Sveikos,
Seku tyliai jūsų temą. Laikau kumščius už tebeplanuojančias 40+ ir linkiu didžiulės sėkmės belaukiančioms susitkimo su mažuoju stebuklu

.
Anksčiau esu nemaži bendravus temoj "Nėštumas +/- 35..."Dabar ten labai tylu. Gyvenimas eina į priekį - suplanavusios jau pagimdė (ir aš tame tarpė

), o naujų planuojančių, hm, gal ten nėra, gal ne ten yra...
Man netikėtai, na, visai netikėtai ši tema tapo katuali

. Praeitą savaitę testas parodė II. Penktadienį einu pas ginek. Nesitiki man pačiai, kad tai tiesa, kad tai nėštumas. Viduj neramu. Nes turėjau gyvenime liūdnos patirties. Su MB jau, galima sakyti nebeplanavom. Labai norėjom, svajojom auginti du pagrandukus, kad metų tarpas tarp jų būtų nedidelis - ~2m.... Bet po 1,5 metų intensyvaus planavimo - nieko

. Mano daktarė pasakė, kad situacija nebloga (pasidariau hormonų tyrimus), nors laikas ne mano naudai (man 42) ir dar nematė priežasčių eiti tirtis papildomai - ieškoti nepastojimo priežasčių. Ar dar ką nors bandyti. Pirmiausia siūlė ištirti MB

Dar pasijuokėm, kad per daug esu įsitempus ir nuolat galvoju, kad tik šitas ciklas būtų sėkmingas... Atsipalaiduokit, sako, ir pamirškit, kad planuojat. Štai atsipalaidavom