aciu Jums labai,atsirado norinciu padeti,tikiuosi,kad ir mes dziaugsimes sildomom grindim.vonia antrame aukste ir sildomos grindis,labai patenkinti, kalba eina apie siurbi,ta kuris paduoda visa vandeni?ar tuos siurbliukus kurie katilinej pajungti,mes aplamai pirkom ka jis patare vamzdeliai vokiski,siurbliai wilo,radiatoriai kermi..manau,kad jis sau pasirinko gera preke nes jis pats ir pirko.

aisku as suliginau kainas su savom kokiom as gauciau,pas ji buvo viskas pigiau.bet man jau ir geda rasyti buvo,bet yra dar vienas dalykas,kai jis dirbo as vis domejausi,gal per daug,tai jis man pora kartu yra pasakes netrugdykit as dirbu

o is to didelio darbo jis net pamirso atsukti boilerio kraneli,kad veiktu ir nuo katilo,pas mane 160 litr.kombinuotas

as pastebejau budama visai zalia,kad jis veikia tik nuo elektros,skambinau ,kalbejomes o jis mane vis moke kur ka sukineti paciai

o kai atvaziavo pastebejo,kad paprasciausia kranelis vandens(turbut) net neatsuktas,kad veiktu nuo katilo

jai atvirai as dabar patenkinta,namuose silta gera,isildomas namas ir su puse sildomu grindu,bet juk ne uz tai as sumokejau pinigus,paprasciausia nekenciu broko ir tokiu kulturingu zmoniu.as pati esu verslininke ir gerbiu tuos zmones kurie pas mane perka ir man duoda uzdirbti.as suprantu tik tiek,kad tokie apsisauke santechnikai turi buti viesinami ir baudziami.as padariau klaida nes pasitikejau.ir zianu,kad tokiu kaip as yra daugiau,tikiuosi pasimokys is tokiu kaip mano klaidu ir bus budresni.ACIU jUMS VISIEMS