Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

QUOTE(kice @ 2009 01 21, 23:06)
uztai busi sutinusi nuo pjuviu.. isoriniu - matomu ir vidiniu - nematomu.. Vaikscioji susirietusi kaip vezys, ir bijosi ant klozeto atsisesti, nekalbant apie kancias, jei viduriai po operacijos uzkietes, kas daznai buna..
  Jau metai po operacijos - bet skauda visa pilva zemiau bambos.. Ir oda ir viduj, jei truputi kas paspaudzia..
  reikia nepamirsti, kad operacija - tai ne cigaretes surukymas - visko gali nutikti, ir neisivaizduoti visko rozinem spalvom.. Duok dieve, kad viskas laimingai..

data galvoti ne grazia, o kuo arciautermino, kad vaikelis butu pilnai pasiruoses gimti. O geriausiai, kai operacija daroma jau prasidejus gimdymo veiklai.

na cia jau kaip kam pasiseka, kaip kieno organizmas. mano atveju rizika gimdyti paciai didesne negu daryti cezari, tai kam rizikuoti? visus jeigu palikime ramybeje, po paskutinio jeigu vietoj krikstynu turejau laudotuves. neketinu rizikuoti nei viena kruopelyte, paskaudes ir praeis. po pirmo cezario ilgai atsigaudinejau, stimulo nebuvo, bet o ka, dabar net nejauciu, nei nejautrumu, ir randas neryskus, gydytoja per apziura net susirupino kur tas mano randas bigsmile.gif taip kad, gerai kurios issikankina ir pagimdo... o jeigu ne?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 01 21, 22:06)
uztai busi sutinusi nuo pjuviu.. isoriniu - matomu ir vidiniu - nematomu.. Vaikscioji susirietusi kaip vezys, ir bijosi ant klozeto atsisesti, nekalbant apie kancias, jei viduriai po operacijos uzkietes, kas daznai buna..
  Jau metai po operacijos - bet skauda visa pilva zemiau bambos.. Ir oda ir viduj, jei truputi kas paspaudzia..
  reikia nepamirsti, kad operacija - tai ne cigaretes surukymas - visko gali nutikti, ir neisivaizduoti visko rozinem spalvom.. Duok dieve, kad viskas laimingai..

QUOTE(Ozkutas @ 2009 01 22, 13:04)
na cia jau kaip kam pasiseka, kaip kieno organizmas. mano atveju rizika gimdyti paciai didesne negu daryti cezari, tai kam rizikuoti? visus jeigu palikime ramybeje, po paskutinio jeigu vietoj krikstynu turejau laudotuves. neketinu rizikuoti nei viena kruopelyte, paskaudes ir praeis. po pirmo cezario ilgai atsigaudinejau, stimulo nebuvo, bet o ka, dabar net nejauciu, nei nejautrumu, ir randas neryskus, gydytoja per apziura net susirupino kur tas mano randas  bigsmile.gif taip kad, gerai kurios issikankina ir pagimdo... o jeigu ne?

Aš pritariu Ozkutas....aš pvz vos vos pirmą pagimdžiau vaiką, ir man jau buvo beveik amen ir vaikui jau bevei, bet kažkaip per stebūką viskas baigės gerai.....tai reziumė: plyšimai tokie kad ....abu galai "restauruojami" bet kančios...tai aš dabar už cp, tik už cp.....
Atsakyti
na negali taip gazdinti,jug nevisoms taip yra,as jau po sesiu savaiciu gerai jauciausi ir gydytojas patvirtino,kad ir gimdos randelis graziai sugijes (ejau privaciai,dariaus ekoskopa) ir jokiu nepatogumu niekad nejutau,as tai uz cezari thumbup.gif ,toms kurios pacios negali.o mano drauge 1 diena anksciau pasigimdziusi uz mane (jai buvo kirpimu ir plysimu) dar menesi negalejo atsigauti,o as jau sveikutele vaisciojau ir puskei mano cezaris taliktas ir jokiu problemu nebuvo ir dabar neturi.o kas liecia data,tai man numatyta buvo 13,pasitikrinti atvykau 31,gimda buvo atsidariusi 5cm ir namo niekas nebeisleido,4dienos ryta nuleido vandenis ir prasidejo kancios verysad.gif ,niekas nelauke termino,vaikas isisvystes ir viskas ok.gime 3950g thumbup.gif
Atsakyti
jūs man paaiškinkit, jei nėra rizikos kūdikiui ar mamai, kaip jūs su gydytoja tariatės dėl cezario? Negi taip paprastai sutinka? g.gif Aš už natūralų gimdymą, bet vis dar svarstau, nes baisu dėl apsisukusių vikšrelių ir tt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 01 22, 15:32)
jūs man paaiškinkit, jei nėra rizikos kūdikiui ar mamai, kaip jūs su gydytoja tariatės dėl cezario? Negi taip paprastai sutinka?  g.gif Aš už natūralų gimdymą, bet vis dar svarstau, nes baisu dėl apsisukusių vikšrelių ir tt.  blush2.gif

nemanau kad labai ir susitarsi kai jokios rizikos nera. bent jau normalus save gerbiantis gydytojas nesileistu i kalbas. nebent privacioj kokioj klinikoj, kur susimoki kaip uz paslauta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 01 22, 14:32)
jūs man paaiškinkit, jei nėra rizikos kūdikiui ar mamai, kaip jūs su gydytoja tariatės dėl cezario? Negi taip paprastai sutinka?  g.gif Aš už natūralų gimdymą, bet vis dar svarstau, nes baisu dėl apsisukusių vikšrelių ir tt.  blush2.gif

Jei nėra jokios rizikos mamai ir vaikui, niekas cp nedaro....
Atsakyti
As irgi nesuprantu, kam cp, jei viskas gerai?

