Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(BlackDee @ 2008 01 06, 15:27)
O tau patika Organza Indecence?  ax.gif  Turiu juos, bet nieko panašaus dar nesu uosčius, kad būtų taip daug cinamono  wub.gif 
Šiaip "perfumeriniame internete" dažnai vadovaujaasi Michael Edwards'o rekomendacijomis, kuris parenka 3 kvapus pagal tavo mėgstamą, atseit tie 3 galėtų taip pat patkti (kas nereiškia, kad jie yra panašūs).
http://www.fragrance...i...2139&type=F

Bet pastartuoju metu vis labiau nusivyliu jo rekomendacijomis, nes labai dažnai skirtingiems, man atrodytų, kvapams, siūlo 3 tokius pačius  g.gif

turiu ir as, bet tik miniatiura....tepteliu ant rieso ir kaifuoju,o kad uzsisakyt nors ir ebay labai jau brangus malonumas...
tas puslapis nelabai vykes, ziurejau kazkada visai nepanasius kvapus siulo.....
bijau piktzodziauti, bet man bekham intimately night truputi primena, turbut del cinamono....
bet jau cinamonas indecence wub.gif taip suka galva wub.gif nesuprantu kodel tokius kvepalus turejo limited edition pagamint ir isimti is prekybos, neteisinga taip
Papildyta:
va ka siulo sitas psl..... nei vienu senu uosciusi... L'artisan parfumeur be sansu turbut rasti..... le baiser du dragon nemaciau kolkas niekur dar, Biologe galetu pakomentuoti....
o comme des gancons negirdejau dar....
COMME DES GARÇONS
Comme des Garçons
LE BAISER DU DRAGON
Cartier
TEA FOR TWO
L'Artisan Parfumeur
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 01 06, 15:34)
turiu ir as, bet tik miniatiura....tepteliu ant rieso ir kaifuoju,o kad uzsisakyt nors ir ebay labai jau brangus malonumas...
tas puslapis nelabai vykes, ziurejau kazkada visai nepanasius kvapus siulo.....
bijau piktzodziauti, bet man bekham intimately night truputi primena, turbut del cinamono....
bet jau cinamonas indecence  wub.gif  taip suka galva wub.gif  nesuprantu kodel tokius kvepalus turejo limited edition pagamint ir isimti is prekybos, neteisinga taip

Dar radau, kad kai kas laiko juos panašiais į Donna Karan Black Cashmere, YSL Nu EDP, Fendi Theorema g.gif http://community.bas...ad.php?t=191129
Na nežinau, man tai unikalus, nepakartojmas kvapas ir tubūt nėra nieko panašaus į jį......
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 06, 15:38)
Dar radau, kad kai kas laiko juos panašiais į Donna Karan Black Cashmere, YSL Nu EDP, Fendi Theorema  g.gif http://community.bas...ad.php?t=191129
Na nežinau, man tai unikalus, nepakartojmas kvapas ir tubūt nėra nieko panašaus į jį......

reikes paieskot situ kvapu.... bet panasus tikrai nebus, sutampa gal kelios natos ir tiek....
bet tai kaip gaila, kad isimti ir prekybos.... atsimenu dar maza buvau ejom su mama i kristiana, mama kvepalus rinkosi (organza paprastus) ir stovejo sitie, aki labai buteliukas patrauke... forume kalbai apie juos pakrypus , kadangi paprasta organza patinka , o ir pagal aprasyma neblogai nuskambejo miniuka parsisiunciau...ech.... neprasoviau.....
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyti apie Hermes Eau des merveilles, yra edt ir edp eliksir ar kvapas labai skiriasi? Nutariau juos isigyti tik pagal aprasyma, akluoju budu, skaiciau tik apie edt, o elixiras misle man...tai nzn ka uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
SOS merginos,tingiu per toki ora blaskytis po parduotuves blush2.gif Gal kuri trumpai apie Lancome"Attraction" parasytumet,kaip laiko ir koks kvapas-gaivus,saldus?
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 06, 20:11)
SOS merginos,tingiu per toki ora blaskytis po parduotuves blush2.gif Gal kuri trumpai apie Lancome"Attraction" parasytumet,kaip laiko ir koks kvapas-gaivus,saldus?

