As jam irgi pasakiau negi isdrysi iseejs pareiti jei suprasi kad mes tau tokios svarbios......jeigu mes butumem svarbios jam net nereiketu svarstyti taip as manau......
zinau praeis kiek laiko bus lengviau,atsigausiu ir dziaugsiuos gyvenimu kaip ir seniau.
Su jo mama daznai rysius palaikau,ji man buvo labai gera.Dziaugiuosi kad turejau tokia anyta.Ji ir dabar sako nesuprantu kas tam mano sunui uzejo,ir pasako ka su juo kalba ,ka jis atsakineja.....Sako jis pats pasimetes nezino kas jam yra......
QUOTE(rr @ 2007 12 16, 19:12)
Del ko?

QUOTE(Rani* @ 2007 12 16, 19:13)
Su jo mama daznai rysius palaikau,ji man buvo labai gera.Dziaugiuosi kad turejau tokia anyta.Ji ir dabar sako nesuprantu kas tam mano sunui uzejo,ir pasako ka su juo kalba ,ka jis atsakineja.....Sako jis pats pasimetes nezino kas jam yra......
Pradedu galvoti, kad visi vyrai tokie, nesubrendeliai, silpni ir isvis neverti vyru vardo

Nežinau, tik jaučiu kaip gerklėje spaudžia
Mano anyta irgi buvo faina, taip aš galvojau, bet kai vyras nusprendė skirtis, tai dabar nei skambina, nei sms parašo, o aš irgi nesiruošiu lįsti.

Mano anyta irgi buvo faina, taip aš galvojau, bet kai vyras nusprendė skirtis, tai dabar nei skambina, nei sms parašo, o aš irgi nesiruošiu lįsti.
Mergytes mane vienas grazoliukas arbatos kviecia
ka daryt? As ji tik per ineta pazystu

Eik 
Papildyta:
Nėr čia ko liūdėti, pirmyn, gal bus visai nieko

Papildyta:
Nėr čia ko liūdėti, pirmyn, gal bus visai nieko

QUOTE(rr @ 2007 12 16, 19:27)
Net nedrasu pasidare

QUOTE(rr @ 2007 12 16, 20:19)
Nežinau, tik jaučiu kaip gerklėje spaudžia

Pas mus pakolkas dar like silti rysiai,kaip toliau bus neaisku

Sachar eik

Varyk, tik paskui turėsi viską papasakoti
Sėkmės
, užsidėk prie džinsų kokią koketišką palaidinę, o aš už tave paklausysiu Palmiros horoskopą ir tau parašysiu 
Papildyta:
Rani ir aš tikėjaus toliau šiltų santykių, bet deja, gal jai nepatogu prieš mane, bet esu pasakius, kad aš visada ją priimsiu.

Papildyta:
Rani ir aš tikėjaus toliau šiltų santykių, bet deja, gal jai nepatogu prieš mane, bet esu pasakius, kad aš visada ją priimsiu.
QUOTE(rr @ 2007 12 16, 19:35)
Varyk, tik paskui turėsi viską papasakoti
Sėkmės
, užsidėk prie džinsų kokią koketišką palaidinę, o aš už tave paklausysiu Palmiros horoskopą ir tau parašysiu 

Aciu

Iki mergytes, grisiu veliau

Mes už tave laikom špygas

na,mergaites,kvailu klausimu daugiau nebeturiu
negaliu as su situo sh.... taikstytis

Ir nesitaikstyk
, duok durniui kelią, o tu būk protingesnė