Labai mazas procentas, kiek girdejau is aplinkos, isgyvena fizines cp pasekmes. Dazniausiai viskas buna gerai! Minusas tas, kad is ligonines isaziuoji ne po 2 dienu, o po 5d...Ir sunku pirma saaite atsikelti is lovos. Bet kai vaikeliui viskas gerai, tai tie skausmai kaip ir nejauciami. Greit pasimirsta.
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2009 01 23, 12:18)
Jei nėra jokios rizikos mamai ir vaikui, niekas cp nedaro....

Daro daro tuos Cezarius,ir kainos yra nustatytos ax.gif Ir tikrai ne apie privačias kalbu.Tik tas priėjimas...Jei neturit geros,patikimos rekomendacijos iš jų,gydytojų tarpo,o ir kainos nuo 1 iki 3 tūkstančių vaikšto (čia priklauso nuo miesto).Tad šis malonumas tikrai prieinamas,tik reikia iškarto,konkrečiai,ir grynai sutarti.Aš jau nuo pirmų savaičių iš savo ginio žinojau - Kadangi pragimdžiau pirmą,tai Cezario(išskyrus kritinę situaciją) -nedarys schmoll.gif Nors g.gif - kaina: tiek ir tiek.Nes aš iškarto pasakiau,- pinigų negailėsiu,kad tik to gimdymo košmaro nebepatirčiau,kai pirmąjį natūraliai gimdžiau. Nebūkit naivios - viską daro tie daktarai - tik rekomendacijų ir pinigėlių reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2009 01 23, 22:18)
.Nes aš iškarto pasakiau,- pinigų negailėsiu,kad tik to gimdymo košmaro nebepatirčiau,kai pirmąjį natūraliai gimdžiau. Nebūkit naivios  - viską daro tie daktarai - tik rekomendacijų ir pinigėlių reik doh.gif

Tai kiek tau tas cp kainuos? žinoma jei nepaslaptis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2009 01 23, 19:18)
Daro daro tuos Cezarius,ir kainos yra nustatytos ax.gif Ir tikrai ne apie privačias kalbu.Tik tas priėjimas...Jei neturit geros,patikimos rekomendacijos iš jų,gydytojų tarpo,o ir kainos nuo 1 iki 3 tūkstančių vaikšto (čia priklauso nuo miesto).Tad šis malonumas tikrai prieinamas,tik reikia iškarto,konkrečiai,ir grynai sutarti.Aš jau nuo pirmų savaičių iš savo ginio žinojau - Kadangi pragimdžiau pirmą,tai Cezario(išskyrus kritinę situaciją) -nedarys schmoll.gif Nors g.gif  -  kaina: tiek ir tiek.Nes aš iškarto pasakiau,- pinigų negailėsiu,kad tik to gimdymo košmaro nebepatirčiau,kai pirmąjį natūraliai gimdžiau. Nebūkit naivios  - viską daro tie daktarai - tik rekomendacijų ir pinigėlių reik doh.gif

atleisk, bet kiek tau metu? As nesuprantu logikos, kai viskas yra gerai, darytis cezari tik del to, kad isvengti skausmo ir plysimu dirol.gif
Atsakyti
Sveikos noreciau gati info ax.gif man planins cezaris numatomas...
vat noriu paklausti.
1.Kokiu daiktu reikia pasiimti i ligonine.(paluciu,pampersu suaug. kudikiui misinelio ar pan.)
2.Kur buna vyrai,leidzia kartu laukti operacijos,kur jiem leidzia laukti operacijos metu,palatoj ar tiesiog koridoriui.Po operacijos jiems leidzia pasilikti dar kazkiek ar ne.
3.Ar parodo kudyki tevui is kart po operacijos.
4.Ar kraujuoja is ''ten'' po operacijos. blush2.gif
5.kelinta diena atnesa kudiki jau miegoti su mama ir paciai rupintis kudikiu.

ax.gif

Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 25, 12:04)
Sveikos noreciau gati info  ax.gif  man planins cezaris numatomas...
vat noriu paklausti.
1.Kokiu daiktu reikia pasiimti i ligonine.(paluciu,pampersu suaug. kudikiui misinelio ar pan.)
2.Kur buna vyrai,leidzia kartu laukti operacijos,kur jiem leidzia laukti operacijos metu,palatoj ar tiesiog koridoriui.Po operacijos jiems leidzia pasilikti dar kazkiek  ar ne.
3.Ar parodo kudyki tevui is kart po operacijos.
4.Ar kraujuoja is ''ten'' po operacijos. blush2.gif
5.kelinta diena atnesa kudiki jau miegoti su mama ir paciai rupintis kudikiu.

ax.gif

Nezinau, kaip LT, bet UK:
1. vezies viska pagal sarasiuka, ko reikia kudikiui tau ir teveliui;
2. Pas mus vyrai gali buti operacijos metu, laikyti uz rankos, zodziu, visa laika buti kartu;
3. Parodo;
4. kraujuoja taip pat kaip ir po paprasto gimdymo, juk turi valytis gimda ir tai trunka 6-8 savaites;
5. Jei viskas gerai, kudikis sutvarkytas is karto buna su tavim (UK).
Atsakyti