QUOTE(Droka @ 2009 03 18, 18:22)
nebutinai... nes kiek teko bendrauti su Sumanuko platintojais ju strategija ir yra ivezti i LT rinka kokybiska bet nebrangia preke, kad susprogdintu ispustas kainas

Cia kaip ir pas mane imoneje prekes ar paslaugos yra proto ribose kartais net dempinguoju, kad konkurentus is rinkos isstumti

Siaip turiu plana robotukus ir pati isivezti (tik zinoma kur kas naujesnes laidos) tada tikrai pakalbetum apie rinka....., bet...kolkas pigesnio analogo (aisku tokios geros kokybes kaip sumanukas) neteko rasti
Nu kai įsivešit ir padarysit reklaminę kompaniją, kai sužinosit kiek visa tai kainuoja, galėsim pakalbėt. Nejuokinkit su sumanuko strategija. Visa tai kainuoja nemažai investicijų.O pašnekėt ir pasvajot mes visi gabūs . Mano asmenine nuomone reikia ne svajot ir kabint makaronus klientams , ka mes taip ir taip darysim, o kalbet tik tada , kai jau bus konkrečiai kas nors padaryta.
Parašiau laišką sumanuko darbuotojams dėl UV lempos. Konkretaus atsakymo negavau. Nei kokio stipruma ta lempa , nei ka ji konkrečiai dezinfekuoja ar naikina.
citata iš laiško
"Del lempos galingumo ir kitu jos savybiu pranesime Jums ateinancia
savaite, kuomet gausime specifikacijas is gamintojo"
Pardavinėja patys nežinodami ką.
Beje
aš nedirbu Terra Virtuala įmonėje, tik perku iš jų platinimui. Tad nemanau, ka man tikslinga atsakinėt už tą kompaniją. Diskutuoju tik todėl, kad labai juokingi tokie sumanuko platintojų pareiškimai. Mes atvešim, mes padarysim, mes reklamuosi ir kainos nekils. Kaip sakoma, kas labiausia rėkia, tas mažiausiai ir daro.
P.S visų naujų ir nenaujų įmonių strategija yra vienoda. Pasiūlyt
tą pačią prekę mažesnėmis kainomis nei konkurentai.