Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(Agniska @ 2007 12 12, 12:25)
Mmmm,maniau kartu dar gyvenat doh.gif Nežinau Jūsų situacijos,kažkodėl manau,kad jis neapsisprendęs,iš Tavo pasakojimų.Jis praši,kad Tu sugrįštum,o Tu negrįšti?Tundra,nelabai gaudausi doh.gif  doh.gif

Na cia visai i lankas buvo lotuliukas.gif

Jis nepraso manes gristi, nes sako kad nejaucia viduje ar virpuliuku ar kaip cia pasakius, na galim tai ir meile pavadinti. Sako, kad as esu nuostabus zmogus, kad man jis gali viska pasipasakoti, kad su manim jam gera ir tt, bet del jausmu - dabar viduje tarsi ledas, "abejoju ar kada isvis galesiu myleti" (jo zodziai)... Na bet kaip jis elgiasi, zinodamas, kad as per ta stresa mazau valgyt pradejau ir tt - pica siunte i darba, mamai mano norejo skambinti kad ji pas mane atvaziuotu ir tiesiog pabutu salia ir palaikytu (gerai kad atkalbejau, nenoriu kad mama nerimautu)... na nesuprantu... rodos pasakytu - nemyliu nereikia, na tai pagyvenciau su skausmu ir tiek, o dabar jauciuos nei prirista nei laisva, drasko mane tai is vidaus unsure.gif stengies nebendrauti, tai vistiek suranda, stengies palaikyti santykius skaudu del to kad suvoki, kad nemyli ar bent jau taip sako unsure.gif na painu, gumos tampymas kaip poeme sake doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 12, 14:35)
Na cia visai i lankas buvo  lotuliukas.gif

Jis nepraso manes gristi, nes sako kad nejaucia viduje ar virpuliuku ar kaip cia pasakius, na galim tai ir meile pavadinti. Sako, kad as esu nuostabus zmogus, kad man jis gali viska pasipasakoti, kad su manim jam gera ir tt, bet del jausmu - dabar viduje tarsi ledas, "abejoju ar kada isvis galesiu myleti" (jo zodziai)... Na bet kaip jis elgiasi, zinodamas, kad as per ta stresa mazau valgyt pradejau ir tt - pica siunte i darba, mamai mano norejo skambinti kad ji pas mane atvaziuotu ir tiesiog pabutu salia ir palaikytu (gerai kad atkalbejau, nenoriu kad mama nerimautu)... na nesuprantu... rodos pasakytu - nemyliu nereikia, na tai pagyvenciau su skausmu ir tiek, o dabar jauciuos nei prirista nei laisva, drasko mane tai is vidaus  unsure.gif stengies nebendrauti, tai vistiek suranda, stengies palaikyti santykius skaudu del to kad suvoki, kad nemyli ar bent jau taip sako  unsure.gif na painu, gumos tampymas kaip poeme sake  doh.gif

Na,bet jis vistiek tavim domisi,jei nerūpėtum,tai nieko panašaus manau ir nebūtų g.gif Negi,čia tik iš geros valios?
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 12, 12:50)
Na,bet jis vistiek tavim domisi,jei nerūpėtum,tai nieko panašaus manau ir nebūtų g.gif Negi,čia tik iš geros valios?

Yra sakes, kad as jam kaip gera drauge, dar net pasitikslinau, sakau "Kaip Ruta?", tai atsake "Taip", bet kazkodel jis jai veido neisbuciuoja atsisveikindamas, neglaudzia jos galvos prie savo peties ir siaip neskuba apkabinti, vat tau ir draugyste blush2.gif Na nesuprasi - nei laisva nei prirista doh.gif Jau geriau buciau prirista zinoma lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif sacharman toks jausmas kad dar jus busit kartu , spekit skambijo vyrelis paprase kad cv jam parasyciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 12, 15:10)
smile.gif sacharman toks jausmas kad dar jus busit kartu , spekit skambijo vyrelis paprase kad cv jam parasyciau blink.gif

