Idomu ar 5 metu vaikui galima dauti Mezym tableciu?
gyd paklausk,ar lapeli paskaityk
Manau, kad nelabai tokiam mažam
manau kad nelabai,yra ir kitokiu vaistuku tokei bedutei
Sveikos, mano 1 men. kudikeli kamuoja pilvelio diegliai. Bandem Espumizan, visai nepadejo. Tada pradejom sab simplex, atrodo kad padeda daugiau, nors vaisto sudetis ta pati. Vaikelis dienos metu tustinasi maziau kartu negu valgo, nakti - po tiek pat kartu kiek ir valgo. Del sios priezasties + pilvo diegliu gydytoja rekomendavo naudoti Kreon (po 1/3 kaps. 3 k. per diena), tai yra virskinimo fermentas. Ar kas nors naudojot si vaista ir del kokiu priezasciu? Nesinoretu vaikelio pratint prie virskinima gerinanciu vaistu nuo pat mazumes...
Savo 2 metukų dukrytei duodu jo gana dažnai. Pradėjau duoti nuo metų ir dabar nuolat turiu kreono vaistinėlėje. Dukra yra alergiška maisto produktams, tai dažnai vargina dažnas tuštinimasis, vidurių pūtimas ir pilvo skausmai. Atrodo, kad padeda, bent jau naktys ramesnės būna.
Bet tokiam mažam vaikiukui, tai net nežinau
Ir dozė kaip ir nemaža, nes aš savo pupai po tiek duodu
Gali pabandyti po kelias kruopas duoti, gal pagelbės. Kiek suprantu, čia negydomieji vaistai, o tik pagerinantys virškinimą, neturėtų pakenkti
Nors aš pirmiausiai siūlyčiau tau pakoreguoti savo dietą(jei maitini pati), ypač nevartoti jokių pieno produktų ir kitų alergizuojančių produktų. Gal čia alergijos požymiai, nes mano mažei tas pats buvo.
Bet tokiam mažam vaikiukui, tai net nežinau
Gali pabandyti po kelias kruopas duoti, gal pagelbės. Kiek suprantu, čia negydomieji vaistai, o tik pagerinantys virškinimą, neturėtų pakenkti
Nors aš pirmiausiai siūlyčiau tau pakoreguoti savo dietą(jei maitini pati), ypač nevartoti jokių pieno produktų ir kitų alergizuojančių produktų. Gal čia alergijos požymiai, nes mano mažei tas pats buvo.
mano dičkė kai buvo 3 mėn gėrė kreon, gydytoja jį skyrė dėl stipraus atpylinėjimo
Savo pirmam mazyliui davinejau nuo 3 men., kai negraziai tustinosi, po kelias granulytes
Kiek zinau, ju ilgau negu 2 savaites negalima duoti, nes organizmas paskui pats negamins reikiamu fermentu 
O del pilvelio putimo jums reikia isaugti ir iskenteti
Maniskis gerai pradejo miegoti nuo 2 metu, o ir antrasis jau 1.5 m o dar nenori ramiai miegoti naktimis, keliuosi po n+k kartu, o ryte i darba
O del pilvelio putimo jums reikia isaugti ir iskenteti
Mums irgi jau gerą mėnesį abiem panom pučia pilvus baisiausios serenados naktį ir paryčiais.
Nepaded nei espumizanas, nei pankilio arbatėlė. Bet mums jau greit metai. Nebuvo jokių alergijų iki šiol.
Vaistininkė rekomendavo Kreoną. Tai nuspirkau. Bet kaži ar šis vaistas ką nors pagydo. Ar tik tam kartui padeda? Jaučiu reiks ieškot siuntimo pas gastroenterologą
.
Į tokį klausimą gali atsakyti tik gydytojas.
Mano manimu Mezym negalima vartoti vaikams.
Mano manimu Mezym negalima vartoti vaikams.
QUOTE(fishke @ 2007 12 10, 11:06)
o ar padejo nuo atpilinejimo?
As taip pat savo mazajai, kai buvo 5 men, daviau Kreon (gydytoja skyre) del atpylinejimo. Na man nepatiko, kad jie sunkiai tirpsta,pienuke beveik ir netirpo, nevisada pavykdavo sugirdyt. O pagerejimo irgi nelabai pastebejau.