Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

Pas mus tai su kvadratura taip pat viskas ok... lodzija neiskaiciuota
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2008 07 18, 11:13)
Uz siuksles saskaitos dar nemaciau, bet pasiemiau Admintos saskaita, ten viskas puiku, kvadratura be lodzijos  biggrin.gif

Tai taip Admintos saskaito ir pas mane su kv viskas ok, bet uz siuksles dar nauja atejo tai kv. su lodzija.
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 07 17, 17:45)
Gavau sąskaitą ir nesupratau, toks jausmas, kad ne žmogus šiukšlina, o tie kvadratai, kuriais aš naudojuosi  g.gif nieko nepadarysi reikia kažkam pinigų tai ir prigalvoja visokio velnio
Man ir įdomu - ką adminta ir skaičiuos mokestį? parašyta dar apie kažkokį vietinį mokestį - 3,48 lt/kv.m. Kas suprantat paaiškinkit?

Civiliniam kodekse numatyta kad visi mokesčiai mokami proporcingai buto plotui mirksiukas.gif o privalomo deklaravimo pas mus nėra tai lietuvoj sunku skaičiuoti mokesčius pagal gyventojų skaičių 4u.gif
Adminta tik ši menėsį skaičiuos, nes už biržėlį sąskaita dabar gavom:4u:
Pas ką sąskaituose įtrauktos lodžijos pasitikslinkite, kaip yra registro pažymoj, nes turi skaičiuoti pagal naudingą plotą, tokių atvejų jums KRATC perskaičiuos galite kreiptis nemok. tel. 880013344
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2008 07 18, 14:50)
Civiliniam kodekse numatyta kad visi mokesčiai mokami proporcingai buto plotui mirksiukas.gif  o privalomo deklaravimo pas mus nėra tai lietuvoj sunku skaičiuoti mokesčius pagal gyventojų skaičių 4u.gif
Adminta tik ši menėsį skaičiuos, nes už biržėlį sąskaita dabar gavom:4u:
Pas ką sąskaituose įtrauktos lodžijos pasitikslinkite, kaip yra registro pažymoj, nes turi skaičiuoti pagal naudingą plotą, tokių atvejų jums KRATC perskaičiuos galite kreiptis nemok. tel. 880013344

Samta, tik dabar pastebejau nauja liniuote biggrin.gif
Valioo !!! Daugeja kaimynu lotuliukas.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2008 07 18, 17:56)
Samta, tik dabar pastebejau nauja liniuote  biggrin.gif
Valioo !!! Daugeja kaimynu  lotuliukas.gif
Sveikinu  4u.gif

ačiū, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Uzuojauta kaimynams is Dragunu g. 8 namo blink.gif

As ne tam name, bet mums ir taip jau stogas vaziuoja nuo melyno pasato signalizacijos antra para blink.gif
Tai ka sakyt apie 8 namo pirmo auksto gyventojus? g.gif
Turetu but istatymas, kad leistu nutempti tokias masinas, nes dabar reiks laukti kol akumuliatorius nuses doh.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Nors mano langai į kitas puses, bet ir pabodo tas kniaukimas, tai ką kalbėti apie 6 ir 10 kaimynus, kurių langai į tą pusę doh.gif kažkas baisaus
Tai gal jau nusėdo ax.gif kad ramu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 19 liepos 2008 - 14:42
QUOTE(Norka81 @ 2008 07 18, 11:00)
Mes gavom viena ( vienas savininkas ), turbūt jūsų butas ant dviejų  žmonų registruotas ( du savininkai ), skaičiuoja nuo kvadratūros, taigi reikia jums išsiaiškinti, kad po du kad nemokieti ( jie turbūt visiems savininkam išsiunta sąskaitos net nepažiūri kad tas pats butas ) .

Jei butas priklauso 2 savininkams, tai ir kvadratura dalina per puse, t.y. uz siuksles mes su vyru gavome abu po saskaita, bet kiekvienam paskaiciuota moketi uz puse buto kvadraturos lotuliukas.gif
Mums taip pat priskaiciuotas lodzijos plotas doh.gif kaip Samta0204 patare, mes skambinsim ir tegul perskaiciuoja pagal naudinga plota, kodel per metus mes turime jiems permoketi 8 litus???? O kiek nuo viso musu kvartalo butu permokama, tai apvali sumele gaunasi... doh.gif

Samta0204, dideliausi sveikinimai nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 07 19, 20:05)
Jei butas priklauso 2 savininkams, tai ir kvadratura dalina per puse, t.y. uz siuksles mes su vyru gavome abu po saskaita, bet kiekvienam paskaiciuota moketi uz puse buto kvadraturos  lotuliukas.gif

Jums geriau žinoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 20 liepos 2008 - 11:45
QUOTE(Linucia @ 2008 07 19, 19:05)
Jei butas priklauso 2 savininkams, tai ir kvadratura dalina per puse, t.y. uz siuksles mes su vyru gavome abu po saskaita, bet kiekvienam paskaiciuota moketi uz puse buto kvadraturos  lotuliukas.gif
Mums taip pat priskaiciuotas lodzijos plotas doh.gif kaip Samta0204 patare, mes skambinsim ir tegul perskaiciuoja pagal naudinga plota, kodel per metus mes turime jiems permoketi 8 litus???? O kiek nuo viso musu kvartalo butu permokama, tai apvali sumele gaunasi... doh.gif
Samta0204, dideliausi sveikinimai nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Aha ir as pasiziurejau atidziau ir pamaciau, kad ir man ir vyrui kvadratura padalinta pusiau. KAi skambinsites aiskintis del lodzijos priskaiciavimo, parasykite kaip sekesi
Atsakyti
Sveiki, kaimynai, man atrodo, kad adminta toliau irgi skaiciuos, nes ji skaiciuoja uz teritoriju valyma ir laiptiniu valyma, o cia kaip supratau saskaitos uz siuksliu isvezima ( pagal straipsni VE supratau, nes as dar negavau tokiu saskaitu) sad.gif. Labai noreciau klysti...
Atsakyti
QUOTE(kristaru @ 2008 07 21, 12:55)
Sveiki, kaimynai, man atrodo, kad adminta toliau irgi skaiciuos, nes ji skaiciuoja uz teritoriju valyma ir laiptiniu valyma, o cia kaip supratau saskaitos uz siuksliu isvezima ( pagal straipsni VE supratau, nes as dar negavau tokiu saskaitu) sad.gif. Labai noreciau klysti...

Adminta tikrai neturi toliau skaičiuoti už šiukšlių išvežimą 4u.gif skaičiuos tik už kiemų ir laiptinių valymą 4u.gif
Turiu blogų naujienų, pas ką lodžijos už rinkliava skaičiuos ir už lodžijas, toks Klaipėdos miesto tarybos sprendimas verysad.gif įstatymai tai leidžia, nes tai rinkliava, o ne mokestis doh.gif
Atsakyti