Nu va, vakar grizau po darbo, tai vyras pasakojo, kad Emile pati atsisedo ant puodo, nereikejo pykciu
Nezinau, gal cia dar poveikis vaistuku, kuriuos mums israse psichiatre, nes jie truputi raminantys, kad nuimtu baime. Nors vaikas sake, kad vistiek skaudejo
Gaila, kad nemaciau turinio,gal jau ir taisosi. tiesa, mes dar sugerem Forlax prie visu aliejuku ir kosyciu.
QUOTE(Emilės_mama @ 2008 03 07, 16:39)
Nu va, vakar grizau po darbo, tai vyras pasakojo, kad Emile pati atsisedo ant puodo, nereikejo pykciu
Nezinau, gal cia dar poveikis vaistuku, kuriuos mums israse psichiatre, nes jie truputi raminantys, kad nuimtu baime. Nors vaikas sake, kad vistiek skaudejo
Gaila, kad nemaciau turinio,gal jau ir taisosi. tiesa, mes dar sugerem Forlax prie visu aliejuku ir kosyciu.
kaip šaunu kad jau gerėja jūsų problemos
Mano sunuciui azkietejo viduriukai kaip pradejau damaitinti kosemis, niekas nepadeda jau 2men. kaip kakoja kas 2-3 dienos. Nei dufalakas neveikia, o didelemis dozemis nenoriu duot, kazkaip gaila maziuko. Daktare sako susitvarkys kaip prades sliauzioti - daugiau judet, bet tas laukimas
Gal zinot kokiu dar budu, nei slyvos, nei tyreles niekas nepadeda
QUOTE(Gintaryte @ 2008 03 07, 17:49)
Mano sunuciui azkietejo viduriukai kaip pradejau damaitinti kosemis, niekas nepadeda jau 2men. kaip kakoja kas 2-3 dienos. Nei dufalakas neveikia, o didelemis dozemis nenoriu duot, kazkaip gaila maziuko. Daktare sako susitvarkys kaip prades sliauzioti - daugiau judet, bet tas laukimas
tik stebuklingas moliūgų sėklų aliejus padės...jį galima į košytes dėti arba taip šaukštuk ryte nevalgiusiam suduoti...jei skaitei mūsų forumą, pamatytum kiek gerų atsiliepimų apie šį aliejuką prirašyta...ir kiek pasveikusių nuo tos problemėlės daug
QUOTE(Gintaryte @ 2008 03 07, 17:49)
Tokie mažiukai nebūtinai turi kakoti kasdien, ypač jei mamos pieno dar daug valgo. Reikia žiūrėti kaip vaikas jaučiasi. Jei neramu, prašykit kokių nors tyrimų. Mano mergaitei darė žarnyno echoskopiją po dviejų dienų nekakojimo ir beveik nieko ten nerado. Tiesa, tada dar ji valgė tik MP. Pradėjus primaitinti, kakojo kas 3-4 dienos, bet gerai jautėsi ir buvom laimingi, kad tuštinamės be vaistų.
O kokias košytes valgot?
SU KOVO AŠTUNTĄJA VISAS!!!
Oi, ačiū už tiulpanus, A&S!
Gintarytė kažkodėl neparašo, kaip jai sekasi
Gintarytė kažkodėl neparašo, kaip jai sekasi
Labas rytas
Jungiames ir mes i nekakiuku gretas
pas mus ta problemele islindo po to kai budamos 6 dienu atsiguleme i ligonine del didelio viduriavimo - kai sukietino taip iki siol vargstame - pastoviai geriame bofolaka , ir tik kokia diena jo neisgeria - iskarto nekakoja maze , bandziau ji nutraukti duoti mazutei , nes kazkaip man neramu kad paskui vaikas be jo negales - bet teko vel gerti nes kitaip nekakojame
su bifolaku kasdien ar kas antra diena pavyksta
bet tai mane neramina - kiek dar ilgai reikes ji gerti ? ar nebus taip kad be jo ji nebegales nes ipras, o gal jau iprato ? noriu pabandyti aliejuka duoti , tik nepastebejau niekur nuo kada galima ji duoti - mums vakar sukakojo 3 menesiukai , gal jau galima ?
Jungiames ir mes i nekakiuku gretas