Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(Agniska @ 2007 12 07, 11:00)
Nu tada jooo lotuliukas.gif Nu,iš tikrųjų tai man nesvarbu,jei nuspręsim,kad tinka Kaunas,tai apsiimsiu aprodyt šį miestą biggrin.gif

Tai as ir biski zinau ji blush2.gif netokia as jau ir beviltiska, jau 5 metus cia randuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 07, 13:03)
Tai as ir biski zinau ji  blush2.gif netokia as jau ir beviltiska, jau 5 metus cia randuos  ax.gif

Tai aš Tavęs ir nenurašau biggrin.gif Sorry,jei taip pasirodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 07, 11:20)
Tai aš Tavęs ir nenurašau biggrin.gif Sorry,jei taip pasirodė ax.gif

Neimk i galva ka as kalbu, mano maniera kartais tokia buna lotuliukas.gif Pasikandziot svelniai megstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 07, 11:17)
jei neklystu tai cia Eiguliai  biggrin.gif

hello everybody biggrin.gif . kaip sekasi? matai meet'ą organizuojat g.gif . good thumbup.gif . kaip supratau vieta nuspręsta - kaunas bigsmile.gif . lieka data. o eiguliuose mano vaikystė prabėgo ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 07, 12:04)
hello everybody  biggrin.gif . kaip sekasi? matai meet'ą organizuojat  g.gif . good  thumbup.gif . kaip supratau vieta nuspręsta - kaunas  bigsmile.gif . lieka data. o eiguliuose mano vaikystė prabėgo  ax.gif  rolleyes.gif

Vadinas, nuspresta -

MEETINAMES!!!!!

thumbup.gif assa.gif sokiai.gif ploja.gif victory.gif yu.gif yess.gif tease.gif new_russian.gif

Klausimas kur issprestas - Kaunas
Klausimas kada - ?
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 07, 13:10)
Klausimas kada - ?

siūlau po naujų ax.gif . šį savaitgalį tikrai nebespėsim, kitiem greičiausiai jau irgi visos planų turi. dar kitas savaitgalis prieš kalėdinis - irgi netinka. nebent tą, prieš kalėdas ir naujus galim bandyt
Atsakyti
Kaip matau jau nusprendet Kaune meetintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif O pas mus dabar labai labai grazu, kalediska ax.gif Na bet ir i Kauna atvaziuociau be problemu thumbup.gif kaip faina faina musu kaime sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
aaaaa,ziuriu meeta organizuojat-jei imt vidury,Kaunas netinka,gal kokia Vokietija g.gif as Uk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 07, 11:39)
O aš visada maniau,kad Kaunas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 07, 14:31)
aaaaa,ziuriu meeta organizuojat-jei imt vidury,Kaunas netinka,gal kokia Vokietija g.gif as Uk lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Derimes mastau.gif - Lenkija bebe.gif flirt.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 07 gruodžio 2007 - 13:42
QUOTE(poeme @ 2007 12 07, 11:40)

Derimes mastau.gif - Lenkija  bebe.gif    flirt.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

neteisybe schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 07, 14:56)
neteisybe schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

zinau kad neteisybe, bet deretis noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš iš Tauragės blush2.gif
Atsakyti