Kadangi auga susidomėjimas sisteminiais enzimais/fermentais, manau, kad reikalinga ši tema. Čia galime diskutuoti apie tokius enzimus kaip Wobenzym, Purezyme ir kt. Maniškis penkiametis vartojo būtent wobenzymą, nežinau ar sutapimas, bet vartojimo metu išnyko astmos priepuoliai ir nė karto neprireikė antibiotikų. Gal dar kas davėte vaikams sisteminių enzimų? Kokius pasikeitimus pastebėjote?
sveika, visu pirma reikia zinoti tikslia priezati kodel nera apetito, blogumas dar priedo
o pangrolis -tai kasos fermentai, kurie vartojami prie ivairiu kasos uzdegimu, kai kada prie kitu ligu, jie padeda kasai geriau virskinti riebalus...
ir niekas saite tiktai neatsakys-pades sie vaistai tau ar ne...
ieskok priezasties arba keisk gydytoja, kuris neskirtu vaistus be diagnozes
sekmes
o pangrolis -tai kasos fermentai, kurie vartojami prie ivairiu kasos uzdegimu, kai kada prie kitu ligu, jie padeda kasai geriau virskinti riebalus...
ir niekas saite tiktai neatsakys-pades sie vaistai tau ar ne...
ieskok priezasties arba keisk gydytoja, kuris neskirtu vaistus be diagnozes
sekmes
sveikos mamos, mano vyrukui dare ismatu tyrima ir nustate kad yra nesuvirskinto maisto Gydytoja sako kad vaikams iki triju metu taip buna. Liepe duoti fermentu kiekvieno maitinimo metu.Bet mazius yra nenuspejamas, kartais suvalgo tik kelis saukstelius, tai nejaugi del keliu kasniu irgi duoti fermentus. Ir apskritai, gal reikia duoti vaiko organizmui paciam tvarkytis? gal buvot su tuo susidurusios, kaip elgetes, kas keitesi po fermentu naudojimo? Is anksto dekoju visoms pasisakysiancioms
QUOTE(Assssssia @ 2011 10 19, 10:44)
sveikos mamos, mano vyrukui dare ismatu tyrima ir nustate kad yra nesuvirskinto maisto Gydytoja sako kad vaikams iki triju metu taip buna. Liepe duoti fermentu kiekvieno maitinimo metu.Bet mazius yra nenuspejamas, kartais suvalgo tik kelis saukstelius, tai nejaugi del keliu kasniu irgi duoti fermentus. Ir apskritai, gal reikia duoti vaiko organizmui paciam tvarkytis? gal buvot su tuo susidurusios, kaip elgetes, kas keitesi po fermentu naudojimo? Is anksto dekoju visoms pasisakysiancioms 
taip, duoti
o organizmas pats ir tvarkosi. fermentai nėra įprastiniai vaistai,ar kokia chemija, tai yra iš kiaulių paimti tokie patys fermentai, kurie ir mūsų kepenų gaminami, bet ne visad jų būna pakankamai. jei yra problemų su virškinimu, tai jau geriau padėti organizmui, kol jis pats subręs.
As ir galvoju suduoti kreono,nes dukryte laaabai nevalgi,o kai pakakoja tai buna tokiu baltu grudeliu nesuvirskintu
sakau gal atstatyt truputi mums ta nevalguma
QUOTE(labaryta @ 2011 08 25, 13:57)
Seikutes,noreciau suzinoti PANGROL 10000 vaistu efektyvuma,pasisakykit vartojancios ar sis vaistas jums padejo? man yra toke bedele kad mazai valgau ir neturiu apetito o kartais pavalgius jauciu bloguma, ar sie vaistukai man padetu? gyd liepe man juos nusipirkti,tai noreciau suzinoti kaip jums ar jie padejo susitvarkyti iprasta virskinima? aciu uz atsakymus 
cia yra tik fermentai kaip jau rase-kad padetu lengviau virskinti, tik jie nuo mezym forte skirias tuo kad tablete sudaryta dar is mini mikrosferiniu kapsulyciu, kurios ilgiau veikia. Isvis koks tas blogumas? gal rugstis uzkyla? jei kas domina rasyk i A.Z
Asmeniskai man pangrolis nepatiko
mezym 20 000 man geriau padeda suvirskinti maista, bet as ji geriu tik po baliu
nes kiek zinau, jie tik pagerina virskinima
Apie Pangrol zinau tiek,kad ji vartoti reikia po valgio,jei skrandis tuscias vartoti grieztai draudziama
Gera tema
, bet ziuriu kad komentuojanciu mazai... Mane irgi labai domina su wobenzym susijusi informacija. Gal dar kitokius enzymus kas gali parekomenduoti? Buciau sirdingai dekinga
QUOTE(enura @ 2012 01 22, 17:37)
Gera tema
, bet ziuriu kad komentuojanciu mazai... Mane irgi labai domina su wobenzym susijusi informacija. Gal dar kitokius enzymus kas gali parekomenduoti? Buciau sirdingai dekinga 
Enzimų (fermentų) labai daug ir įvairių yra. Vieni vieną įtakoja, kiti visai kitą funkciją atlieka. Visų forume ir neaprašysi, yra knygos, žinynai apie juos. Jei domina kas nors tiksliai, tai reiktų konkretizuoti klausimą, nes iš abstraktaus atsakymo naudos tiek pat kaip ir visai be jo.
o SAKYKIT MAMYTES, KAIP JUS UZTIKRINAT KAD VAIKUCIAI NESUKRAMTYTŲ TŲ PANGROL GRANULYCIU?