Įkraunama...
Įkraunama...

Kad rūbai būtų balti

Филипс есть в Каунасе g.gif
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 11 11, 16:12)
O vat ir ne balciausia issiskalbia nuo 40 iki 60 laipsiu temperaturoje, o virinimas duoda pilkuma... wink.gif
skalbiu su arielu, nezinau neturiu problemu... thumbup.gif

as taip pat
bet paskutiniu metu su savo 2.gif drabuzeliais sunkiau ypac kai maniskis sugeba issikleckinti tai ziuriu kad ir ariel nebepadeda reiks griebtis kokiu balikliu g.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt, kur Vilniuj yra ta Thomas philips parduotuve wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ramuniukas @ 2004 11 14, 11:56)
gal galit pasakyt, kur Vilniuj yra ta Thomas philips parduotuve wink.gif

Žirmūnų-66.
Ukmergės-280 B.
Atsakyti
Sveikutes,

Susiduriau su problema- negaliu isskalbti baltu vyro marskiniu apykakliu. Isskalbus jos vis tiek lieka murzinos. ohmy.gif Sakykite, kaip jus jas skalbiate, gal yra kokios spec. priemones apykaklem. blink.gif Naudojau muila su tulzim irgi ne ka gelbejo.
Atsakyti
Seniau budavo toks muilas, bet dabar neteko matyti. Jis toks plonesnis uz ukiska ir tarsi su skalbimo milteliu granulem.

Bet as neturiu problemu su apykaklem. Tiesa, vyras tu paciu baltiniu nesirengia du kartus ir pats kas ryta maudosi duse.
Bet jau kaip lygint baltinius uzknisa, tai negaliu apsakyti mad.gif dry.gif

Ir dar. Yra tokie Vanish milteliai is kuriu pasidaro tirstos putos. Jos turetu pagelbeti, bet pati nebandziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorado: 06 gruodžio 2004 - 20:15
Dekui, Dorado, uz patarimus biggrin.gif

Jo, lyginima ir mane uzknisa, vos ne kasdien ir bruzinu as tuos baltinius mad.gif

Galetu gi kas nors sugalvoti kokia buitine lyginimo masina, kaip kad yra israstos skalbimo, indu plovimo masinos laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O buitines lyginimo masinos tai yra wink.gif
Bet jos skirtos patalynes, staltiesiu lyginimui .... ne vyriskiems baltiniams... sad.gif

As tai vienu ypu islyginu kruva ir ramu. Beje ir pats vyras issilygina, bet retokai...
Atsakyti
Na nezinau, man pagelbeja muilas su tulzimi ir Ringuvos milteliai is muilo granuliu. Tik maniskiui kvapas nepatinka, tai tada dar skabimo masinoj perplaunu.
Atsakyti
As lygindama baltinius naudoju toki purskiama krakmolintoja - ir lyginasi lengviau ir kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau ir as turejau toki skysta muila, spec. skirta apykakliu plovimui. Buvau pirkusi Thomas Philips. BTai jis padedavo, bet dabar as jo neberandu nusipirkti. Tiesa, jis nepigus, bet efektyvus. thumbup.gif

DORADO, o nuo to purskiamo krakmolytojo lyginant neparuduoja balti marskiniai?
Na, gal as su per karstu lygintuvu palyginau... g.gif
Atsakyti
Man nera nei karto parudave. Turiu pripazint, kad baltus baltinius skalbt man tenka retokai, dazniau sviesiai melsvus, gelsvus, pilksvus...
Kai purskiu ta purskala ir man vis baime ima kad liks demes - bet nei karto neliko clap.gif
Kai lyginu pavarau ir per geraja puse rolleyes.gif tsssss vyras nezino rolleyes.gif o tai supanikuotu kad baltinius sugadinsiu laugh.gif
Lygintuvas pas mane labai geras.
Atsakyti