Aš ir taip manau drinks_cheers.gif
O man,jei aš būčiau apsisprendus,tai galėtų skabint,rašyt,man jau nebesvarbu būtų.Ir aš niekaip nesuvokiu,kaip iššiskyrus vėl galima sueit doh.gif Gal per daug realistė esu,bet vistiek tokie dalykai man nesuvokiami,jei jau padėjai tašką,daugtaškio negalima dėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 12, 13:10)

O as ir abejoju ir ne, kartais atrodo, kad viskas uztenka, o kartais dar tiek daug reikia lyg issiaiskinti ir siaip... unsure.gif Na gyvenimas arodys biggrin.gif

QUOTE(Agniska @ 2007 12 12, 13:21)
O man,jei aš būčiau apsisprendus,tai galėtų skabint,rašyt,man jau nebesvarbu būtų.Ir aš niekaip nesuvokiu,kaip iššiskyrus vėl galima sueit doh.gif Gal per daug realistė esu,bet vistiek tokie dalykai man nesuvokiami,jei jau padėjai tašką,daugtaškio negalima dėt bigsmile.gif

As tai prie romantikiu, ir dar kokiu diiideliu lotuliukas.gif bet jei jis butu tikrai isdaves su kita, isejes ir tt, na pasielges taip, kad tiesiog nebegaleciau jam to atleisti, tai jo rasymai ir skambinimai ir nieko nepaveiktu, o dabar dar skraidau padebesiais blush2.gif Nors ir liudnais...
Atsakyti
Sachar viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 12, 14:34)
O as ir abejoju ir ne, kartais atrodo, kad viskas uztenka, o kartais dar tiek daug reikia lyg issiaiskinti ir siaip...  unsure.gif Na gyvenimas arodys  biggrin.gif
As tai prie romantikiu, ir dar kokiu diiideliu  lotuliukas.gif bet jei jis butu tikrai isdaves su kita, isejes ir tt, na pasielges taip, kad tiesiog nebegaleciau jam to atleisti, tai jo rasymai ir skambinimai ir nieko nepaveiktu, o dabar dar skraidau padebesiais  blush2.gif Nors ir liudnais...

tau tik taip atrodo ax.gif butu isdaves, vis tiek mums jausmai neisgaruoja taip greit kaip noretusi mirksiukas.gif Man tai nesamone taip tampytis, negaliu doh.gif Arba taip arba ne, nu negali buti gal . Reiktu tau pabandyt pavaidint kad turi kita hihihi.gif Gal tada daeitu kad gali galutinai prarast tave, o tai dabar zino kad myli, kad lauki g.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 12 12, 13:57)
1. tau tik taip atrodo  ax.gif butu isdaves, vis tiek mums jausmai neisgaruoja taip greit kaip noretusi  mirksiukas.gif
2. Man tai nesamone taip tampytis, negaliu  doh.gif Arba taip arba ne, nu negali buti gal . Reiktu tau pabandyt pavaidint kad turi kita  hihihi.gif
3. Gal tada daeitu kad gali galutinai prarast tave, o tai dabar zino kad myli, kad lauki  g.gif

1. Gali buti, as ir daznai taip pagalvoju unsure.gif O dar sakydavau, kad tokia niekad nebusiu doh.gif lotuliukas.gif
2. Man ir nepatinka tas gal schmoll.gif bet kadangi man dedant taska jis ji pavercia i daugtaski, tai taip ir nesigauna visko uzbaigti unsure.gif
3. meginau, tai jis tada isdidziai susitaiko su tuo, o kartais net liudnai pasako, kad taip geriau unsure.gif Na nei sis nei tas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 12, 15:07)
2. Man ir nepatinka tas gal  schmoll.gif bet kadangi man dedant taska jis ji pavercia i daugtaski, tai taip ir nesigauna visko uzbaigti  unsure.gif

jei tvirtai apsispręsi, jokios pasaulio jėgos nepadės daugtaškio tongue.gif .
edituka, nu ir naglas tavasis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 12, 14:19)
jei tvirtai apsispręsi, jokios pasaulio jėgos nepadės daugtaškio  tongue.gif .

Faktas rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 12, 15:23)
Faktas  rolleyes.gif  blush2.gif

vadinasi, ne jis su tavim žaidžia, o tu pati su savim žaidi tongue.gif
Atsakyti