Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

Nu as irgi susidomejau labai, nes neapsukuoju su siurbliu 86 kvadratu.Maciau kaip pas pazystamus kate vazinejasi ant to siurblio biggrin.gif

Tai kas jau turit naujai nusipirke, papasakokit?Ar tikrai apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2008 09 27, 09:41)
Nu as irgi susidomejau labai, nes neapsukuoju su siurbliu 86 kvadratu.Maciau kaip pas pazystamus kate vazinejasi ant to siurblio biggrin.gif

Tai kas jau turit naujai nusipirke, papasakokit?Ar tikrai apsimoka?

Pirkau tik penktadienį ir robotukas tvarkėsi pas mane tik vieną kartą, bet esu patenkinta. Ketvirtadienį namai buvo sutvarkyti, grindys išsiurbtos, išplautos. Lyg ir namuose kaip tyčia žmonių mažiau buvo , bet robotukas tikrai surado ką veikti. Patikrinau šiukšlių "maišelį", tai visokio "gėrio" radau. thumbup.gif thumbup.gif
Po pirmo siurbimo likau tikrai patenkinta ir pagalvojau, kad robotuką gal labiau patogiau naudoti , kai nieko namuose nėra. Tuo labiau, kad tam yra spec funkcijos. Galima nustatyti, kad 7 dienas per savaitę įsijungtu tam tikru nustatytu laiku.
Vienu žodžiu geras pagalbininkas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 28 rugsėjo 2008 - 08:56
QUOTE(spiglys @ 2008 09 28, 08:55)
Pirkau tik penktadienį ir robotukas tvarkėsi pas mane tik vieną kartą, bet esu patenkinta. Ketvirtadienį namai buvo sutvarkyti, grindys išsiurbtos, išplautos. Lyg ir namuose kaip tyčia žmonių mažiau buvo , bet robotukas tikrai surado ką veikti. Patikrinau šiukšlių "maišelį", tai visokio "gėrio" radau. thumbup.gif  thumbup.gif
Po pirmo siurbimo likau tikrai patenkinta ir pagalvojau, kad robotuką gal labiau patogiau naudoti , kai nieko namuose nėra. Tuo labiau, kad tam yra spec funkcijos. Galima nustatyti, kad 7 dienas per savaitę įsijungtu tam tikru nustatytu laiku.

nu dar vienas geras atsiliepimas smile.gif valio!Tuoj ir as gal igyvendinsiu savo nora smile.gif Tik va idomu, pas mano anyta gyvena dydelis suo ilgaplaukis , idomu ar nuo tu plauku ( o ju nemazai) nepastrigs tas robotukas...
Atsakyti
sveikos! ir as susidomejau! tongue.gif idomu o pvz kedes, stala jis apeina ar pries paleidziant ji reikia baldus sukelti aukstyn? g.gif o jei kilimas ant grindu, tai jis pats nuo grindu ant kilimo uzlipa ar siurbia tik grindis, kilima apeidamas? o kaip susiurbia suns plaukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2008 09 28, 14:31)
sveikos! ir as susidomejau! tongue.gif  idomu o pvz kedes, stala jis apeina ar pries paleidziant ji reikia baldus sukelti aukstyn? g.gif  o jei kilimas ant grindu, tai jis pats nuo grindu ant kilimo uzlipa ar siurbia tik grindis, kilima apeidamas? o kaip susiurbia suns plaukus? g.gif

siurblio skersmuo 34 cm. Jei tarp stalo kojų yra pakankamai vietos jam pralysti, tai apsisuks aplink kiekvieną koją mirksiukas.gif Ant kilimo užlipa pats. Pas mane ilgesnio plauko ( 3-4 cm)kilimas .
Šiandien pademonstravau siurbliuko darbą vyrui, nes siurbiant pirmą kart jis buvo išvykęs. Mano akiai, tai tikrai nebūtų dar šiandien reikėję siurbt. Po virtuvės siurbimo, šiukšlių konteineriuke nebuvo, bet radau tokį nemažą kamuoliuką pūkų. Na net nežinau kaip tai pavadinti. g.gif Jie dažniausia susidaro ant linoliaumo.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 09 28, 09:55)
Pirkau tik penktadienį ir robotukas tvarkėsi pas mane tik vieną kartą, bet esu patenkinta. Ketvirtadienį namai buvo sutvarkyti, grindys išsiurbtos, išplautos. Lyg ir namuose kaip tyčia žmonių mažiau buvo , bet robotukas tikrai surado ką veikti. Patikrinau šiukšlių "maišelį", tai visokio "gėrio" radau. thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip suprantu, turit ir siurbiantį ir plaunantį robotuką? Įdomu ir apie plaunantį daugiau sužinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 09 28, 20:28)
Kaip suprantu, turit ir siurbiantį ir plaunantį robotuką? Įdomu ir apie plaunantį daugiau sužinot ax.gif

