Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

nu ir velnias nese mane i sita tema, baigiu vyrui ausis iszyst, kad man mirtinai jo reik biggrin.gif turiu klausima turincioms ji: ar jis tikrai toks triuksmingas? Nes ziurejau prezentacija youtube, tai pasirode, kad gan garsiai veikia, kazkaip nesinoretu, kad pora valandu namuose didelis triuksmas butu blush2.gif Taip pat maciau , kad jis vazineja be tikslios tajektorijos, ar tikrai isvalo visas vietas?
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2008 11 02, 23:39)
nu ir velnias nese mane i sita tema, baigiu vyrui ausis iszyst, kad man mirtinai jo reik  biggrin.gif  turiu klausima turincioms ji: ar jis tikrai toks triuksmingas? Nes ziurejau prezentacija youtube, tai pasirode, kad gan garsiai veikia, kazkaip nesinoretu, kad pora valandu namuose didelis triuksmas butu  blush2.gif Taip pat maciau , kad jis vazineja be tikslios tajektorijos, ar tikrai isvalo visas vietas?

Jo triukšmas niekuo nesiskiria nuo yprasto siurblio.Važinėja jis įdomiai, bet išvalo tai tikrai kiekviena plotą 4 kartus. Jei norit kad valytu po vieną kambarį, t.y kad neišvalęs vieno nevažiuotų į kitą, reikia pastatyt virtualią sienelę.
Galit nustatyt , kad jis valytų, kai jūsų nėra namie mirksiukas.gif Yra programa ir 7 sav dienom galima nustatyt skirtingą siurblio įsijungimo laiką.
Atsakyti
aciu uz atsakymus, ta proga dar vienas klausimas, uzsiregistravau prezentacijai, gal galetumete placiau ja aprasyti, ar butina ji isigyti prezentacijos metu? jei neisigysiu ar reikes uz prezentacija moketi? taip pat ar daro prezentacijas ne tik Vilniuje? as is Kauno r.
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2008 11 03, 11:26)
aciu uz atsakymus, ta proga dar vienas klausimas, uzsiregistravau prezentacijai, gal galetumete placiau ja aprasyti, ar butina ji isigyti prezentacijos metu? jei neisigysiu ar reikes uz prezentacija moketi? taip pat ar daro prezentacijas ne tik Vilniuje? as is Kauno r.

Aišku , kad nebūtina pirkti ir už prezentacijas nereikia mokėti. Tam puslapyje kur užsiregistravote manyčiau, kad daro visuose miestuose. Aš tik Vilniuje ir jo apylinkėse

Atsakyti
Gerb. Spigly smile.gif , gal jau turit plaunantį siurblį, skelbiu.lt radau Scooba 330 už patrauklią kainą - 1150 lt, bet čia tikriausiai senesnis modelis, kad tokio nėra iRobot svetainėje, prasideda tik nuo Scooba 350? Gal žinot, kuo jie skiriasi vienas nuo kito?
Atsakyti
QUOTE(vux @ 2008 11 04, 16:35)
Gerb. Spigly smile.gif , gal jau turit plaunantį siurblį, skelbiu.lt radau Scooba 330 už patrauklią kainą - 1150 lt, bet čia tikriausiai senesnis modelis, kad tokio nėra iRobot svetainėje, prasideda tik nuo Scooba 350? Gal žinot, kuo jie skiriasi vienas nuo kito?

nežinau, bet sužinosiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 11 04, 17:27)
nežinau, bet sužinosiu. 4u.gif

Tai va, atsakymas toks kaip ir seniau rašiau. Plaunamas ir IRobot 562 turi pasirodyti lapkričio viduryje-pabaigoje. Lapkričio 21-23 Litexpo rūmuose bus paroda "Protingi namai", kur bus pristatytas iRobot siurblys. Kokie bus modeliukai dar nežinau.
Beje scooba plaunamas robotukas vienu pakrovimu išvalo tik apie 40 kv m sad.gif

Atsakyti
Parodoje bus modeliukai Roomba 560 ir 530. Jie skiriasi tuo, kad 530 turi tik vieną virtualią sienelę ir jo negalima programuoti, kad įsijungtų norimu laiku.
Laukiami dar šie modeliukai, tik neaišku ar spės pasiekt Lietuvą :
Roomba 580. Jis sandara niekuo nesiskiria nuo 560 modeliuko, tačiau komplektacijoje yra daugiau papildomų atsarginių filtrų .
Scooba 385 ( paunantis)
Parodos metu bus taikoma nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 11 05, 20:44)
Parodos metu bus taikoma nuolaida mirksiukas.gif

