QUOTE(Felicija077 @ 2008 04 03, 12:58)
Panos, del tu sruogu, tai pas mane ne sruogos, o tresai tokie, bet esme ta pati, kad prisegami. Ilgis yra 55cm, naturalus, pardej kainuoja apie 400lt (cia "Peruku pasaulis", yra akropoly ir pozemineje perejoje link Europos einant - Vilniuje). Bet as pirkau is paneles, kuriai kazkodel jos nepatiko, norejo apie 400, bet atidave uz 250, nes nieks nepirko ne nauju uz nauju kaina
Jeigu pinigeliu netruksta, tai nusipikite naturalias, tikrai bus ilgam ir dazyt gali, ir sukuot bet kaip
Papildyta:
As tai Jusu vietoje, mielosios, ieskociausi stilistes i namus, nu super, kada pas tave atvaziuoja, o tu sedi kaip princese ir niekur nereikia eit

o ir kainos skiriasi labai. Salonuose gi praso, jei anksciau nei 8 ryte nori, kad uzstata dar paliktum ir kitu nieku

Is anksto neuzrasys, nes nezino grafiko kirpeju ir t.t... O po to ateini ir sako, kad uzimta, ner vietu

Bue...
Dziaugiuosi, kad turiu savo stiliste, padazo, susukuoja ir viskas namuose pas mane, atvaziuoja nemokamai. Karta net 5 ryte buvau uzsakius ja, tai atvaziavo laiku ir jokio papildomo mokescio, nei uzstato

Tik, kad cia Vilniuje jin, kaunietems netiks... bet vis tiek linkiu sekmes
Felicija077, aciu, kad pasidalinai savo stilistes kontaktais

be to as irgi noriu sruogu, noriu kad visi palaidi plaukai kristu tokiomis labai lengvomis vidutinio dydzio garbanomis. Cia vienas is variantu

ta prasme, romantiskos sukuosenos
O ta stiliste Grazina gali i namus atvaziuot, kaip supratau? Bet ji tik plaukucius tvarko, ar ir makiaza?
Buk gerute, pasidalink kokiomis nuotraukytemis (ka dare tau ta stiliste), nes kaip zinia, zmoniu skoniai skiriasi
Is anksto dyyyyydelis aciu
Papildyta:
Ups

nemaciau, kad rasei, jog stiliste dar ir padazo
Gal butu galima foto nuotrauku ir sukuosenos, ir makiazo, koki tau yra dare?
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson