Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 03 27, 17:09)
Labai grazi suknele  thumbup.gif
Tik man to modelio plaukai nepatinka, na kaip jie susukuoti. Manau nereikia tu sruogu priekyje, nes juk ir velionas yra, tai truputi perkrauta atrodo. Gal bent prieky suimti siek tiek kad i akis nelistu  smile.gif  Be to jei bus vejuota bus patogiau-niekas neplaiksyts plauku, nereikes bijot kad jie susivels. Na cia mano nuomone ax.gif
Manau tikrtu ir garbaneles-romantiska suknele mirksiukas.gif

nu tu cia suvelei- ir suristi plaukai, kad nesiveltu, ir garbaneles.....tai cia kuris variantas tinka? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 28, 16:09)
Jei nepaslaptis, kiek kainavo sukuosena ir makiazas  mirksiukas.gif

šukuosena kainavo 80, o makiazas 90
Atsakyti
tai viskas normos ribose mirksiukas.gif , o kada tavo vestuves ivyko? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerciute: 28 kovo 2008 - 16:00
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 28, 16:55)
tai viskas normos ribose  mirksiukas.gif , o kada tavo vestuves ivyko?  mirksiukas.gif

rugsejo 22, bet dabar kaip pasidomiu tai kainos taip isaugusios, kad baisu... nekalbu apie makiazus, sukuosenas, bet apie muzikantus, fotografus, praejo tik puse metu, o viskas taip pabrange... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 03 27, 20:39)
Laaaabai grazu!  4u.gif Ir makijazas labai grazus.. tik nelabai matos..  unsure.gif Gal kokia is arciau nuotraukele idetum i makijazu temele?  blush2.gif O tas vaikinukas su akinukais, tai ziuriu, kad kartu mokykla lankem..  ax.gif Cia tarp kitko  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 03 26, 12:16)

super sita sukuosena!!!
Atsakyti
Man labai grazi ir idomi si sukuosena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2008 03 28, 15:22)
rugsejo 22, bet dabar kaip pasidomiu tai kainos taip isaugusios, kad baisu... nekalbu apie makiazus, sukuosenas, bet apie muzikantus, fotografus, praejo tik puse metu, o viskas taip pabrange... ax.gif

zinok tavo nuometas atrodo thumbup.gif o as maniau kad tokia sukuosena su nuometu niekaip nesusiderintu smile.gif o ar patogu buvo su juo,nesmuko?gal kokiu vertingu patarimu duotum mums... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WEITA: 28 kovo 2008 - 23:51

user posted image
Tos garbanos man jau pabodusios ir tikrai nenoreciau atrodyti kaip kokia lelyte, o issiskirti originalumu

As mieliau rinkciausi sia originalesne (deja mano plaukai per trumpi)
user posted image

`
Atsakyti
mano nuomone is bet kokiu plauku galima padaryti kazka grazaus! tik reikia originalios kirpejos!! biggrin.gif thumbup.gif (na nebent plaukuciai kaip pas vyrukus, tai tad gal ir sunkiau....) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 03 28, 22:01)
user posted image
Tos garbanos man jau pabodusios ir tikrai nenoreciau atrodyti kaip kokia lelyte, o issiskirti originalumu

As mieliau rinkciausi sia originalesne (deja mano plaukai per trumpi)
user posted image
`

na cia aisku skonio reikalas smile.gif o as vat noriu garbanu, tik va niekad nesidariau ir nezinau ar man jos tiks blush2.gif na ziuresim smile.gif kazkaip jokie bokstai ant galvos manes netraukia, norisi kad palaidi plaukuciai butu smile.gif na cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2008 02 19, 15:24)
http://www.goyama.com
cia tikrai super sukuosenos  thumbup.gif  gal net ir rasiu kazka tinkamo nes jau pavargau ieskot. Bus vasara karsta, o maniskiui labiau patinka palaidi mano plaukai, tad gal suderinsiu, kad butu palaidi ir siek tiek suristi, kad nebutu taip karsta ir nepatogu  tongue.gif

Maniskis ir uz palaidus, bet as pati tai noreciau ka nors truputi sukelti, bet kad butu papure, nes glotnus man netinka, nord kai pasiziuri i kitas tai lb graziai atrodo...
Atsakyti