Čia rašiau , kad dieną prieš įsigijant Roomba , buvau viską susitvarkius.
Plaunamieji robotukai atsiras kažkur lapkričio mėnesį. Jie tik plaus grindis be siurbimo.
Atsakyti
Ringa, mielai kooperuojuosi (ar tik Lietuvoj nuolaidos perkant 2, ar ir per Ebay?) , ir dar noriu paklausti - Ar tai reiškia, kad reikia įsigyti du siurblius - vienas išsiurbia, kitas išplauna? Ar tas plaunantis išsiurbia ir išplauna grindis be kilimų? Kad būtų nuolaidos reikia pirkti reikia 2 vienodus, ar galima ir skirtingus?
Atsakyti
QUOTE(Vida88 @ 2008 09 29, 13:58)
Ringa, mielai kooperuojuosi (ar tik Lietuvoj nuolaidos perkant 2, ar ir per Ebay?) , ir dar noriu paklausti - Ar tai reiškia, kad reikia įsigyti du siurblius - vienas išsiurbia, kitas išplauna? Ar tas plaunantis išsiurbia ir išplauna grindis be kilimų? Kad būtų nuolaidos reikia pirkti reikia 2 vienodus, ar galima ir skirtingus?

Yra tik plaunantis ir tik siurbiantis. Plaunantis plauna grindis ir "neina" ant kilimų.
Jei norėtumėt pirkti Lietuvoje , galit kreiptis ir į mane ax.gif
Atsakyti
Tai jei ant grindų daug šiukšlių, tai jas kažkaip plaunantis siurblys surenka? Man ir reiktų grindims plauti, nes kilimų nedaug? Spigly, kiek pas jus plaunantis kainuos
Atsakyti
QUOTE(Vida88 @ 2008 09 29, 14:43)
Tai jei ant grindų daug šiukšlių, tai jas kažkaip plaunantis siurblys surenka? Man ir reiktų grindims plauti, nes kilimų nedaug?  Spigly, kiek pas jus plaunantis kainuos

Plaunamų kol kas nėra. Lietuvoje jie pasirodys tik lapkričio mėnesį. Na, bent taip jau žadama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 09 29, 16:49)
Plaunamų kol kas nėra. Lietuvoje jie pasirodys tik lapkričio mėnesį. Na, bent taip jau žadama biggrin.gif

Spigly, o 562 modelis nezada pasirodyti? Jis skirtas tiems, kas sunis turi. As tokio noreciau.
Kiek as skaiciau apie plaunancius, tai supratau, kad jie siurbia, plauna ir nusausina grindis vienu metu, bet nelipa ant kilimu. Ir dar vienas ju minusas - jie neprogramuojami - reikia paciam buti namie ir ijungti.
O del atsisiuntimo is JAV ko gero, nelabai apsimoka - lygtai siurbliams reikia ne paprasto adapterio (to, kuris uzmaunamas tiesiog ant kistuko), bet sroves transformatoriaus - tai kazkokia didesne dezute ir, svarbiausia, kaina nemaza - apie 300-500Lt. Tada jau geriau pirkti siurbli LT. Man aiskino, kad be transformatoriaus siurblys gali tarnauti neilgai - sudegs. Nors kazkas is mamyciu rase, kad turi ir viskas gerai veikia. Bet as gal nerizikuociau - jei po pusmecio sudegs, ka tada daryt?
Tiesa, as ziurejau tuos naujesnius, brangesnius modelius 560-562. Gal su pigesniais gaunasi kitoks kainu skirtumas rolleyes.gif
Atsakyti