Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

As turiu SDS3 tai jis daug funkciju turi, ir uzprogramuoti galima kada nori kad isijungtu ir pats kai baigesi akumas susiranda pakroveja pavalgyti smile.gif Siandien isigylinau kad ne tik 3programas turi, bet ir kiekvienoje programoje dar po 3 funkcijas thumbup.gif
Turejau is drauges pasiemus SDS+ tai jis tikrai surado pakroveja, va tik galvoju kad nepabandziau ar iseina uzprogramuoti su atidejimu, nes ji bandziau palikdama viena namus tvarkyti, tai radau sutvarkytus, o ji mati prie ikrovejo mirksiukas.gif
Reiks rytoj jos paklausti ar ji su juo taip dirba..
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 03 18, 17:14)
Kol teleloto pirks po 20 robotų vienu metu, krizes firmai nebus  hihihi.gif

Na kiek zinau tai nepastoviai jie juk pirks tongue.gif , o beto analogai jeigu tik rimtai uzsiims ir padarys gera reklamine kampanija... ir jei tiks bus pigesni, teks ir jums piginti arba darbuotojai pas konkurentus iseis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 18, 17:31)
Na kiek zinau tai nepastoviai jie juk pirks  tongue.gif , o beto analogai jeigu tik rimtai uzsiims ir padarys gera reklamine kampanija... ir jei tiks bus pigesni, teks ir jums piginti arba darbuotojai pas konkurentus iseis  lotuliukas.gif

Tai aišku, kad pastoviai nepirks. Ne visi perka ir pirks pigius analogus. Vieni perka pigius, kiti brangesnius gaminius.Taip , kad rinka kaip nors pasidalinsim. O jei sumanukas užsiims ir padarys kaip jus rašot gerą reklaminę kompaniją, jo kaina žyyyymiai pakils hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 18 kovo 2009 - 17:54
nebutinai... nes kiek teko bendrauti su Sumanuko platintojais ju strategija ir yra ivezti i LT rinka kokybiska bet nebrangia preke, kad susprogdintu ispustas kainas cool.gif Cia kaip ir pas mane imoneje prekes ar paslaugos yra proto ribose kartais net dempinguoju, kad konkurentus is rinkos isstumti mirksiukas.gif Siaip turiu plana robotukus ir pati isivezti (tik zinoma kur kas naujesnes laidos) tada tikrai pakalbetum apie rinka....., bet...kolkas pigesnio analogo (aisku tokios geros kokybes kaip sumanukas) neteko rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 18, 18:22)
nebutinai... nes kiek teko bendrauti su Sumanuko platintojais ju strategija ir yra ivezti i LT rinka kokybiska bet nebrangia preke, kad susprogdintu ispustas kainas  cool.gif Cia kaip ir pas mane imoneje prekes ar paslaugos yra proto ribose kartais net dempinguoju, kad konkurentus is rinkos isstumti  mirksiukas.gif  Siaip turiu plana  robotukus ir pati isivezti (tik zinoma kur kas naujesnes laidos) tada tikrai pakalbetum apie rinka....., bet...kolkas pigesnio analogo (aisku tokios geros kokybes kaip sumanukas) neteko rasti  g.gif

Nu kai įsivešit ir padarysit reklaminę kompaniją, kai sužinosit kiek visa tai kainuoja, galėsim pakalbėt. Nejuokinkit su sumanuko strategija. Visa tai kainuoja nemažai investicijų.O pašnekėt ir pasvajot mes visi gabūs . Mano asmenine nuomone reikia ne svajot ir kabint makaronus klientams , ka mes taip ir taip darysim, o kalbet tik tada , kai jau bus konkrečiai kas nors padaryta.
Parašiau laišką sumanuko darbuotojams dėl UV lempos. Konkretaus atsakymo negavau. Nei kokio stipruma ta lempa , nei ka ji konkrečiai dezinfekuoja ar naikina.
citata iš laiško
"Del lempos galingumo ir kitu jos savybiu pranesime Jums ateinancia
savaite, kuomet gausime specifikacijas is gamintojo"
Pardavinėja patys nežinodami ką.
Beje aš nedirbu Terra Virtuala įmonėje, tik perku iš jų platinimui. Tad nemanau, ka man tikslinga atsakinėt už tą kompaniją. Diskutuoju tik todėl, kad labai juokingi tokie sumanuko platintojų pareiškimai. Mes atvešim, mes padarysim, mes reklamuosi ir kainos nekils. Kaip sakoma, kas labiausia rėkia, tas mažiausiai ir daro.
P.S visų naujų ir nenaujų įmonių strategija yra vienoda. Pasiūlyt tą pačią prekę mažesnėmis kainomis nei konkurentai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 18 kovo 2009 - 18:57
Del UV lempos tai kaip supratau jie juk parase, kad uzklause gamintojo, nes pas mane instrukcijoje taip pat galingumas jos neparodytas, tai kol negavo tol tikriausia ir neatraso (negi noretumet kad is galvos skaicius parasytu, tai kaip tik kalba apie ju atsakinguma, nekabinti makaronu).... Del to kad kazka darys ir taip bus.... Sumanukas kaip tik ir daro, nes iveze produkta intelektualesni nei kitos imones ir zymiai palankesnem kainom (ir tas oi kaip nepatinka konkurentam cool.gif )
Del Terra jus zinoma uz juos neatsakinga, bet imate is ju prekes ir tikriausia suprantate(be abejo ir zinote) kad tos prekes kur kas realiai pigesnes nei stengiamasi jas isreklamuoti.... apie sia imone visi ir daznai diskutuoja nebutent kalbant apie sia produkcija....... Del reklamines kampanijos, viesus rysius ir t.t........ na kam jei ne man zinoti apie islaidas ir jos strategijas lotuliukas.gif dirbu su ja virs 12 m ir tikrai zinau visa "virtuve".... net gi jei atvirai, norite tiesos va pasiklauskite savo Terra kaip jie pateko i Teleloto(mes daznai ir patys bendradarbiaujam su jais)......ir is tikro kiek, kas ir kam mokejo lotuliukas.gif....
Gal isdris pasakyti nors saviems platintojams kaip tas Teleloto "perka" prekes lotuliukas.gif
Tai tiesiog kalba forume ir yra, kad moterys nebutu atvirai apkvailintos ir uz preke nepermoketu....kas taip aktualu siuo metu mirksiukas.gif
P.S. siaip Sumanuku nei as, nei mano firma neplatina, tad ziuriu objektyviai kaip patyrusi vartotoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 18, 19:30)

Jau kelintas puslapis Droka parašo, Spiglys atsako ir atvirkščiai. doh.gif
Man asmeniškai visiškai nusišvilpt kas kiek ir už ką moka. Prekė yra einama, gaunu savo uždarbį todėl ir platinu. Beje ne vien tik Irobot firmos, bet ir kitų " brangių " firmų gaminius.
Jūs savo giriamo sumanuko taip pat nepirkote su minimaliu antkainiu. Reikia išlaikyt ofisą, darbuotojų darbo užmokestis, reklama ir t.t ir pagaliau gaut pelną. Kažkur buvau suradus už kiek ebay parduoda naujus sumanukus. blink.gif
Nieko blogo apie juos negaliu pasakyt, nes nesu šių robotukų net mačius. Tačiau tikrai netenkina jų atsakymai į klausimus ir panašiai. Pirma pardavinėja, o tik po to užklausia gamintojų apie technines sąvybes.
Su Jūsų išsireiškimu ,kad "moterys nebutu atvirai apkvailintos ir uz preke nepermoketu....kas taip aktualu siuo metu " visiškai nesutinku. Jei abi firmos pardavinėtų tą pačia produkciją skirtingomis kainomis tada gal ir galima būtų padiskutuot šiuo klausimu. Dabar gi abu produktai visiškai skirtingi.
Daugiau diskutuot šiuo klausimu nematau prasmės. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 18 kovo 2009 - 20:31
Na as jusu ir neverciu asmeniskai diskutuoti lotuliukas.gif , as sioje temoje is viso kalbu ir apie produktu kainas ax.gif Jei nepastebejote pirmiausia visi klausia kokios kainos tu robotuku ir ar gerai siurbia...Idomu kad jei irobit toks populiarus kodel tik viena jam atstovaujate, kur kitos mamos su panagirikom tam garsiajam robotukui..kad jis vertas moketi tukstancius.. g.gif
Siaip teisingai produktai visai skirtingi...o tai dar tik irodymas kad didele kaina nebutinai atitinka kokybe.... o klientai turi spresti patys ir turi teise zinoti ka perka...
Del to ka jie parduoda nezinodami, tai as nesutinku, nes visko apie produkta nezinosi....tiksliau kiekvieno kliento igeidzio... nes gal ir man idomu butu kiek tas GARSUSIS irobot padaro variklio apsuku per sekunde ir ar turi patvirtinanti sertifikata kiek kartu per ta pacia vieta per tam tikra laika praeina, kiek kartu i desne kiek kartu i kaire ir t.t. lotuliukas.gif itariu tai tik zodinis platintojo butu itikinejimas ....
Vienu zodziu kiekvienas liekam prie savo, jums reikia reklamos kad prastumtumet savo robotus, as ginu Sumanukus nes pati ji isigyjau ir man jis patinka, o kadangi jis kaip seimos naris(mes jam net varda daveme lotuliukas.gif ) manau turiu teise ji ginti ir dziaugtis jo darbu cool.gif Taip kad be pykcio... nes nematau prasmes mirksiukas.gif ax.gif
P.s. del ebay ..butu smagu jei toki pat sumanuka rastumet ir man bent i az nuoroda imestumet, 4u.gif nes as kazkaip kiek ziurejau neradau, o keleta draugiu ir namiskiu butent tokio pacio modelio nori, o jei jis butu dar pigesnis..fantastika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 18, 22:30)
Idomu kad jei irobit toks populiarus kodel tik viena jam atstovaujate, kur kitos mamos su panagirikom tam garsiajam robotukui..kad jis vertas moketi tukstancius..  g.gif

