Aciu IrinaB uz pasisakyma.As irgi viliuosi kad taip turi buti.
QUOTE(Mamukas69 @ 2007 01 25, 14:13)
Pas mane taip pat pradejo gelsti lapai.Jau r nemaza, apie koki metra auksco, butu gaila jeigu numirtu +dovana mano.Laistau retai, kad paziuriu zeme vis dregna ir dregna...O lapus purskiu kiekviena diena, nes namuose oras sausas gan..Kazin kas jai negerai? Siaip is virsuneles leidzia lapus naujus,-gelsta lapai patys apatiniai, didziausi.Tai as juos pageltusius nuskinu ir tiek.O gal taip turi buti, kad skleidziasi nauji, o tie seniausi krenta.Kaip jus manot?Kas cia jai nutiko?Ka daryti?Tiesa, jai gal siek tiek vazonas per mazas, reiktu persodint, bet noretusi sulaukt pavasario.
Jei vienas kitas pagelsta,tai nieko tokio,tai būna visada.Bet jei daugiau krenta tai gali būt ir negerai.Ir jei žemė vis drėgna ir drėgna,o laistai mažai tai nelabai gerai .Mano gėlytei taip buvo,kad žemė neišdžiūdavo tai jos šaknys puvo.Bet nenoriu čia taves nugasdinti,kuri laiką gal nelaistyk ir stebėk.

QUOTE(dėja @ 2007 01 25, 15:28)
Jei vienas kitas pagelsta,tai nieko tokio,tai būna visada.Bet jei daugiau krenta tai gali būt ir negerai.Ir jei žemė vis drėgna ir drėgna,o laistai mažai tai nelabai gerai .Mano gėlytei taip buvo,kad žemė neišdžiūdavo tai jos šaknys puvo.Bet nenoriu čia taves nugasdinti,kuri laiką gal nelaistyk ir stebėk.
Tik apipurškinėk.

paciupinek stieba - ar nera mikstas ar zieve neatsokusi...man taip buvo ir galu gale gele supuvo, nors atrodo tikrai neperlaisciau
ok kygtai vskas.nu bet zeme dregna.gal geriau ja reiktu kuo greiciu persodinti.istiesu, kad nesupudintu stiebo.
QUOTE(Mamukas69 @ 2007 01 25, 17:14)
ok kygtai vskas.nu bet zeme dregna.gal geriau ja reiktu kuo greiciu persodinti.istiesu, kad nesupudintu stiebo.
gal palauk kokia savaite dvi,nes jei jau pradėjusi pūti,tai lapai greičiau gelsta vienas nespėja nugelsti ,o jau kitas pradeda ir pažiūrėk kaip pats stiebas.Nors jei persodinsi tikrai nepakenksi.Tik rekomenduoja pavasarį persodinti,bet reikalui esant neturi reikšmės kada.
QUOTE(dėja @ 2007 01 25, 20:48)
gal palauk kokia savaite dvi,nes jei jau pradėjusi pūti,tai lapai greičiau gelsta vienas nespėja nugelsti ,o jau kitas pradeda ir pažiūrėk kaip pats stiebas.Nors jei persodinsi tikrai nepakenksi.Tik rekomenduoja pavasarį persodinti,bet reikalui esant neturi reikšmės kada.
Aš irgi patarčiau dar šiek tiek palaukti. Maniškei lapai gelto ir krito kuokštais... Mat aš ją persodinau lapkričio pabaigoj, prieš persikraustydama, norėjau, kad gražiam vazone būtų

Turiu ir as dracena.Pirkau pries 3 metukus. Paaugo ji per ta laika padoriai. Margialape. Grazi. Taciau...
Ishtyso i virsu, o kotukai trys, na jau plonyciau tokie
Jokio man kazkaip grozio
Ka su ja daryt? jei ji taip ir varys i virsu?
Gal ka neteisingai dariau? Noriu vel nusipirkti dracena, nes patinka man ji. Bet kad pardavime jos visos tokios plonastiebes. Gal eina kaip nors pastorinti kotus?

Gal ka neteisingai dariau? Noriu vel nusipirkti dracena, nes patinka man ji. Bet kad pardavime jos visos tokios plonastiebes. Gal eina kaip nors pastorinti kotus?

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 22, 13:19)
Turiu ir as dracena.Pirkau pries 3 metukus. Paaugo ji per ta laika padoriai. Margialape. Grazi. Taciau...
Jokio man kazkaip grozio

Galima nupirkt mažą draceną ir pasodint šalia senosios,kad uždengtų tą plonytį stiebą

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 22, 13:19)
Jokio man kazkaip grozio

pirk juka

QUOTE(Samsung @ 2007 02 23, 15:36)
vakar mano katinas isverte visa dracena su zemem, ir dar saknis nudraske
isodinau tagla, ir zemiu uzdejau, bet bijau kad jau jai galas gali buti 

Atsigaus tavo gėlytė,taigi dracena nėra baisiai lepi.O mano katinas dracenos lapus labai ėda ir taikosi kur jaunesni lapeliai,vegetaras kažkoks

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 22, 14:19)
Jokio man kazkaip grozio