Įkraunama...
Įkraunama...

"Pamario trobos" Šarlotės kvartalas Klaipėdoje

QUOTE(Samta0204 @ 2007 12 16, 23:56)
Kai turi mažą vaiką, tau jo miegas labai brangus, ir kelis kartus per menėsį iki ryto klausytis diskotekos atrodo kančia doh.gif  ačiū dievui mūsų baliuninkus kaimynus jau apramino, žinau kad kaimynai kreipėsi į policij nes jau neįmanoma buvo gyventi 4u.gif

Jo mes, mamos, liguistai sergame del vaiku. Istikruju atrodo jei nebutu vaiko -tai tie kaimynu baliai praeitu ,,lengviau".(na pas mus ir taip ju neperdaugiausia). Keleta kartu teko ir mums pagal muzika nakti sokti, bet as vis save raminau....,,juk ir as anksciau svesdavau, ramiau,ramiau, nieko tokio".Aisku jei tie baliai kartotusi daznai , eiciau is pradziu graziuoju pasneketi.
Atsakyti
O as svenciau biskuti vasaros pradzioj blush2.gif. Galiu prisipazinti, kad kazkas buvo iskviete policija blush2.gif Pirma karta gyvenime sitaip. Kazkaip isilinksminus ir nevisai blaivaus stovio sunku tos muzikos klausytis ir kalbeti tyliai doh.gif. Siaip as tu baliu nemegeja, tik va vasara vis sveciu budavo blush2.gif. O ir gyvenimo aplinkybes tokios buvo, kad norejosi atsipalaiduoti. Tai pora baliu buvo ir triuksmingu 4u.gif. Kazkas neapsikente blush2.gif. Nereikejo namie tu festivaliu, sutinku smile.gif . Juolab, kad kitu baliavojant ir triuksmaujant nelabai toleruoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 12 12, 20:40)
pas mane ir tas pats, gavau sąskaitą už šildymą viso mėnesio ir akys vos neiškrito iš to mažumo,  doh.gif man patinka šie namai laaabai thumbup.gif

aš pasakiau mamai, kad už lapkritį prisukom tik 60 litų su savo 73 kvadratais tai mama užpavydėjo tongue.gif jie tai 190 sumokėjo už 65 kvadratus doh.gif

Tai sakot baliai, užstatyti parkingai....

Tai ir aš pabelsiu į vartus, gal kartais skaito kaimynai, kurie turi NET 5 mašinas. Būkit žmonbės, gal išveškit bent pora jų kur kitur, a? rolleyes.gif nes nebėra kur mašinų pastatyti, o jūs kai kurias iš savo pajudinate tik kartą per dvi savaites.... Ir dar....aš kurį kartą tikrai prieisiu ir paprašysiu surinkti šunų kakučius, kurie yra daromi po pat pirmo aukšto balkonais cool.gif

pradeda nervinti mane jau tie kakai gun_bandana.gif

Tai jau ir šventės 000054.gif ar geri buvot, kaimynėliai? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Cikadelė,2007 12 19, 20:57]
aš pasakiau mamai, kad už lapkritį prisukom tik 60 litų su savo 73 kvadratais tai mama užpavydėjo tongue.gif jie tai 190 sumokėjo už 65 kvadratus doh.gif

Oho, tai namie gal pirtis pas jus lotuliukas.gif ? Uz tiek pat kvadratu as mokejau 30lt. (jei neskaiciuot vandens pasildymo). Nors jei su viskuo tai 50 lt. isejo rolleyes.gif. Geriau ir buti negali biggrin.gif
Atsakyti
Noriu visus pasveikinti su artejanciom sventem, kaip sakoma, kantrybes jei kas ir smarkiau pasves, bei didesnio supratimo vieni kitiems, gyvenkime draugiskai!
Tikekimes, kad nauji metai bus be sunu kakuciu, su tvarkingai pastatytais automobiliais ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
As taip pat dziaugiuosi , kad uz 75 kv, mes sumokejome tik 57 lt. uz siluma, bet kai dar prisidejo kazkoks vandens pasildymas ir temperaturos palaikymas (apie tai isvis nieko neismanau)-tai va ir isejo visi 93 lt.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 12 21, 00:19)
Noriu visus pasveikinti su artejanciom sventem, kaip sakoma, kantrybes jei kas ir smarkiau pasves, bei didesnio supratimo vieni kitiems, gyvenkime draugiskai!
Tikekimes, kad nauji metai bus be sunu kakuciu, su tvarkingai pastatytais automobiliais ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
As taip pat dziaugiuosi , kad uz 75 kv, mes sumokejome tik 57 lt. uz siluma, bet kai dar prisidejo kazkoks vandens pasildymas ir temperaturos palaikymas (apie tai isvis nieko neismanau)-tai va ir isejo visi 93 lt.

