Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

QUOTE(Norka81 @ 2008 02 03, 11:09)
Kodėl langų angokraščiai ar sienos pelyja?
http://www.vinkelis.lt/?lt=1111415711

dėkui už nuorodą ax.gif tačiau mes su vyru nusprendėm, kad čia statybininkų brokas, nes vėdinu labai dažnai, nebent nuo didelio vėdinimo ax.gif

Papildyta:
[quote=Cikadelė,2008 02 03, 13:02]
lotuliukas.gif mes irgi turime drinks_cheers.gif ką auginate? blush2.gif

aš prie akvariumo nelendu ax.gif matau žuvys plaukioja (šamukai, lapės, klounai, barbusai), o jomis rūpinasi vyras, čia jo hobis, aš tik grožiuosi, bet netvarkau blush2.gif tad nieko apie jį kaip ir neišmanau blush2.gif ax.gif

Atsakyti
sveikos kaimynės smile.gif as iš 6 namo 4u.gif
aš jau parašiau pretenziją dėl langų, bet nežnau kaip dabar ją perduoti tam Nerijui Levinskui g.gif Nešti į "Pamario trobą"? Ar kažkaip kažkaip kitaip perduoti?
Atsakyti
QUOTE(taxiukas @ 2008 02 03, 15:23)
sveikos kaimynės smile.gif as iš 6 namo  4u.gif
aš jau parašiau pretenziją dėl langų, bet nežnau kaip dabar ją perduoti tam Nerijui Levinskui  g.gif  Nešti į "Pamario trobą"? Ar kažkaip kažkaip kitaip perduoti?

sveika , o ka rasei? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 03 vasario 2008 - 15:45
o rašiau taip:

Noriu pareikšti pretenziją dėl langų ir balkono durų kokybės.
Jau ankščiau skambinau (2007m. gruodžio mėn.) į UAB „Vakarų Megrame“ ir pranešiau Jiems, kad pro mano balkono duris pučia vėjas. Langai rasoja, o sienos aplink langus ir palanges padengtos pelėsiu. Neatsižvelgus į mano prašymą ateiti ir sutvarkyti broką, rašau šią pretenziją.
Tikimės Jūsų supratimo ir laukiame Jūsų skambučio ar vizito.
ax.gif o gal reikia kitaip? unsure.gif
Atsakyti
Mes rašėm griežčiau g.gif gal reaguos greičiau ax.gif nors vyras kalbėjosi tuo klausimu, tai sakė pavasariop pradės tvarkyti šias problemas ax.gif
Mes nešim į PT
Atsakyti
QUOTE(taxiukas @ 2008 02 03, 15:23)
sveikos kaimynės smile.gif as iš 6 namo  4u.gif
aš jau parašiau pretenziją dėl langų, bet nežnau kaip dabar ją perduoti tam Nerijui Levinskui  g.gif  Nešti į "Pamario trobą"? Ar kažkaip kažkaip kitaip perduoti?

Sveiki, kaimynukai. Aš girdėjau veiksmingiausias perdavimo būdas - nusinešti du egzempliorius į Pamario trobą ir paprašyti, kad ant jūsų egz. sekretorė uždėtų anspauduką GAUTA ir datą parašytų, ir tada berods per 20 dienų (dėl termino nesu garantuota) turi sureguoti, t.y. kokį nors atsakymą duoti.

Mes kol kas pretenzijų nerašom - gal per mažai laiko gyvenam, dar nieks neišlindo. Šiaip labai džiaugiamės dėl visko išskyrus, žinoma, tas pačias visų minimas dvi bėdas - kakučiai ir automobilių statymas doh.gif aš niekaip negaliu suprasti, kažin ką turi mąstyti žmogus vidury aikštelės palikdamas mašiną, juk mūsų aikštrelė tikrai nėra tam pritaikyta.
Su prirūkyta laiptine ir baliukais dar nesusiduriam, gal čia tik laikina - kol laiptinėj tik trys butai gyvenami biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiRima: 03 vasario 2008 - 19:10
o mes girdėjom, kad be pavasario netvarkys, nes reiktų sausesnių orų ax.gif

Tokiu oru ir aš pati nenorėčiau, kad tvarkytų, nes, manau, turėtų nuimtų laukines plokštes prie langų, gal reiktų silikoninti, viduje ir tas plokštes papelijusias atitrauktų, šalta būtų namuos, o su vaikais schmoll.gif čia man taip atrodo, o gal klystu g.gif
Atsakyti
Sveiki kaimyneliai smile.gif

Ziuriu problemos nesikeicia...
Siaip informacijai: jei masina uzsatayta, kvieciam policija, rasom pareiskima, ir nutempia.. visa ta procedura siutina, jei reikia kur skubiai vaziuoti. Na jei manaja uzsatyts - tikrai nepatingesiu issikviesti, jei ir tuo metu niekur vaziuoti nereikes.. nes kazkas nenormalaus tame musus 10 - 12 namu kieme darosi.
Del langu apdailos.. musu buvo "uzmirse" apsiltinti su stiklo vata, tai atsilupinejo apdaila kambariuose. Bet pasakem - sutvarke smile.gif tikiuosi nebeislys daugiau broko.......

