Kokio amžiaus jūsų dukrytė? kaip ji jaučiasi dieną - ar matosi, kad pavargsta ir to miego jai trūksta ar ji energinga išlieka? Jeigu vaikas gerai jaučiasi, tai ko jums nerimauti?

Mano vyras naktimis nemiega ir abu vaikai irgi gyvena naktini gyvenimą, aš baigiu isproteti. Geriausia, kad uošvene ateina i svečius puse dešimt vakare, arba skambina nakti puse pirmos paklausti kaip mums sekasi netgi žinodama, kad du leliukai namie. Tai dabar nebesistebiu, kodėl mano vyras toks ir vaikai.
Mano vyras naktimis nemiega ir abu vaikai irgi gyvena naktini gyvenimą, aš baigiu isproteti. Geriausia, kad uošvene ateina i svečius puse dešimt vakare, arba skambina nakti puse pirmos paklausti kaip mums sekasi netgi žinodama, kad du leliukai namie. Tai dabar nebesistebiu, kodėl mano vyras toks ir vaikai.
Vaikai gyvena tokį gyvenimą, kokius įpročius jiems įdiegia tėvai. Jūs kaip mama esate atsakinga už savo vaikų miego ritmą, ypač jei teigiate, jog jie dar leliukai. Suprantu būtų paaugliai, bet dabar nesuprantama kaip jūs tai leidžiate