Įkraunama...
Įkraunama...

Kad rūbai būtų balti

QUOTE(Rokile @ 2011 08 17, 13:27)
taip, yra tokie skudureliai, mano jau isbandyti, super dalykas thumbup.gif tikrai nuosirdziai rekomenduoju
va : skudureliai

Juos parduoda Assorti 4u.gif

Bet manes jie jau neisgelbes verysad.gif  Reiks ieskot spec balikliu apatiniam trikotazui turbut, maciau Dr.Beckmann tokiu turi.

Aciu, kad priminet, jog yra Dr.Beckmann smile.gif

ir Jums didelis ačiū, kad parodėt tuos skudurėlius 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia taisykle- baltus skalbti tik su baltais, o apatinius geriausia rankomis. Balinti galima tik medvilninius apatinius, o su sintetika, neriniais, jokiu budu nebalinti, nes jie taps pilki- balinant nuplaunat dazus baltus, kuriais nudazyti apatiniai. Ir kuo daugiau balinat, tuo pilkesni jie darosi.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 01 04, 18:51)

Keista, nes kaip tik sako, kad saule baltus drabuzius padaro gelsvais, mano mama niekada baltu drabuziu delto saules atokaitoj nedziauna
Atsakyti
QUOTE(Adriana Lee @ 2011 09 08, 22:47)
Keista, nes kaip tik sako, kad saule baltus drabuzius padaro gelsvais, mano mama niekada baltu drabuziu delto saules atokaitoj nedziauna

tai gal sintetinius? medvilniniams tai gal saulutė nekenkia? g.gif
Atsakyti
Visa apatini trikotaza ir baltus marskinius skalbiu tik rankomis ir su ukisku muilu. Gerai istrinu ir palieku kelioms valandoms. Tada gerai isskalauju. Dar galima sodos paprastos idet. Balti liks balti o spalvoti nenubluks, tarnaus ilgai.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Labai efektyvus ir sveikatai geras būdas
Atsakyti
esu girdejusi ,kad baltus rubus pries skalbiant reikia pamirkyti vandenyje su soda,koki pusvalandi,o tada skalbti
Atsakyti
o kiek tos sodos dėti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2011 08 17, 11:22)
Heeeeelppp! Uzmerkiau savo nauja balta liemenele ir kelnaites, nes tingejau is karto skalbti blush2.gif  doh.gif  Ir i ta pati bliuda imeciau pedkelnes doh.gif  Dabar liemenele ir kelnaites rudom demem sad.gif Amway SA8 nepadeda.. ;(
Gal turit kokiu patarimu 4u.gif

Hmmm..... koki tu SA8 naudojai gal purškala?
Nes as net pelesi su Amway SA8 SALUTION audinių balinimo priemone isemiau, ji isbandziusi esu ir su baltais audiniais ir su margais, pakanka surekinti deme ir uzpilti truputi grudeliu patrinti ir palikti, po kurio laiko vel patrinti ir demes kaip nebuta.Mano dukrytei is nosies mokykloje bego kraujas tai isikruvino nauja spalvota tiunkia, verkdama grizo namo mama ar pades sako tie "stebuklingi grudeliai"? Ir zinoma jie padejo, tik grizusi is darbo sudrekinau deme uzdejau grudeliu patryniau ir palikau, o prisiminiau deje tik ryte , kad neiskalavau, na galvoju viskas dabar.....bus deme isgriauzta, o spalvos isblukusios, bet mano nuostabai neatsitiko nieko demes neliko....
Dar siuos grudelius bandziau uzberusi ant vaiku baltu apatiniu rubeliu, taip pat ant baltu marskinuku puode su vandeniu pavirinti, efektas nerealiai pabalo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 29, 08:51)
Visa apatini trikotaza ir baltus marskinius skalbiu tik rankomis ir su ukisku muilu. Gerai istrinu ir palieku kelioms valandoms. Tada gerai isskalauju. Dar galima sodos paprastos idet. Balti liks balti o spalvoti nenubluks, tarnaus ilgai.