O kaimyno su BMW vis nesutinku.. paklausciau, gal zmogus invaliduma turi.. sunkiai paeina.. ir jis ir zmona..? smile.gif

Atsakyti
Musu kieme kazkaip su parkavimu nera bedu, matyt nera tos BMW biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2008 02 03, 10:53)
Samdyti žmogų kad rinktu kakučius laikau utopija  g.gif , mūsų kvartale planuojama pastatyti apie 1200 butų, galvoju kad tikrai apie 50 proc gyventoju turės šuniukus ar po viena ar po du ar daugiau apitiksliai paskaičiuosim, kad apie 600 šuniukus, kiek žinau, į lauką išveda pasivaikščioti 2-3 kar per dieną , ir kaip turi dirbti tas žmogus visada būti laukia ir po du tris kartus per diena rinkti kakus, arba iš ryt surinkti , o vakare prie laiptinės, vaikų aikštelėse mes vėl mindysim kakus, nes kam eiti toliau, nes mokam pinigus, kad čia viską susitvarkytu  doh.gif . Aš geriau užmokėsiu už aikštelę ir urnos įrengimo  ax.gif , padaryti susirinkimą, paaiškinti mūsų kvartalo tvarka ir manau po truputį žmonės pripras ir negalvos kad gėda surinkti kakus, tai juk jų šuo, šeimos narys.    drinks_cheers.gif

O kurioje vietoje tada irengtum ta aikstele. as po savo buto langais tai tikrai nenoriu tokios aiksteles schmoll.gif .
o jei jau taip skaiciuojam, tai paskaiciuokim ir finansiskai: 1200 butu po 3 Lt bus 3600 Lt. Jei skaiciuosim, kad bus 600 sunu, tai seimininkai papildomai dar sumokes - 600 kart 6 Lt, viso dar 3600 Lt. Viso per menesi surenkama 7200 Lt. uz tokia suma tikrai dirbs keliese ir visai realu, kad rajonelis nevirs sudu kruva.

o del neturinciu sunu ir nenorinciu moketi - bent jau as geriau sumokesiu kelis litus ir gyvensiu svariau, nei skusiuos nedorais kaimynais ir vaiksciosiu po sudu kruvas... rolleyes.gif

p.s. atsiprasau, kad nera lietuvisku raidziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 02 03, 11:06)
Tai, kad kai buvo susirinkimas as iskeliau si klausima, kad reiketu kreiptis i savivaldybe del sunu vedziojimo aiksteles ikurimo. Bet pirmininkas kazkodel tik pakraipe galva ir pasake ,,kol sulauksime...".Bet jau geriau paduoti pareiskima ir laukti, tiketis, kad kazkada tai bus igyvendinta negu nieko nedaryti ir toliau dejuoti.Gal reikia pradeti rinkti kokius tai gyventoju parasus, kas uz kas pries.Tiesiog butu tokia kaip apklausa ir tada susumavus rezultatus pateikti pirmininkui.Nes tikrai ilgiau laukti ir nieko nedaryti bei visada gryzti sudinais batais ir as nebenoriu.

aikštelė gal ir gerai būtų, bet:
1. bet ji kainuoja 80 000-100 000lt ( tiek kainavo savivaldybėj skulpturų parke ir naujuose rajonuose kažkur), savivaldybė tikrai nemokės už privataus rajono šuns aikštelė, galit net nenešti prašymo, ar gyventojas sutiks mokėti už kažkieno šunį 1000lt, manau ne schmoll.gif
2. keli ar net daugiau šunis negali būti vienoj aikštelėj jie puola viens ant kito, o galimybės daryti labai didelė aiktelė mūsų rajone vietos nėra doh.gif

Išeitis rinkti šudukus patiem šeimininkams ar kad greičiau padarytu išejimą į mišką, tai gal sumažės šudų prei laiptinių 4u.gif
Atsakyti
O po tas Š krūvas vaikščiojom ir vaikščiosim, kol šunų mylėtojai neįsikals į galvą, kad reikia ir privalo rinkti savo Š Š ax.gif
Manau, čia vienas kelias - PINIGINĖ ax.gif Gal tarpinis tos urnos g.gif
O pinigų rinkimas manau tik padėtį pablogintų, prie įėjimo būtų APŠ ir tiek ax.gif

Tokia brangi šunų išvedžiojimo aikštelė doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 03 vasario 2008 - 22:40