Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(Fijora @ 2006 08 07, 13:26)
O kas nors persodineti bandet? Manosios saknis tokia didele. Tai as ja truputi patrumpinau. Gal todel ir nebeauga visai?

tai aisku kad pesodinti ja reikia, gal del to ji vargse ir nyksta o dar kaip tu jai saknis karpai, juk nieko jai neatsitiks jai tik vietos padauges ir augti prades, juk ta zeme visa iseikvota ir neturi ji kur augti, butinai nedelsent persodink pamatysi kaip isaugs, aisku jei tu jai nepakenkei saknis karpydama! g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eni @ 2006 08 07, 00:31)
Indre_, sekmes auginant gelyte  mirksiukas.gif

nu jau labai aciu! bye1.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kas nors persodineti bandet? Manosios saknis tokia didele. Tai as ja truputi patrumpinau. Gal todel ir nebeauga visai?

Na, as tai saknu niekda netrumpinu, nebent kokios ataugeles pacios nuplysta
Atsakyti

Jei visų nenukirpai, numirti neturėtų lotuliukas.gif , tik girdėjau, kad apkarpius šaknis nuleidžia lapus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 08 07, 18:27)
nu jau labai aciu!  bye1.gif  lotuliukas.gif

Prasom mirksiukas.gif kad tik augtu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eni: 07 rugpjūčio 2006 - 20:47
QUOTE(Eni @ 2006 08 07, 21:42)
Prasom  mirksiukas.gif  kad tik augtu  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
patarkite prasau ka daryti!!!!!!!!!!!
mano dracenos kotai ant kuriu lapai auga tiesiog leisgyvi pasidare, net reikia paremti, kad nenuleiptu zemyn visai...kas keisciausia o lapai zaliuoja jokiu pageltimu....
kame problema galetu buti???????????????
Atsakyti
Sveikutės.Mano dracena numirė. verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Nukrito visi lapai ir liko tik trys stimburiai.Ar man jau mesti laukan tą kotą,ar galima dar kaip nors atgaivinti?Ben jau kažką tai girdėjau.
Ačiū už patarimus,kuriuos,tikuosi,išgirsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2006 08 10, 18:27)
Sveikutės.Mano dracena numirė. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nukrito visi lapai ir liko tik trys stimburiai.Ar man jau mesti laukan tą kotą,ar galima dar kaip nors atgaivinti?Ben jau kažką tai girdėjau.
Ačiū už patarimus,kuriuos,tikuosi,išgirsiu. 4u.gif

vargse, taip ir nespejau isgelbeti, tu jos nemesk, vis laikas nuo laiko palaistyk, gal prades leisti zaluma vel, aisku jei matysi kad tas kotas sudziuvo tai mesk bet pabandyk o gal pasiseks, jei turi trasu tai patresk, o gal atgaivinsi... Sekmes! smile.gif
Atsakyti
sveikos gelininkes tongue.gif turiu dracena, bet manosios lapu galiukai gelsta verysad.gif kazi kodel g.gif gal, kad retai purskiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 27 rugpjūčio 2006 - 16:59
turiu dracena, apie 1.70 m aukscio, virsune nupjauta.
Irgi kazkodel beveik visus lapus numete, liko tik paciam virsuj.
Tai man kazkas patare menesi nelaistyti, o tik purksti, po to gausiai palieti.
Menuo praejo, nelaisciau, bet nenuvyto, siand prilaisciau-ziuresim, kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
Turiu ne vieną draceną(visos dar mažutės).Bet nesuprantu kas darosi,šią vasarą visai pas mane jos neauga verysad.gif .Nuleipo kažkokios,tai iš vienos vietos į kitą nešioju žiūrėsiu kas bus.Kol kas geriausia auga virtuvėje ant mikrobangės,o mikro ant šaldytuvo ax.gif ,nors sako kad negerai ant tokių prietaisų laikyti cool.gif
Atsakyti
Mano dracenos irgi tik dabar pradėjo augti. Kažkaip pastebėjau rudenį ypatingai daug paauga. g.gif O dėl galiukų ruduojančių- pradėjau laistyti su filtruotu vandeniu ir pukšti- tai dabar neberuduoja. schmoll.gif
Atsakyti