Įkraunama...
Įkraunama...

Tutkus, Kubickaja ar Grinytė? (centro poliklinika)

rolleyes.gif o kiek pinigeliu teko palikti uz konsultacija pas tutku? unsure.gif
Atsakyti
as irgi buvau pas tutku, prieme be eiles, tad mokejau 56lt i kasa poliklinikos, visada sakiau, na pas vyra tikrai neisiu, bet jis man patiko,labai malonus.
labai sazine grauzia, kad nenupirkau dezes saldainiu jam blush2.gif nes tikrai nespejau ax.gif
Atsakyti
As vakar pas Tutku Onkovitoje buvau. Nelabai patikimai man pasirode, eisiu kitos nuomones ieskoti. Klausineju klausineju, juk neramu nesiotis augliuka, o jis "nieko tokio, nera ko nerimauti, ateikit po pusmecio".
Na, kaip dabar internete apsiskaiciau smile.gif, tai gal ir nera ko labai nerimauti, bet po 5 min. konsultacijos ir tokios diagnozes noretusi kad pakalbetu ilgiau, paaiskintu ir pan. Ypac kai konsultacija kainuoja 80lt

Atsakyti
As buvau pas Kubickaja, labai silta, maloni gydytoja. Tik norejosi, kad butu kiek issamiau apie ta mano fibroadenoma paaiskinusi (bet kad jie visi beveik nieko neaiskina...)

As ejau su siuntimu is savo seimos gydytojo, prieme po 3 savaiciu, nemokamai.
Atsakyti
Aš irgi eisiu pas Kubickają pirmadienį. Jos dar nepažįstu.
Pernai buvau pas Grinytę. Ji jauna, maloni. Man visai nieko.
Šį kartą nepavyko pas ją užsirašyti, tai paprašiau pas Kubickają smile.gif
Atsakyti
Buvau pas Kubickaja. thumbup.gif
Atsakyti
Buvau pas Tutku pries kelias dienas. Padare mamografija ir echoskopija, bet.... man nepasake nieko g.gifm dave tik siuntima i Santariskes- punktuoti. O ten registruoja tik spalio menesiui verysad.gif As jau 3 savaites iki vizito kankinausi nezinioje, numeciau 6 kg svorio, o dabar su ta pacia nezinomybe jei reikes laukti iki spalio men tai savom kojom ten jau nenueisiu.... angel_sadangel.gif
Vienu raminuosi, kad jei butu kas nors labai blogo, tai gal butu kazkaip greiciau nusiuntes, neliepes laukti bendroje eileje... Nezinau nei ka daryti...
Atsakyti
As irgi buvau pas Tutku man asmeniskai tas daktaras labai patiko, konsultacija 80 lt bet jis tikrai labai saziningai apziurejo mane ir buvo verta. Rado nedideli guzeli taciau kaip jis sake neturetu buti piktybinis, uzrase pas ji darytis biopsija, kadangi tikrinausi menesiniu metu reikejo palaukti kol jos baigsis. Nuejau po to ogi nieko nera tai liko ir jis apsales ir as biggrin.gif pasake jog greiciausiai liauka tokia, israse lasiuku vitaminu pusmeciui. Kadangi biopsijos daryti negalejo nes nebuvo i ka durti uz antra konsultacija pinigu neeme. Nors norejau susimoketi. Siaip dazniausiai jei aptinka kazka piktybinio siuncia iskart i onkologini pats nerizikuoja nieko toliau daryti. Man sis daktaras paliko labai gera ispudi ir veliau tikrintis eisiu tik pas ji smile.gif Ar pastebejot kiek ivairiausiu padeku ir siaip pazymejimu ar ko ten pas ji ant sienos bigsmile.gif
Papildyta:
Ai beje kadangi esu smalsi ir man reikia viska iki galo isklausineti, tai is jo gavau visa man dominancia informacija. Daktarai manau siaip yra nekalbus ir tusciai laiko neleidzia pliurpdami todel gal ir atrodo ta informacija neissami, pasako diagnoze ir tiek. Jei blogai kazkas tada manau issamiau pasako. smile.gif
Atsakyti
ax.gif na as irgi jau turiu nuomone apie daktarą tutkų, buvau jau pas ji du kartus. Pirma man pasirodė, kad nekalbus, mažai klausynėja. Tačiau antro apsilankymo metu, visai gerai viskas buvo, daug ko pasiteiravo, atsakė į man rūpimus klausimus. rolleyes.gif
Atsakyti
ir as uzsirasiau pas Tutku sausio gale. rado poliklinikos echoskopuotojas kazkoki guzeli, gal fibroadenoma ar pan., bet zodziu reikia detaliau paziureti pas mamologa.
kazkodel baisoka, kai kazka randa, nes prisigalvoji visokiu diagnoziu, ir norisi kuo greiciau viska issaiskinti.
nesistebiu, kad svorio galima netekti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mlimbute: 07 sausio 2010 - 13:25
Visi Jusu isvardyti gydytojai geri. Bet as rinkciausi Tutku. Tik jisai vienas man patvirtino fibroadenoma pradineje stadijoje. Ir Grybe ir kituose privaciuose klinikuose man tai neige. Nuvaziavus i uzsieni Tutkaus diagnoze pasitvirtino. Man jisai profesionalas is didziosios raides. thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi teko lankytis pas gydytoja Kubickaja. Tikrai profesionali, sauni ir maloni gydytoja thumbup.gif
Atsakyti