taip, budas efektyvus, bet reikalaujantis laiko, nes 4seimos nariu apatiniu ir kitu baltu drabuzeliu yra nemazai doh.gif
QUOTE(smalyziuke @ 2011 10 07, 12:55)
Hmmm..... koki tu SA8 naudojai gal purškala?
Nes as net pelesi su Amway SA8 SALUTION audinių balinimo priemone isemiau, ji isbandziusi esu ir su baltais audiniais ir su margais, pakanka surekinti deme ir uzpilti truputi grudeliu patrinti ir palikti, po kurio laiko vel patrinti ir demes kaip nebuta.Mano dukrytei is nosies mokykloje bego kraujas tai isikruvino nauja spalvota tiunkia, verkdama grizo namo mama ar pades sako tie "stebuklingi grudeliai"? Ir zinoma jie padejo, tik grizusi is darbo sudrekinau deme uzdejau grudeliu patryniau ir palikau, o prisiminiau deje tik ryte , kad neiskalavau, na galvoju viskas dabar.....bus deme isgriauzta, o spalvos isblukusios, bet mano nuostabai neatsitiko nieko demes neliko....
Dar siuos grudelius bandziau uzberusi ant vaiku baltu apatiniu rubeliu, taip pat ant baltu marskinuku puode su vandeniu pavirinti, efektas nerealiai pabalo  bigsmile.gif

nu neeee, ne purskalu biggrin.gif nu nepadejo man, nzn.
Kazkaip pradedu jau nusivilti as Amway..sad.gif Va ir kilimu valiklis nieko man neisvale doh.gif Spec sepecio neturiu, bet putas dariau ir rankom tepiau ant kilimo (su rankiniu sepeciu )
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2011 10 07, 15:22)
taip, budas efektyvus, bet reikalaujantis laiko, nes 4seimos nariu apatiniu ir kitu baltu drabuzeliu yra nemazai doh.gif

nu neeee, ne purskalu biggrin.gif  nu nepadejo man, nzn.
Kazkaip pradedu jau nusivilti as Amway..sad.gif Va ir kilimu valiklis nieko man neisvale doh.gif  Spec sepecio neturiu, bet putas dariau ir rankom tepiau ant kilimo (su rankiniu sepeciu )

drinks_cheers.gif , aš irgi pastebėjau, kad Amway kokybė labai suprastėjo verysad.gif

iš turgelių neimu, visada iš tos pačios platintojos, skalbiant į skalbyklę visada 3 paspaudimai LOC, bet, kad jau pats LOC kažkoks nebeefektyvus, nebeskalsus, kažkoks nebe toks, koks būdavo anksčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 07, 19:45)
Tik, atsargiai tiems, kas turi alergiją, AD, ar net polinkį į jį/ją  unsure.gif

QUOTE(kristele10 @ 2011 04 08, 09:26)
Nieko panašaus, jie rekomenduojami tiem kas turi alergija.
Pasidomėkite prieš rašant.  mirksiukas.gif

Tai gal patys ir pasidomekit, pries rasydami, nes TIk jav rinkoje yra ekologiska serija, o visa kita yra paprasta chemija, kaip ir areiliai ir taidai, tik pavarytas geras marketingas. Nereikia cia muilinti zmonems galvu apie nekenksminguma.

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 29, 09:51)

OMG..... Gal ir geras budas, bet tai man gaila laiko ir mano ranku...

Siap esu suradus tokius lenkiskus E miltelius. Kvepia labai nuosaikiai, neprikveinti, o ir ten tu voskiu balikliu, minkstikliu, tirpikliu, optiniu balikliu prideta, tai jei buna po darzelio pietu vaiku rubai demeti, sukisu ir sakyciau visai neblogai isplauna.
Atsakyti