Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

QUOTE(Renataly @ 2008 03 18, 21:48)
Ambrella, o kiek kvadratu pas jus. Man dabar pasidare idomu, nes toks jausmas, kad cia mes kazka ne taip darom, visi vos ne trigubai maziau moka.

52 su trupuciu. mazai , mes ir VLN panasiai mokedavom . kvadratura t.p. panasi buvo.
na bet Renataly pas Jus tikrai labai silta, bet sumele lyginant tikrai nemaza.
Atsakyti
QUOTE(ambrella @ 2008 03 18, 21:36)
52 su trupuciu. mazai , mes ir VLN panasiai mokedavom . kvadratura t.p. panasi buvo.
na bet Renataly pas Jus tikrai labai silta, bet sumele lyginant tikrai nemaza.

pas mane ir 52, irgi 6 namas, o uz siluma buvo 90 lt kazkur g.gif dabar tai visai prisuksiu, ziuresim ka gausim lotuliukas.gif
Atsakyti
tikras REBUSAS g.gif - saskaitos uz busto sildyma. kurio, manau , mums neisprest . tikras pavasaris tik padet gali .
Atsakyti
QUOTE(ambrella @ 2008 03 18, 21:54)
tikras REBUSAS  g.gif  -  saskaitos uz busto sildyma. kurio, manau , mums neisprest . tikras pavasaris tik padet gali  .

Joks čia rebusas, kiek išnauduoji tiek moki, kiekvienas šilumą supranta skirtingai vienam 17 laipnsiu šilta kitam 30 laipsn. Mano tevas nežinodamas apie termoreguliatorius( palikdavo langą su įjungtu radiatorium) pirmą menėsį sumokėjo virš 100lt už 46kv.m, o šį menėsį 46lt, bet jis ir megsta vėsiau gyventi, o man šalta pastoviai tai mes mokam truputį virš 100lt už 70 kv.m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 03 18, 22:45)
pas mane ir 52, irgi 6 namas, o uz siluma buvo 90 lt kazkur  g.gif  dabar tai visai prisuksiu, ziuresim ka gausim  lotuliukas.gif

Ziurek ,,nesubimbalek" mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu kvartalas uzmigo pavasario miegu!!!! biggrin.gif .Kaip ten reikalai su tais domofonais? ar dar kokiame name istate (isskyrus nr.8)?
Atsakyti
aha kažko ramu čia temoj g.gif
diskusijos baigės g.gif
Atsakyti
7 name po truputį ragelius kabina ax.gif pati mačiau, o kaip kitur?
Atsakyti
taip jau 7 Pastatė ragelius 4u.gif
Atsakyti
7 name du vyrukai jau nuo praėjusios savaitės darbuojasi kabina ragelius. O kai klausiau kada pajungs tai sakė, kad nuo jų neprikluso kita firma turi duryse spina pakeisti o tada ir domofonais naudotis galėsim. Labai jau lėtai viskas einasi schmoll.gif Aš dar dėl šunų ar niekam dar neatsibodo krūvos po langais jau ne krūvelės o didelės krūvos verysad.gif schmoll.gif Kaip šunininkams patinka paskui patiems vaikščioti g.gif apsurdas
Atsakyti
QUOTE(aastrikė @ 2008 04 01, 01:49)
7 name du vyrukai jau nuo praėjusios savaitės darbuojasi kabina ragelius. O kai klausiau kada pajungs tai sakė, kad nuo jų neprikluso kita firma turi duryse spina pakeisti o tada ir domofonais naudotis galėsim. Labai jau lėtai viskas einasi schmoll.gif Aš dar dėl šunų ar niekam dar neatsibodo krūvos po langais jau ne krūvelės o didelės krūvos verysad.gif  schmoll.gif  Kaip šunininkams patinka paskui patiems vaikščioti  g.gif apsurdas

Šunys-tai amžina problema čia....Šendien pro langus pravedė moteris šunėka,pasakiau kad negražu ant vaikų pievelės vedžiot,juolab kad yra kur kitur,tai subumbejo kad ne mano reikalas,kur nori,ten vedžioja,žodž... blink.gif
Atsakyti
O tai po 7-o namo gal mums jau eile ateis domofonams (5-am namui). O del sunu.....Jau itariu, kad sios aiksteles skirtos ne vaiku zaidimams, o sunu vedziojimui , dresurai ir s...imui verysad.gif
Atsakyti