Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

As jam irgi pasakiau negi isdrysi iseejs pareiti jei suprasi kad mes tau tokios svarbios......jeigu mes butumem svarbios jam net nereiketu svarstyti taip as manau......

zinau praeis kiek laiko bus lengviau,atsigausiu ir dziaugsiuos gyvenimu kaip ir seniau.

Su jo mama daznai rysius palaikau,ji man buvo labai gera.Dziaugiuosi kad turejau tokia anyta.Ji ir dabar sako nesuprantu kas tam mano sunui uzejo,ir pasako ka su juo kalba ,ka jis atsakineja.....Sako jis pats pasimetes nezino kas jam yra......
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 16, 19:12)
Man šiandien kažko liūdna verysad.gif

Del ko? unsure.gif

QUOTE(Rani* @ 2007 12 16, 19:13)
Su jo mama daznai rysius palaikau,ji man buvo labai gera.Dziaugiuosi kad  turejau  tokia anyta.Ji ir dabar sako nesuprantu kas tam mano sunui uzejo,ir pasako ka su juo kalba ,ka jis atsakineja.....Sako jis pats pasimetes nezino kas jam yra......

Pradedu galvoti, kad visi vyrai tokie, nesubrendeliai, silpni ir isvis neverti vyru vardo unsure.gif
Atsakyti
Nežinau, tik jaučiu kaip gerklėje spaudžia doh.gif

Mano anyta irgi buvo faina, taip aš galvojau, bet kai vyras nusprendė skirtis, tai dabar nei skambina, nei sms parašo, o aš irgi nesiruošiu lįsti.
Atsakyti
Mergytes mane vienas grazoliukas arbatos kviecia yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ka daryt? As ji tik per ineta pazystu blush2.gif
Atsakyti
Eik lotuliukas.gif
Papildyta:
Nėr čia ko liūdėti, pirmyn, gal bus visai nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 16, 19:27)
Eik lotuliukas.gif
Papildyta:
Nėr čia ko liūdėti, pirmyn, gal bus visai nieko blush2.gif

Net nedrasu pasidare blush2.gif nesu buvus aklam pasimatyme, biski konservatyvi (pasenusiu paziuru) esu blush2.gif bet lekiu vistiek dantis sveistis ir i naujus seksi dzinsus savo sikniuka sprausti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 16, 20:19)
Nežinau, tik jaučiu kaip gerklėje spaudžia doh.gif

Mano anyta irgi buvo faina, taip aš galvojau, bet kai vyras nusprendė skirtis, tai dabar nei skambina, nei sms parašo, o aš irgi nesiruošiu lįsti.

Pas mus pakolkas dar like silti rysiai,kaip toliau bus neaisku g.gif smile.gif

Sachar eik mirksiukas.gif
Atsakyti
Varyk, tik paskui turėsi viską papasakoti lotuliukas.gif Sėkmės 4u.gif , užsidėk prie džinsų kokią koketišką palaidinę, o aš už tave paklausysiu Palmiros horoskopą ir tau parašysiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Rani ir aš tikėjaus toliau šiltų santykių, bet deja, gal jai nepatogu prieš mane, bet esu pasakius, kad aš visada ją priimsiu.
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 16, 19:35)
Varyk, tik paskui turėsi viską papasakoti lotuliukas.gif Sėkmės 4u.gif , užsidėk prie džinsų kokią koketišką palaidinę, o aš už tave paklausysiu Palmiros horoskopą ir tau parašysiu lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif Butinai viska papasakosiu iki pat smulkemu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Iki mergytes, grisiu veliau 4u.gif Ir neliudekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 16 gruodžio 2007 - 19:37
Mes už tave laikom špygas lotuliukas.gif
Atsakyti
na,mergaites,kvailu klausimu daugiau nebeturiu lotuliukas.gif negaliu as su situo sh.... taikstytis schmoll.gif
Atsakyti
Ir nesitaikstyk schmoll.gif , duok durniui kelią, o tu būk protingesnė mirksiukas.gif
Atsakyti