Įkraunama...
Įkraunama...

Kieti viduriukai, retai tuštinasi

drinks_cheers.gif Gyveni ir mokaisi. smile.gif
Atsakyti
Nu va, vakar grizau po darbo, tai vyras pasakojo, kad Emile pati atsisedo ant puodo, nereikejo pykciu thumbup.gif Nezinau, gal cia dar poveikis vaistuku, kuriuos mums israse psichiatre, nes jie truputi raminantys, kad nuimtu baime. Nors vaikas sake, kad vistiek skaudejo unsure.gif Gaila, kad nemaciau turinio,gal jau ir taisosi. tiesa, mes dar sugerem Forlax prie visu aliejuku ir kosyciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilės_mama: 07 kovo 2008 - 15:39
QUOTE(Emilės_mama @ 2008 03 07, 16:39)
Nu va, vakar grizau po darbo, tai vyras pasakojo, kad Emile pati atsisedo ant puodo, nereikejo pykciu thumbup.gif Nezinau, gal cia dar poveikis vaistuku, kuriuos mums israse psichiatre, nes jie truputi raminantys, kad nuimtu baime. Nors vaikas sake, kad vistiek skaudejo unsure.gif Gaila, kad nemaciau turinio,gal jau ir taisosi. tiesa, mes dar sugerem Forlax prie visu aliejuku ir kosyciu.

kaip šaunu kad jau gerėja jūsų problemos bigsmile.gif
Atsakyti
Mums padidintas raumenų tonusas. Pastebėjau kad kai steni įtempia kojytes ir dėl to neprakakoja - ne ten naudoja jėgas. Tokiu būdu ne visada išeina atlikti reikalą ir užsilaiko turinys. Padedu sulenkdama, masažuodama, atpalaiduodama kojytes. Reikalai tvarkosi.
Atsakyti
Mano sunuciui azkietejo viduriukai kaip pradejau damaitinti kosemis, niekas nepadeda jau 2men. kaip kakoja kas 2-3 dienos. Nei dufalakas neveikia, o didelemis dozemis nenoriu duot, kazkaip gaila maziuko. Daktare sako susitvarkys kaip prades sliauzioti - daugiau judet, bet tas laukimas doh.gif Gal zinot kokiu dar budu, nei slyvos, nei tyreles niekas nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte @ 2008 03 07, 17:49)
Mano sunuciui azkietejo viduriukai kaip pradejau damaitinti kosemis, niekas nepadeda jau 2men. kaip kakoja kas 2-3 dienos. Nei dufalakas neveikia, o didelemis dozemis nenoriu duot, kazkaip gaila maziuko. Daktare sako susitvarkys kaip prades sliauzioti - daugiau judet, bet tas laukimas  doh.gif  Gal zinot kokiu dar budu, nei slyvos, nei tyreles niekas nepadeda  verysad.gif

tik stebuklingas moliūgų sėklų aliejus padės...jį galima į košytes dėti arba taip šaukštuk ryte nevalgiusiam suduoti...jei skaitei mūsų forumą, pamatytum kiek gerų atsiliepimų apie šį aliejuką prirašyta...ir kiek pasveikusių nuo tos problemėlės daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte @ 2008 03 07, 17:49)
Mano sunuciui azkietejo viduriukai kaip pradejau damaitinti kosemis, niekas nepadeda jau 2men. kaip kakoja kas 2-3 dienos. Nei dufalakas neveikia, o didelemis dozemis nenoriu duot, kazkaip gaila maziuko. Daktare sako susitvarkys kaip prades sliauzioti - daugiau judet, bet tas laukimas  doh.gif  Gal zinot kokiu dar budu, nei slyvos, nei tyreles niekas nepadeda  verysad.gif

Tokie mažiukai nebūtinai turi kakoti kasdien, ypač jei mamos pieno dar daug valgo. Reikia žiūrėti kaip vaikas jaučiasi. Jei neramu, prašykit kokių nors tyrimų. Mano mergaitei darė žarnyno echoskopiją po dviejų dienų nekakojimo ir beveik nieko ten nerado. Tiesa, tada dar ji valgė tik MP. Pradėjus primaitinti, kakojo kas 3-4 dienos, bet gerai jautėsi ir buvom laimingi, kad tuštinamės be vaistų. 4u.gif
O kokias košytes valgot?
Atsakyti
SU KOVO AŠTUNTĄJA VISAS!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 07, 17:01)
kaip šaunu kad jau gerėja jūsų problemos bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilės_mama @ 2008 03 08, 13:16)

mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, ačiū už tiulpanus, A&S! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gintarytė kažkodėl neparašo, kaip jai sekasi g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jungiames ir mes i nekakiuku gretas mirksiukas.gif pas mus ta problemele islindo po to kai budamos 6 dienu atsiguleme i ligonine del didelio viduriavimo - kai sukietino taip iki siol vargstame - pastoviai geriame bofolaka , ir tik kokia diena jo neisgeria - iskarto nekakoja maze , bandziau ji nutraukti duoti mazutei , nes kazkaip man neramu kad paskui vaikas be jo negales - bet teko vel gerti nes kitaip nekakojame doh.gif su bifolaku kasdien ar kas antra diena pavyksta thumbup.gif bet tai mane neramina - kiek dar ilgai reikes ji gerti ? ar nebus taip kad be jo ji nebegales nes ipras, o gal jau iprato ? noriu pabandyti aliejuka duoti , tik nepastebejau niekur nuo kada galima ji duoti - mums vakar sukakojo 3 menesiukai , gal jau galima ?
Atsakyti