Tai čia už šilto vandenuko pašildymą susimokėjom. Išeitis yra-grūdintis fitness3.gif ir praustis tik šaltu vandeniu karsta.gif
Su artėjančiom šventėm 000059.gif 000059.gif 000054.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif
Atsakyti
O as tai noriu pasidziaugti, kad ryt poryt pagaliau kraustomes i naujus namucius thumbup.gif . Planas buvo iki Kaledu isikelti, todel jau reikia suskubti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozynas @ 2007 12 21, 10:20)
Tai čia už šilto vandenuko pašildymą susimokėjom. Išeitis yra-grūdintis fitness3.gif ir praustis tik šaltu vandeniu karsta.gif 
Su artėjančiom šventėm  000059.gif  000059.gif  000054.gif  000059.gif  000059.gif  000059.gif

Tai kaip iseina uz karsta vandeni mokame dviejose saskaitose? Lape kur atnesa ,,Admina" tenai juk yra skyreklis uz karsta vandeni ir ,,Klaipedos energija" saskaitoje taip pat nurodytas vandens pasildymas.Nieko nesuprantu...Kokia tundra jauciuosi.... doh.gif
Atsakyti
Ne tu viena tokia, taip jautiesi. Pvz. del skaitikliu parodymu, kaip suprantu mums ju niekur nurodineti nereikia (iskyrus elektra). Tai kodel ateina is energijos tas lapas, kuriame reikia nurodyti karsto vandens skaitiklio parodymus? Jei gerai suprantu, tai tiesiog standartinis lapas, kad zinotum kiek moketi, o nurodyti skaitikliu parodymu mums nereikia, nes uz mus tai padaroma? Ar gerai as suprantu blush2.gif ?
Atsakyti
O kiek jus radiatorius atsuke laikot kad tiek moket reikia? O tas vandens palaikymo mokestis yra tas kad mum yra visada paruostas karstas vanduo t.y. ji visada reikia sildyti, leidziam mes ji ar ne.Tad tas islaidas ir padalina visiem.
Atsakyti
umn.gif Admintos lape nurodas šalto vandens ir šalto vandens, kuris yra šildomas, kiekis, o už patį vandens pašildymą mokam Kl. energijai,jų sąskaitoje nurodomi šilto vandens ir šildymo parodymai. Bent taip jau mes senajame bute mokėjom.smartass.gif
000059.gif 000059.gif 000054.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika&Arūnas @ 2007 12 21, 20:34)
O kiek jus radiatorius atsuke laikot kad tiek moket reikia? O tas vandens palaikymo mokestis yra tas kad mum yra visada paruostas karstas vanduo t.y. ji visada reikia sildyti, leidziam mes ji ar ne.Tad tas islaidas ir padalina visiem.

O šildomės mes atsukę iki vienetuko ar dvejetuko, tik vakare pasukam iki 3,bet einant miegoti tenka vėl prisukti, nes miegot neįmanoma. Dukra stebisi,kad radiatoriai šalti, bet bute šilta ploja.gif , ir vis prisimena, kaip blokiniame name teko šalti. O aš grįžusi namo vis vėdinu,vėdinu, nes vis dar tvyro drėgmės kvapas. Lapkritį už savo 53 kv. sumokėjom 23.25lt, žinoma be vandens pašildymo ir temperatūros palaikymo 000059.gif 000059.gif 000054.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif
Atsakyti