Pasakyčiau, kad labai panašus kvapas į Dior J'adore edp g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 06, 16:08)
Man visai nepanasu i indija  g.gif  Saldzios uogytes  wub.gif

Siandien pirma karta pauosciau Insollence, nu kaip cia pasakius svelniau g.gif Kazkokie labai jau ne Guerlain'iski man jie pasirode, "skysti" tokie g.gif Nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 06, 21:42)
Siandien pirma karta pauosciau Insollence, nu kaip cia pasakius svelniau g.gif Kazkokie labai jau ne Guerlain'iski man jie pasirode, "skysti" tokie g.gif Nepatiko blush2.gif

Geras bigsmile.gif Aš šiandien irgi pirmąkart uosčiau Insollece. Ir nepatiko unsure.gif kažkoks visai neįdomus, plokščias kvapas pasirodė. Niekaip nesiskleidė ant mano odos....
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 04, 14:03)

Dievinu Charles Jourdan batelius, mastau gal ir kvepalai jo nieko g.gif

Turiu Charles Jourdan Individuelle kvepalus. Ilgai ieškojau, kol radau vienoj JAV parduotuvėje užsilikusius. Vaisinis-dūminis kvapas, bent jau mano nosiai.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 06, 15:07)
Turiu Insolence ir džiaugiuosi  drinks_cheers.gif  Nors dauguma "gerlenisčių" sako, kad Insolence visai ne gerleniškas kvapas, na bet svarbu - kad mums patinka  bigsmile.gif

Smagu kai kvepalai džiugina. drinks_cheers.gif
O man jis gerleniškas. blush2.gif Tiesa, gerokai skiriasi nuo Guerlain klasikos, vien jau tuo, kad sukomponuotas visai kitu būdu. mirksiukas.gif Bet man atrodo, kad tokį kvapą galėjo sukurti tik Guerlain, neįsipaišo jis man nei tarp Dior, nei tarp Lancome kvapų. Beje, apie L'Instant Magic šiuo klausimu dar prastesnės nuomonės sklando. biggrin.gif
QUOTE(Indijaa @ 2008 01 06, 15:20)
Kazin o kokie kvepalai butu panasesni i Organza Indecence?

Šiek tiek Fendi Theorema ir Dior Addict. mirksiukas.gif
QUOTE(mercedes @ 2008 01 06, 20:11)

Sutinku su FREDUCI, drinks_cheers.gif tikrai turi panašumo su Dior J'Adore, bet gal labiau bazinėse natose. J'Adore turi daugiau saldumo, vaisių natų ir gaivumo, o Attraction labiau prislopintas, minkštesnis, duslesnis, ne toks perregimas kaip J'Adore, kiek pudrinis, bet beveik nesaldus. Tiesą sakant kvapas tikrai originalus ir tuo pačiu subtilus, santūrus ir lengvai neperkandamas, atrodo paprastas, bet sudėtingas. Ir šiek tiek dar man primena Cerruti 1881.
Palyginimui Attraction ir J'Adore sudėtis:

Dior J'Adore
user posted image
Bergamot, Melon, Peach, Pear
Freesia, Lily of the valley, Rose, Violet
Cedar, Sandal, Vanilla, Musk

Lancome Attraction
user posted image
Fleurs blanches, seringa
Iris, patchouli
Vanille, cèdre, ambre
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 06 sausio 2008 - 22:06
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 06, 20:30)
Pasakyčiau, kad labai panašus kvapas į Dior J'adore edp g.gif

Ir į Versace New Versace user posted image
- mano nosytei taip atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 06, 18:42)

QUOTE(Endendu @ 2008 01 06, 19:01)
Geras  bigsmile.gif Aš šiandien irgi pirmąkart uosčiau Insollece. Ir nepatiko  unsure.gif kažkoks visai neįdomus, plokščias kvapas pasirodė. Niekaip nesiskleidė ant mano odos....

o dolce gabbana light blue tai jau ne plokscias kvapas ir ne skystas.... biggrin.gif bent jau dauguma giria tuos "sportinius" kvepaliukus...

insolence ir my insolence tikrai savytas kvapas.... wub.gif

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 06, 20:04)
Smagu kai kvepalai džiugina. drinks_cheers.gif
Beje, apie L'Instant Magic šiuo klausimu dar prastesnės nuomonės sklando. biggrin.gif

guerlain L"instant magic tai kazkas nuostabaus.... wub.gif migdolai vanile pudra.....siltas mielas kvapas....
Atsakyti