Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
VAt tame ir emse kad net nzn pas kuria buvau..
o vestuvinei sukuosenai ten uzsirasiau berods pas rima..gal zinai kaip ji??? nes db tai tikrai noriu kitur eiti...net nzn ka daryti...
Atsakyti
man 5-oji patiko.. wub.gif
Atsakyti
man irgi kazkaip uz tos akyte uzkliuvo biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit kur kaune daro graziausias sukuosenas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AboveStars @ 2008 04 10, 18:25)
VAt tame ir emse kad net nzn pas kuria buvau..
o vestuvinei sukuosenai ten uzsirasiau berods pas rima..gal zinai kaip ji??? nes db tai tikrai noriu kitur eiti...net nzn ka daryti...

ups, nezinau apie ja. Bet galiu paklausineti wink.gif

Labai grazi paskutine- dabar kaip tik tokius kirpciukus turiu- reikes toki bantuka susiristi wink.gif puiki ideja kasdienai. O gal ir vestuvems?! wink.gif
Atsakyti
Merginos gal kuriai teko darytis pas kirpeja Ausra sukuosena, ji dirba Gedimino g?
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 04 10, 18:20)
Merginos gal kuriai teko darytis pas kirpeja Ausra sukuosena, ji dirba Gedimino g?

Sveika, o ar buvai pas ja nuejus konsultacijai? kaip tau ji pasirode?
Atsakyti
QUOTE(Felicija077 @ 2008 04 03, 12:58)
Panos, del tu sruogu, tai pas mane ne sruogos, o tresai tokie, bet esme ta pati, kad prisegami. Ilgis yra 55cm, naturalus, pardej kainuoja apie 400lt (cia "Peruku pasaulis", yra akropoly ir pozemineje perejoje link Europos einant - Vilniuje).  Bet as pirkau is paneles, kuriai kazkodel jos nepatiko, norejo apie 400, bet atidave uz 250, nes nieks nepirko ne nauju uz nauju kaina  g.gif
Jeigu pinigeliu netruksta, tai nusipikite naturalias, tikrai bus ilgam ir dazyt gali, ir sukuot bet kaip  biggrin.gif
Papildyta:
As tai Jusu vietoje, mielosios, ieskociausi stilistes i namus, nu super, kada pas tave atvaziuoja, o tu sedi kaip princese ir niekur nereikia eit  thumbup.gif  o ir kainos skiriasi labai. Salonuose gi praso, jei anksciau nei 8 ryte nori, kad uzstata dar paliktum ir kitu nieku  doh.gif  Is anksto neuzrasys, nes nezino grafiko kirpeju ir t.t... O po to ateini ir sako, kad uzimta, ner vietu  schmoll.gif  Bue...
Dziaugiuosi, kad turiu savo stiliste, padazo, susukuoja ir viskas namuose pas mane, atvaziuoja nemokamai. Karta net 5 ryte buvau uzsakius ja, tai atvaziavo laiku ir jokio papildomo mokescio, nei uzstato  thumbup.gif  Tik, kad cia Vilniuje jin, kaunietems netiks... bet vis tiek linkiu sekmes  smile.gif

Felicija077, aciu, kad pasidalinai savo stilistes kontaktais 4u.gif be to as irgi noriu sruogu, noriu kad visi palaidi plaukai kristu tokiomis labai lengvomis vidutinio dydzio garbanomis. Cia vienas is variantu g.gif ta prasme, romantiskos sukuosenos mirksiukas.gif

O ta stiliste Grazina gali i namus atvaziuot, kaip supratau? Bet ji tik plaukucius tvarko, ar ir makiaza? 4u.gif

Buk gerute, pasidalink kokiomis nuotraukytemis (ka dare tau ta stiliste), nes kaip zinia, zmoniu skoniai skiriasi mirksiukas.gif

Is anksto dyyyyydelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Papildyta:
Ups biggrin.gif nemaciau, kad rasei, jog stiliste dar ir padazo blush2.gif

Gal butu galima foto nuotrauku ir sukuosenos, ir makiazo, koki tau yra dare? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 04 10, 20:24)
Sveika, o ar buvai pas ja nuejus konsultacijai? kaip tau ji pasirode?

Nea, nebuvau ax.gif galvoju apsilankyt rolleyes.gif
Atsakyti
merginos pasiulikit gerai darancia sukuosenas kirpeje gargzduose smile.gif
Atsakyti
O gal yra zinanciu geru kirpeju Taurageje? ax.gif
Atsakyti