Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(milka @ 2008 01 25, 13:35)
Vilniuje padaro per dvį dienas 4u.gif Aš šiandien jau savo atsiėmiau  thumbup.gif

Bet turbut per 2 darbo dienas... verysad.gif ? Ryt egzas man,bet sekmadieni ir pirmadieni nedirba regitra,ar as klystu?
Aisku,as cia dar neislaikius,bet jau planuoju kada pasiimsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
prieš du metus ir aš bandžiau laikytis. Pirmą kartą viskas buvo lyg ir neblogai.. iš aikštelės į miestą išvažiavau ir beveik prieš pat maršruto galą apsižioplinau doh.gif egzaminuotojas liepė sustot prie šaligatvio ir pasakė - "mums irgi uždirbt reikia, nepyk, bet neišlaikyta" blink.gif

po mėnesio laikiau antrą kartą. Susikirtau aikštelėj parkuodamasi.. doh.gif

vėl nusprendžiau laikyti. Užsiregistravau vasario 5d. Kaip bijau.. T dar tik vieną kartą tebandžiau, visai neblogai gavos. Su instruktorium susitariau dėl penkių pravažiavimų..tikiuos, prisiminsiu visas parkavimosi subtilybes unsure.gif

kaip bijau...
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 01 25, 16:17)
egzaminuotojas liepė sustot prie šaligatvio ir pasakė - "mums irgi uždirbt reikia, nepyk, bet neišlaikyta"  blink.gif

čia taip ir pasakė blink.gif siaubas, koks naglumas unsure.gif tokį tik... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 01 25, 15:41)
čia taip ir pasakė blink.gif siaubas, koks naglumas unsure.gif tokį tik... bash.gif

būtent taip ir pasakė.. pagalvojau, kad kyšio prašo, tai ir pasakiau gražiai, ramiai - ok., sumokėsiu.. o jis vis tiek - "ne ne, nieko nebus. Reikia ir mums šeimas išlaikyti.." Žodžiu, nieko nesupratus išlipau iš mašinos ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 01 25, 15:34)
būtent taip ir pasakė.. pagalvojau, kad kyšio prašo, tai ir pasakiau gražiai, ramiai - ok., sumokėsiu.. o jis vis tiek - "ne ne, nieko nebus. Reikia ir mums šeimas išlaikyti.." Žodžiu, nieko nesupratus išlipau iš mašinos ir tiek  doh.gif

Nu nieko sau. Matyt yra sutarta riba, kurios neturi viršyti išlaikiusiųjų skaičius, ir jei tą dieną per daug žmonių išlaiko, instruktorius velnių gauna devil.gif
Atsakyti
QUOTE(marke @ 2008 01 25, 15:05)
Bet turbut per 2 darbo dienas... verysad.gif ? Ryt egzas man,bet sekmadieni ir pirmadieni nedirba regitra,ar as klystu?
Aisku,as cia dar neislaikius,bet jau planuoju kada pasiimsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Teises galima atsiimti ir Spaudos rumuose, ten Regitros filialas yra. Tai manau ten pirmadienais dirba g.gif Kai mokėsi už teises, viską tau paaiškins thumbup.gif
Sekmės tau rytoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka @ 2008 01 25, 17:48)
Teises galima atsiimti ir Spaudos rumuose, ten Regitros filialas yra. Tai manau ten pirmadienais dirba  g.gif Kai mokėsi už teises, viską tau paaiškins  thumbup.gif
Sekmės tau rytoj  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 01 25, 17:18)
Nu nieko sau. Matyt yra sutarta riba, kurios neturi viršyti išlaikiusiųjų skaičius, ir jei tą dieną per daug žmonių išlaiko, instruktorius velnių gauna  devil.gif

Taip, tikrai yra nustatytos ribos. Dar kai mokiausi vairuoti tai pats instruktorius sake, kad is desimt 4 turi neislaikyti. O po naujuju metu tai isvis 5 tures neislaikyti.
ir siaip dar teko girdeti, kad ten jie rytais susirinke kaip kegliais zaidzia is tu zmoniu, kurie turi neislaikyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2008 01 25, 21:46)

ir siaip dar teko girdeti, kad ten jie rytais susirinke kaip kegliais zaidzia is tu zmoniu, kurie turi neislaikyti blink.gif

na, gal taip žiauriai nėra doh.gif nes jei jie jau mane paskirs į juodą sąrašą kad turiu neišlaikyt, o aš pravaziuoju idealiai. tai ką man sakys neišlaikei? blink.gif
tegu tik pabandę būtų taip daryt, kai laikiausi teises.. gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
Islaikiau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti