Tai as jai siandien is ryto "ant" tuscio skrandzio daviau alyvuogiu aliejaus, kol moliugu dar nenupirkau (vis pamirstu paziureti
Mano pana jau 2 dienas pas nykstukus neejo, nors kol kas visiskai rami
Tai as jai siandien is ryto "ant" tuscio skrandzio daviau alyvuogiu aliejaus, kol moliugu dar nenupirkau (vis pamirstu paziureti
). Kol kas jokio poveikio
QUOTE(lavaza @ 2008 03 04, 15:46)
Mano pana jau 2 dienas pas nykstukus neejo, nors kol kas visiskai rami
). Kol kas jokio poveikio

taip greit gal ir nebus to poveikio...
o mums geriausiai padeda daržovienė su burokėliais
geresnio dalyko nežinau...
QUOTE(Daivad @ 2008 03 04, 15:56)
kam problema įsisenėjusi ir rimta, daržovienė per silpnas reikalas
QUOTE(Daivad @ 2008 03 04, 15:56)
Jo, burokeliai lengvina ta reikala, bet kai jis nera labai jau prastas. O kai bedos labai rimtos, tai ir burokai nepadeda, nei koses avizu, niekas
QUOTE(A&S @ 2008 03 04, 16:15)
jei valgo kasdien daržovienę, dar dribsnių košes, tada tikrai ne per swilpnas reikalas. didesnė šiuo atveju čia problema nevalgiems vaikams (bent jau mano tokia patirtis)
QUOTE(Daivad @ 2008 03 04, 16:17)
jei valgo kasdien daržovienę, dar dribsnių košes, tada tikrai ne per swilpnas reikalas. didesnė šiuo atveju čia problema nevalgiems vaikams (bent jau mano tokia patirtis)
tai vat...manoji jų nemėgsta ir dar plius jokių košių dribsnių...tai jau lieka moliūgas
QUOTE(Ruta26 @ 2008 03 04, 09:13)
ant tuscio skrandzio, geriau kai jau bedele rimta yra, jei nelabai i maista dedent r ruosiant su tais sliejukais jos paprasciausiai nebebus, nes bus gaunama aliejuko pastoviai 
bijau, kad jei i maista idesiu moliugu seklu aliejaus, tai ji jo nevalgys
Papildyta:
QUOTE(Daivad @ 2008 03 04, 16:17)
Manoji siaip valgi, bet vistiek avizos ir burokai nepadeda
Papildyta:
Beje, ar zinot, kad pienukas kietina vidurius? Nes as ,kai tik prasidejo si problema, virdavau koses , ir, kad skaniau butu, pildavau pieno. Ir reakcija buvo atvirkstine
QUOTE(Emilės_mama @ 2008 03 04, 16:25)
Beje, ar zinot, kad pienukas kietina vidurius? Nes as ,kai tik prasidejo si problema, virdavau koses , ir, kad skaniau butu, pildavau pieno. Ir reakcija buvo atvirkstine
Tik po to issiaiskinau, kad pienas kietina 
žinojau
QUOTE(Emilės_mama @ 2008 03 04, 15:25)
Tik po to issiaiskinau, kad pienas kietina 
Nezinau, man naujena
O man asmeniskai, tai atvirkstinis variantas su pienu
Tai va, aptarsim ir vaiku, ir savo reikalus
[quote=lavaza,2008 03 04, 16:39
, gal del to, kad as jo negeriu
Bet kelis kart jau taip buvo, kad po isgerto pieno po kiek laiko, vis i viena vieta reikejo begiot
Kiekvienam savos bedos
Kiekvienam savos bedos