Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

QUOTE(Svetliačok @ 2009 03 23, 11:02)
Bet paaiškinkit man tokį dalyką  blush2.gif Jų gamintojas yra Irobot JAV ...

Taip. Tačiau prekės yra gaminamos Kinijoje. Ir užsakinėti iš ten gali faktiškai kiekvienas. Pardavimo kaina dažnai neturi nieko bendro su produkto savikaina.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 23, 11:32)
Taip. Tačiau prekės yra gaminamos Kinijoje. Ir užsakinėti iš ten gali faktiškai kiekvienas. Pardavimo kaina dažnai neturi nieko bendro su produkto savikaina.

Tiksliai bigsmile.gif apie tai nepagalvojau doh.gif

nu kaip sakant, nuo žioplumo vaistų nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetliačok: 23 kovo 2009 - 11:35
ar cia kalba eina apie amerikietiskus i robotus? Kilmes salis- Kinija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneela @ 2009 03 23, 11:41)
ar cia kalba eina apie amerikietiskus i robotus?  Kilmes salis- Kinija?  ax.gif

Gaminama Kinijoje
Atsakyti
QUOTE(aneela @ 2009 03 23, 11:41)
ar cia kalba eina apie amerikietiskus i robotus?  Kilmes salis- Kinija?  ax.gif

Kaip ir dauguma garsių firmų gaminių. Garsios firmos užtikrina surinkimo ir komplektuojančių medžiagų kokybę.
Esu tam tikras kiniškų prekių (fake) fanatas, todėl esu išbandęs nemažai padirbtų garsių firmų gaminių, nuo iPhone iki dantų krapštukų. Išvada - kaip pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 23, 11:43)
Gaminama Kinijoje

Žinau, kad Kinijoje gaminama. Bet daugelio garsių firmų prekės gaminamos ten. Bet pvz vis tiek skaitosi Įrobot firmos prekė g.gif Kad ir Elektroliux paimti, firma tą pati, bet gamina ir Švedijoje, ir kitur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetliačok: 23 kovo 2009 - 11:48
QUOTE(Medinis @ 2009 03 23, 12:45)
Kaip ir dauguma garsių firmų gaminių. Garsios firmos užtikrina surinkimo ir komplektuojančių medžiagų kokybę.
Esu tam tikras kiniškų prekių (fake) fanatas, todėl esu išbandęs nemažai padirbtų garsių firmų gaminių, nuo iPhone iki dantų krapštukų. Išvada - kaip pasiseks.

Siuo metu gaminami jau nebe fake'ai o analogai, niekuo nenusileidziantys toms prekems, kurios turi garsiu firmu brand'a.

Tai jeigu abu dulkiu siurbliai gaminami Kinijoje, vienam uzdejus amerikietiska ar koki kita brand'a (o kartu su juo ir didesne kaina), tas kitas jau nieko vertas ir prastesnis...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aneela @ 2009 03 23, 11:54)
Tai jeigu abu dulkiu siurbliai gaminami Kinijoje, vienam uzdejus amerikietiska ar koki kita brand'a (o kartu su juo ir didesne kaina), tas kitas jau nieko vertas ir prastesnis...?  g.gif

Tai , kad jus savo sumanuko brend'o pavadinimo iki šiol negalit parašyti. Nieks nesako , kad jis blogas. Manęs pvz vien akumo kaina neįtikina schmoll.gif Gal likęs toks įsitikinimas, kad kas pigu tas nekokybiška? Nežinau.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 23, 12:00)
Gal likęs toks įsitikinimas, kad kas pigu tas nekokybiška? Nežinau.

Aš tai pvz ne karta įsitikinau dėl pigumo ir brangumo, tai priėjau išvados - aš ne tokia turtinga, kad prikčiau pigius daiktus. Tai geriau palaukiu, pataupau ...
Atsakyti
QUOTE(aneela @ 2009 03 23, 13:54)
Tai jeigu abu dulkiu siurbliai gaminami Kinijoje, vienam uzdejus amerikietiska ar koki kita brand'a (o kartu su juo ir didesne kaina), tas kitas jau nieko vertas ir prastesnis...?  g.gif

Taigi ne tik brand'e skirtumas. Vien isiurbimo galia per puse skiriasi. Kalbu apie ta palyginima, kuri Spiglys idejo ankstesniuose puslapiuose. Manau, kad esme situose dalykuose mirksiukas.gif
Net ir papildomos sumanuko funkcijos manes neitikina-niekad nevalau tik kampu ir pasieniu. Jei valau, tai viska smile.gif
Atsakyti
"Net ir papildomos sumanuko funkcijos manes neitikina-niekad nevalau tik kampu ir pasieniu. Jei valau, tai viska",- sumanukas nevalo vien tik kampu ir pasieniu, cia priklausomai nuo programos, kuria pasirinksi. O del isiurbimo galios, tai jo galingumas visiskai pakankamas, tam, kad namie butu svara ir tvarka mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(aneela @ 2009 03 23, 11:54)
... tas kitas jau nieko vertas ir prastesnis...?  g.gif

Pats brand'o uždėjimas ar neuždėjimas produkto geresniu nepadaro. Esmė yra gamybos proceso ir galutinio produkto kontrolėje.

Galiu pasakyti, kad yra kiniškų prekių, kurios turi savo vardą, nežinoma Europoje ir JAV ir jos yra labai kokybiškos ir turi savyje inovacinių naujovių. Tiesa ir kaina nedaug skiriasi nuo mums žinomų analogų.

Apie diskutuojamą "sumanuką" negaliu nieko pasakyti, nors pažiūrėjęs įvairių kinų gamintojų siūlomus modelius ir jų kainas radau, kad jos skiriasi kartais du kartus už iš pažiūros panašų prietaisą. Reikėtų gal domėtis daugiau savybėmis, tačiau man tai neaktualu dabar.
Atsakyti