Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepų kalendorius

Kaip suprantu nuo vejaraupiu skiepas yra mokamas, o ar verta butu skiepyti?

Atsakyti
gal ne toje temoje klausiu, bet mane domina, ar po kokliuso, difterijos, stabliges, poliomielito, haemophilus influenzae b tipo infekcijos skiepo, gali vemti? temperaturos nera, bet vemia. g.gif Ar kam taip buvo?
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal atsiras žinančių, ar nieko, jei HB2 skiepas bus daromas, kai kūdikiui bus 2,5 mėnesio? Pirmasis buvo darytas kaip priklauso, para po gimimo.
Atsakyti
Sveikos, mamos. Norėjau pasiteirauti, gal kuri susidūrusi, jeigu aš vaiką noriu padkirpyti ne pas šeimos gydytoją, ar galiu tai padaryti? Ar į skiepų knygutę bus įrašyta, kad paskiepyta ir jie galios? Noriu rinktis mokamas vakcinas privačioj klinikoj.

Su darželiais dabar kur reikia, ar nebus problemų?
Atsakyti
O apie kokias mokamas vakcinas kalbate? Kam mokėti jei tomis pačiomis galite savo poliklinikoje skiepytis nemokamai? Jokių kitų mokamų stebuklingų nėra. Apie kokią vakciną eina kalba, t.y. nuo kurių ligų mokamai norite skiepyti vaiką?
Atsakyti
Laba visoms supermamytėms, esu studentė ir rengiu baigiamąjį diplominį darbą. noriu paprašyti užpildyti vos 15 klausimų turinčią anketą, užtruksit tik keletą minučių. Man tai labai svarbu. Iš anksto dėkoju..

https://######/priva...t7ltq7h/entries
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivvute: 19 spalio 2020 - 16:03