Pas mus tai su kvadratura taip pat viskas ok... lodzija neiskaiciuota
QUOTE(Babulka @ 2008 07 18, 11:13)
Uz siuksles saskaitos dar nemaciau, bet pasiemiau Admintos saskaita, ten viskas puiku, kvadratura be lodzijos 

Tai taip Admintos saskaito ir pas mane su kv viskas ok, bet uz siuksles dar nauja atejo tai kv. su lodzija.
QUOTE(Gėlėta @ 2008 07 17, 17:45)
Gavau sąskaitą ir nesupratau, toks jausmas, kad ne žmogus šiukšlina, o tie kvadratai, kuriais aš naudojuosi
nieko nepadarysi reikia kažkam pinigų tai ir prigalvoja visokio velnio
Man ir įdomu - ką adminta ir skaičiuos mokestį? parašyta dar apie kažkokį vietinį mokestį - 3,48 lt/kv.m. Kas suprantat paaiškinkit?

Man ir įdomu - ką adminta ir skaičiuos mokestį? parašyta dar apie kažkokį vietinį mokestį - 3,48 lt/kv.m. Kas suprantat paaiškinkit?
Civiliniam kodekse numatyta kad visi mokesčiai mokami proporcingai buto plotui

Adminta tik ši menėsį skaičiuos, nes už biržėlį sąskaita dabar gavom:4u:
Pas ką sąskaituose įtrauktos lodžijos pasitikslinkite, kaip yra registro pažymoj, nes turi skaičiuoti pagal naudingą plotą, tokių atvejų jums KRATC perskaičiuos galite kreiptis nemok. tel. 880013344
QUOTE(Samta0204 @ 2008 07 18, 14:50)
Civiliniam kodekse numatyta kad visi mokesčiai mokami proporcingai buto plotui
o privalomo deklaravimo pas mus nėra tai lietuvoj sunku skaičiuoti mokesčius pagal gyventojų skaičių
Pas ką sąskaituose įtrauktos lodžijos pasitikslinkite, kaip yra registro pažymoj, nes turi skaičiuoti pagal naudingą plotą, tokių atvejų jums KRATC perskaičiuos galite kreiptis nemok. tel. 880013344

Samta, tik dabar pastebejau nauja liniuote

Valioo !!! Daugeja kaimynu

Sveikinu

QUOTE(Babulka @ 2008 07 18, 17:56)
ačiū, ačiū

Uzuojauta kaimynams is Dragunu g. 8 namo 
As ne tam name, bet mums ir taip jau stogas vaziuoja nuo melyno pasato signalizacijos antra para
Tai ka sakyt apie 8 namo pirmo auksto gyventojus?
Turetu but istatymas, kad leistu nutempti tokias masinas, nes dabar reiks laukti kol akumuliatorius nuses

As ne tam name, bet mums ir taip jau stogas vaziuoja nuo melyno pasato signalizacijos antra para

Tai ka sakyt apie 8 namo pirmo auksto gyventojus?

Turetu but istatymas, kad leistu nutempti tokias masinas, nes dabar reiks laukti kol akumuliatorius nuses

Nors mano langai į kitas puses, bet ir pabodo tas kniaukimas, tai ką kalbėti apie 6 ir 10 kaimynus, kurių langai į tą pusę
kažkas baisaus
Tai gal jau nusėdo
kad ramu

Tai gal jau nusėdo

QUOTE(Norka81 @ 2008 07 18, 11:00)
Mes gavom viena ( vienas savininkas ), turbūt jūsų butas ant dviejų žmonų registruotas ( du savininkai ), skaičiuoja nuo kvadratūros, taigi reikia jums išsiaiškinti, kad po du kad nemokieti ( jie turbūt visiems savininkam išsiunta sąskaitos net nepažiūri kad tas pats butas ) .
Jei butas priklauso 2 savininkams, tai ir kvadratura dalina per puse, t.y. uz siuksles mes su vyru gavome abu po saskaita, bet kiekvienam paskaiciuota moketi uz puse buto kvadraturos

Mums taip pat priskaiciuotas lodzijos plotas

Samta0204, dideliausi sveikinimai

QUOTE(Linucia @ 2008 07 19, 20:05)
Jei butas priklauso 2 savininkams, tai ir kvadratura dalina per puse, t.y. uz siuksles mes su vyru gavome abu po saskaita, bet kiekvienam paskaiciuota moketi uz puse buto kvadraturos

Jums geriau žinoti.

QUOTE(Linucia @ 2008 07 19, 19:05)
kaip Samta0204 patare, mes skambinsim ir tegul perskaiciuoja pagal naudinga plota, kodel per metus mes turime jiems permoketi 8 litus???? O kiek nuo viso musu kvartalo butu permokama, tai apvali sumele gaunasi...

Aha ir as pasiziurejau atidziau ir pamaciau, kad ir man ir vyrui kvadratura padalinta pusiau. KAi skambinsites aiskintis del lodzijos priskaiciavimo, parasykite kaip sekesi
Sveiki, kaimynai, man atrodo, kad adminta toliau irgi skaiciuos, nes ji skaiciuoja uz teritoriju valyma ir laiptiniu valyma, o cia kaip supratau saskaitos uz siuksliu isvezima ( pagal straipsni VE supratau, nes as dar negavau tokiu saskaitu)
. Labai noreciau klysti...

QUOTE(kristaru @ 2008 07 21, 12:55)
Sveiki, kaimynai, man atrodo, kad adminta toliau irgi skaiciuos, nes ji skaiciuoja uz teritoriju valyma ir laiptiniu valyma, o cia kaip supratau saskaitos uz siuksliu isvezima ( pagal straipsni VE supratau, nes as dar negavau tokiu saskaitu)
. Labai noreciau klysti...

Adminta tikrai neturi toliau skaičiuoti už šiukšlių išvežimą

Turiu blogų naujienų, pas ką lodžijos už rinkliava skaičiuos ir už lodžijas, toks Klaipėdos miesto tarybos sprendimas