Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukiškas elgesys

Nors mano sunus jau ugtelejes,tokiam amziui nieko panasaus nebuvau pastebejusi. schmoll.gif
Atsakyti
Maniškis kažkaip (tfu tfu tfu) per didelio susidomėjimo pimpiu neturi.Būna pasičiupinėja- reik gi su kolega padraugaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Juokingiausia kai pirmą kart vonioj atrado tai baksnojo kaip į kokį slieką su vienu pirštu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Na va, ankščiau rašiau kad mano mažius daro kažką panašaus. Nieko labai nedariau- nei bariau, nei gėdinau, tiesiog be žodžių karts nuo karto patraukdavau jo rankytes nuo klyno.. Tos problemos jau senai nebėra....
O kad vaikai auga ir bando susipažint su savo kūnu, tai manau nieko baisaus. Maniškis kai maudosi kartais atsargiai bando paliest pimpuką vienu pirščiuku lotuliukas.gif Bet nieko baisaus ar nenormalaus nedaro... Manau nereikia užakcentuot ir vaikui su laiku dėmesys pereis prie kitų dalykų. O kai draudi, tai tada dar labiau rūpi....
Atsakyti
Pas mane mergytė, bet irgi būna pasičiupinėja. ax.gif Problemos iš to nedarau, nes labai retai tas būna. smile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad reikia kreipti dmesi, vaikai turi pazinti save, o pimpius, kaip rase viena mamyte tas pats jam kas ausis ar kojos pirstai. As nedraudziu savo vaikui save tyrineti tai naturalu ir nematau kode reiktu ji gedinti smile.gif mano vyras kartais pajuokauja , kad vaikis nutrauks savo daikciuka ir netures kaip sysioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2007 12 19, 20:50)
maniskis taip daro, netgi apsikabines savo zaisliuka bezdzionyte wub.gif  blink.gif , o kartais tik i matrasa ( su MB juokiames kad matrase skyles paliks). Manau cia normalu berniukam...susipazina su savo lytiniais ir pastebi kad gerai jauciasi todel ir daro. O kam tai trukdo kaip namie lovytej daro? Socialinius parametrus kas nepriimta daryti prie kitu (kaip kasytis kaip kur) galima pamokyt kad negalima, o namuose kam trukdo?

Skjaičiau, kad vaikai visi taip daro, tik ne visi tėveliai tą momentą pastebi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2008 05 12, 23:03)
ax.gif  mūsų tai taip nedaro. Tk va savo suniuka kartais užmigdamas tarp kojyciu isideda  blush2.gif

Va va maniskis irgi zaisliuka ikisa tarp koju ir miega, tongue.gif
Atsakyti
maniskis mazdaug metuku atrado varna savo smile.gif lotuliukas.gif kai be pamperso pasiciupineja,ir daznai,bet juk tai pazinimas.na anyta sako,kad negerai,mano mama irgi.bet manau dar jis mazas smile.gif
pamenu kai tik pradejo lb juokinga buvo.ne i tema bet kai uzpakali 10men pasikase tai vos is juoko nenualpau lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis dar ir dabar vis pasitikrina ar atributas vietoje lotuliukas.gif nedraudžiu, negąsdinu, žinau, kad praeis, nes atsimenu, kad ir sesers sūnus taip darydavo, o paskui išaugo ir nustojo taip elgtis ax.gif aišku, paauglystėje visa tai įgaus kitą prasmę lotuliukas.gif
Atsakyti
mes irgi neseniai pastebejom,kad numovus pampersiuka sunytis ima nagrineti ir tampyti smile.gif savo pelyte,juokiasi nezinau gal todel kad malonu ax.gif apie draudima ir gedinima nera nei kalbos,manau kad isaugs 4u.gif
Atsakyti
mano irgi krapstosi, ziurineja, mes su vyru jam aiskinam, kad pimpaliukas yra kuno dalis, kuri sisioja, ir nedraudziam jo liesti, nes vaikams siame amziuje labai idomus ju paciu kunas. be to, dabar kaip tik mokosi i tualeta sisioti, tai daznai nuogas buna ir ziurineja, tampo. aisku, jei pamatau, kad ilgiau tai tesiasi, tai nukreipiu jo demesi.
manau, kad gasdinti ir drausti, net ir zaismingai (kaip kai kurios mamytes: pauksciukai, cypsiukai, suniukai) yra KVAILA. taip nuo mazens vaikui diegiama, kad lytiniai organai tai kazkas negera, nesuprantama, pavojinga.
Atsakyti
Musu irgi nuo tada kaip pradejo sedeti atrado sliekeli vonioj plaukianti ir pamaigo karts nuo karto,miega irgi ant pilvo , bet trynimosi nepastebejom ne karto. Kai ciupineja nedraudziam,buna kad ir isidreskia is to smalsumo ir norejimo arciau akiu atitemti lotuliukas.gif
Atsakyti