QUOTE(neringa26 @ 2008 02 28, 16:59)
Sveikos mamytes, mano dukrytei 4 men ir mes turim problemu su nekakiuku nuo 1,5 men. Termometras arba klizmute tik padedavo mano mazylei. Bet kai lankemes pas daktaryte pasiule avizu klijuku pavirt ir ryte dar nepavalgius duoti gryno klijuko 20 ml su pipete, rezultato sulaukeme vakare. Bet vat ji rytais pradejo nebevalgyti klijuku, nes jie neskanus. Pasitariau su dakare ir dabar kiekviena karta kai valgome, trecdali misinuko sudaro avizu klijukai ir tustinames karts nuo karto. Klizmutes dabar pasidare retenybe. 100 gr avizu ir 500 ml vandens ir 40 min. virti, po to, nukosus kruopas atskiesti virintu vandeniu ir dar truputi pavirti. Mums truputi geriau, gal kam taip pat pades nors truputi.
esu girdejus apie tai ir turi padeti tikrai verta pabandyti toms kuriu maziukams aliejukui per anksti
QUOTE(kla @ 2008 02 29, 14:34)
Ir mes eisim ieskot aliejuko
spacializuotu prieskoniu alieju parduotuviu nera? juose buna irgi...ten as ta stebukla atradau pardavejos papasakojo (lenkiu galva pries jas), kad padeda...cia tuom issitikinau....matau nevienai pagelbejom, kaip gera tai skaityti