O vat ir ne balciausia issiskalbia nuo 40 iki 60 laipsiu temperaturoje, o virinimas duoda pilkuma... skalbiu su arielu, nezinau neturiu problemu...
as taip pat bet paskutiniu metu su savo drabuzeliais sunkiau ypac kai maniskis sugeba issikleckinti tai ziuriu kad ir ariel nebepadeda reiks griebtis kokiu balikliu
Susiduriau su problema- negaliu isskalbti baltu vyro marskiniu apykakliu. Isskalbus jos vis tiek lieka murzinos. Sakykite, kaip jus jas skalbiate, gal yra kokios spec. priemones apykaklem. Naudojau muila su tulzim irgi ne ka gelbejo.
Seniau budavo toks muilas, bet dabar neteko matyti. Jis toks plonesnis uz ukiska ir tarsi su skalbimo milteliu granulem.
Bet as neturiu problemu su apykaklem. Tiesa, vyras tu paciu baltiniu nesirengia du kartus ir pats kas ryta maudosi duse. Bet jau kaip lygint baltinius uzknisa, tai negaliu apsakyti
Ir dar. Yra tokie Vanish milteliai is kuriu pasidaro tirstos putos. Jos turetu pagelbeti, bet pati nebandziau...
Na nezinau, man pagelbeja muilas su tulzimi ir Ringuvos milteliai is muilo granuliu. Tik maniskiui kvapas nepatinka, tai tada dar skabimo masinoj perplaunu.
Anksciau ir as turejau toki skysta muila, spec. skirta apykakliu plovimui. Buvau pirkusi Thomas Philips. BTai jis padedavo, bet dabar as jo neberandu nusipirkti. Tiesa, jis nepigus, bet efektyvus.
DORADO, o nuo to purskiamo krakmolytojo lyginant neparuduoja balti marskiniai? Na, gal as su per karstu lygintuvu palyginau...
Man nera nei karto parudave. Turiu pripazint, kad baltus baltinius skalbt man tenka retokai, dazniau sviesiai melsvus, gelsvus, pilksvus... Kai purskiu ta purskala ir man vis baime ima kad liks demes - bet nei karto neliko Kai lyginu pavarau ir per geraja puse tsssss vyras nezino o tai supanikuotu kad baltinius sugadinsiu Lygintuvas pas mane labai geras.