Tegul tik atveža reikiamus modeliukus, pirksim biggrin.gif
Išbandžiau ir aš robotuką - draugai davė savo pamėginti. Išvalė neblogai, bet ne idealiai. Turbūt idealaus rezultato ir nereikėtų tikėtis. Parašysiu ko nepadarė - ne visus kampus išvalė, neišsiurbė palei stumdomos spintos duris - tas, kurios įdubusios giliau. O neišsiurbia dėl to, kad vienu kraštu užlipa ant spintos bėgelių ir važiuoja pakrypęs. Ir dar - pas mus prie laukinių durų yra kilimėlis, tai robotukas užlipdamas ant kilimėlio pribarstė tai, ko buvo pririnkęs nuo grindų. Su šuns plaukais susitvarkė neblogai - didžiąją dalį susiurbė, o likusius sustūmė į gumulus ir paliko kampuose. Man beliko susirinkti tuos gumulus smile.gif Aš tikrai lauksiu modelio, skirto gyvūnų laikytojams, gal ir robotukui bus lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2008 11 05, 19:57)
Tegul tik atveža reikiamus modeliukus, pirksim biggrin.gif
Išbandžiau ir aš robotuką - draugai davė savo pamėginti. Išvalė neblogai, bet ne idealiai. Turbūt idealaus rezultato ir nereikėtų tikėtis. Parašysiu ko nepadarė - ne visus kampus išvalė, neišsiurbė palei stumdomos spintos duris - tas, kurios įdubusios giliau. O neišsiurbia dėl to, kad vienu kraštu užlipa ant spintos bėgelių ir važiuoja pakrypęs. Ir dar - pas mus prie laukinių durų yra kilimėlis, tai robotukas užlipdamas ant kilimėlio pribarstė tai, ko buvo pririnkęs nuo grindų. Su šuns plaukais susitvarkė neblogai - didžiąją dalį susiurbė, o likusius sustūmė į gumulus ir paliko kampuose. Man beliko susirinkti tuos gumulus smile.gif Aš tikrai lauksiu modelio, skirto gyvūnų laikytojams, gal ir robotukui bus lengviau  smile.gif

Tai, kad apie 562 nieko nerašiau jog atveš į parodą.Matyt jo dar reiks palaukt
Dėl lauko kilimėlio kur pribarstė ką surinkęs. Manau, kad seniai valyti šepetėliai. Juos reikia išimti, nuo jų nuimti geltonas detales ir ten pavalyt. Pamtysit kiek ten yra prisisukusių plaukų doh.gif Tai trukdo šepetėlių prasisukimui, todel šiukšles išmeta atgal. Pas mane taip buvo wink.gifŠepetėlius raikia pravalyt dažniau, nes sugadinsit siurblį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 05 lapkričio 2008 - 21:43
QUOTE(spiglys @ 2008 11 05, 23:31)
Tai, kad apie 562 nieko nerašiau  jog atveš į parodą.Matyt jo dar reiks palaukt
Dėl lauko kilimėlio kur pribarstė ką surinkęs. Manau, kad seniai valyti šepetėliai. Juos reikia išimti, nuo jų nuimti geltonas detales ir ten pavalyt. Pamtysit kiek ten yra prisisukusių plaukų doh.gif  Tai trukdo šepetėlių prasisukimui, todel šiukšles išmeta atgal. Pas mane taip buvo wink.gifŠepetėlius raikia pravalyt dažniau, nes sugadinsit siurblį.

Rašei, kad 562 lapkričio mėn. žada pasirodyt, tai gal iki parodos vis tik atsiras? Jau lapkritis į pabaigą bus smile.gif
Šepetėlius valiau prieš pradedant jam siurbti ir po kiekvieno siurbimo, tikrai nenoriu sugadinti ne savo daikto smile.gif Bet šuns plaukų kiekis būna toks, kad matyt robotukui per sunku:) Dabar šuo šeriasi, kailio per dieną pribyra tiek, kad baisu doh.gif . Dėl to ir laukiu to 562 modeliuko, gal jis labiau pritaikytas susitvarkyti su tokiom ekstremaliom situacijom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2008 11 06, 14:25)
Rašei, kad 562 lapkričio mėn. žada pasirodyt, tai gal iki parodos vis tik atsiras? Jau lapkritis į pabaigą bus smile.gif
Šepetėlius valiau prieš pradedant jam siurbti ir po kiekvieno siurbimo, tikrai nenoriu sugadinti ne savo daikto smile.gif Bet šuns plaukų kiekis būna toks, kad matyt robotukui per sunku:) Dabar šuo šeriasi, kailio per dieną pribyra tiek, kad baisu doh.gif . Dėl to ir laukiu to 562 modeliuko, gal jis labiau pritaikytas susitvarkyti su tokiom ekstremaliom situacijom biggrin.gif

Šuns neturiu, pasmane plikšės sfinksų veislės katės smile.gif Tad ar surenka visus plaukus tikrai negaliu parašyti. verysad.gif Tik rašiau jei pradeda šiukšles atgal mest, reikia šepetėlius pravalyt ir ypač jų galus kur geltonos nuimamos detalės
Atsakyti