QUOTE(kershyte @ 2009 03 25, 18:19)
Nu šaunuolės jūs

aš porą naktų parikdžiau vaiką ir vistiek šnipštas gavosi, toliau sėkmingai maitinu

Guodžia tik, tai, kad jau užtenka poros kartų. Tai tikiuosi po truputį taip ir baigsim.
MAtyt dar ne laikas. Pas mus niekad vaikutis neuzmigdavo su papuku, to nera jo migdymosi rituale, sako, kai vaikai uzmiega prie kruties, del ko bepabustu, reikia to paties kad uzmigtu, t.y. papuko. KAzkaip neskausmingai, buvo 5 mp, tada eme kandziotis, liko 3, priesvakarini maitinima po mp daviau msinelio vo svos, po keliu dienu jau is karto misinelio ir truputi mp, o kai pamaciau kad soskes nenori paleist, daviau daugiau misinuko, m nebe. Ryte mazai mp budavo, tai misinuka puikiai ima, taigi liko naktinukas, bet jo dar nenuimu del to, kad papukai nesprogtu, manau, tas nebus irgi skausmingas, nebepraso papuko vaikas, ryte siuliau, tai znybia dviem pirstais ir juokias, ir man juokinga, bet jau nelabai man patinka, man atrodo, kad tai zenklas, kad jau gana, vis tik berniukas auga, nejauku man

O rikdyti man ir sirdis neatlaikytu, gal po biskutuka kantriai bandyt ivairius variantus reiktu. Man tai biski gaila, bet sako, kuo veliau tuo sunkiau atpratint...
Papildyta:
Praktinis klausimukas mamytems kurios OT daro: o jei parodo ryskias II, o nera upo myluciui? Gi ne visad taip susiklosto...Gi ri pacios kartais pavargusios, ir vyrai dirba, ai, as kazkaip tai nenoriu pasidaryti is kurybinio proceso darbo, bent jau ne si karta, nes uzteko jau grauztis kai p9irma planavom, tik ten biski kitas variantas, nes ilgai trukom, jokiu ot nedariau.