Jus galvojat , kad visi platintojai sėdi supermamoj ? g.gif lotuliukas.gif
Gal Paulius nesupyks, jei išduosiu paslaptį. kad irobotukus perkam iš vienos firmos mirksiukas.gif
Papildyta:
Del to ka jie parduoda nezinodami, tai as  nesutinku, nes visko apie produkta nezinosi....tiksliau kiekvieno  kliento igeidzio...

Kliento įgeidis sužinot lempos galingumą ? bigsmile.gif Negi čia kažkoks super duper klausimas? Gi neklausiu kiek varžtelių yra sumanuke lotuliukas.gif
Papildyta:
P.s. del ebay ..butu smagu jei toki pat sumanuka rastumet ir man bent i az nuoroda imestumet,  4u.gif nes as kazkaip kiek ziurejau neradau, o keleta draugiu ir namiskiu butent tokio pacio modelio nori, o jei jis butu dar pigesnis..fantastika  mirksiukas.gif

Buvau į kėlus nuorodą. Labai sunku rasti sumanuką, nes jis ant tiek užslaptintas, kad nežinom nei jo firmos, nei jo tikro vardo.
Tikiuosi vėliau surasiu tą nuorodą. Galbūt nesuklydau iš foto. Taip pat labai labai panašų reklamuoja per ukrainietišką tv Shop.
Radau smile.gif
eBay
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 19 kovo 2009 - 08:40
QUOTE(spiglys @ 2009 03 18, 18:52)
Beje aš nedirbu Terra Virtuala  įmonėje, tik perku iš jų platinimui.

Gal galite pasakyti apie Roomba patikimumą? Ar dažnai pasitaiko gedimų?
Atsakyti
Imone, platinanti Sumanukus, "negyvena" is sumanuku smile.gif Ju pagrindine veikla yra visai kita sfera. Pigesnes technikos ivezimas ir platinimas yra tiesiog papildoma veikla, todel verstis per galva ir irodineti, kad sumanukas nera prastesnis uz roomba, ar kitus siurblius tikrai niekas nesiruosia. Sumanukas, yra nieko nesiskiriantis kitu brangiu siurbliu robotu analogas. Ir kibti prie jo "kiek kartu", "koks lempos galingumas..." tikrai nereikia, norint ji isreklamuoti, kaip niekam tikusi gamini tongue.gif Jis puikiai atlieka savo darba thumbup.gif
Na o del lempos, gamintojai, atskiru moksliniu tyrimu niekas nevykde su UV lempom... Jie jas gauna kaip detales. Kodel negalima ja "priimti" kaip UV lempa, kuri naikina mikrobus. Na o del galingumo- JI NERA ZALINGA SVEIKATAI lotuliukas.gif

Na jeigu visgi ateity sulauksime konkrecius skaicius del lempos galingumo, butinai pranesime. Is galvos neimsim jokiu skaiciu, kad "nuraminti" klienta. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 19, 09:48)
Gal galite pasakyti apie Roomba patikimumą? Ar dažnai pasitaiko gedimų?

Šiandien kaip tik skambinaus į firmą , norėjau pasitikslinti šiukšlių konteinerio talpą.Tai va, parašau, ką jie man pasakė. Nuo naujų metų buvo remontuoti 6 robotukai. Kokie gedimai neklausiau. Visi robotukai atsivežtiniai t.y pirkti ne Lietuvoje Latvijoje, Estijoje.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 18, 18:14)
Kol teleloto pirks po 20 robotų vienu metu, krizes firmai nebus  hihihi.gif

Ot s... Reik teleloto nusipirkt lotuliukas.gif

Droka, o jus esate isbandziusi roomba? Kad taip drasiai teigiate kad perkant roomba tikrai permokesim? Ar tikrai galit palyginti pati isbandziusi?

As vistiek labiau linkstu prie roombos g.gif Na bet spresim su MB biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 19 kovo 2009 - 10:30