Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

kas cia per kvepalai..negirdejau tokio dizainerio.. g.gif

emilio pucci...vivara

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 07, 19:29)
kas cia per kvepalai..negirdejau tokio dizainerio.. g.gif

emilio pucci...vivara

user posted image

Na kaip gi, yr toks dizaineris. biggrin.gif va
Papildyta:
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 07, 17:50)
Aš pirmą kartą DG Light Blue „pratestavau“ pakeliui važiuojant iš Vilniaus į Klaipėdą -  sustojusi Megoj - miriau likusią kelionę doh.gif . O praėjo šiek tiek laiko, jie man netgi patikti pradėjo  rolleyes.gif irgi galvojau, kokia čia masinė psichozė...

Tame ir esmė, kad paskutinius dvejus metus čia LT jie tapo per daug populiarūs. Aš juos nusipirkau prieš 6-7 metus, tai tada nekvepėjo kas antra... bet vis tiek aš juos labai mėgstu iki šiol.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 07, 17:36)
Na kaip gi, yr toks dizaineris.  biggrin.gif  va

kad toks yra tai turi buti...juk kvepalus sukure... biggrin.gif tik arba jis usa nepopuliarus...arba as neuzmaciau dar jo.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 07, 18:32)
tikrai ne pre ko ...tik toks jausmas kad visa lietuva tuos kvepalus turi....( cia nepiktybiniai) ir kai pirma karta ilindau i kvepalu tema tiek geru atsiliepimu apie dolce gabbana light blue priskaiciau....nei vieno blogo....tai pagalvojau kad tai 'auksiniai" kvepalai...ant "nematuskiu" nusipirkau...ir kai pauosciau vos is koto neisgriuvau.....sakau "sportiniai" kvepalai...jokio ispudzio nepaliko....su tokiais tik i sporto sale arba tulika kvepinti....bet cia tik mano tokia baisi nuomone.... rolleyes.gif nepykit mergaites....ir dar labai nepatvarus...nelaiko visai.....vandenelis kazkoks...

Del sito kvapo visiskai su tavim sutinku, niekad man nepatiko ir nepatiks, manau smile.gif
O Insollence as net nelyginu su LB schmoll.gif Bet jei nepatinka Insollence, tai juk nereiskia, kad turi patikti Light Blue mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 07, 19:41)
kad toks yra tai turi buti...juk kvepalus sukure... biggrin.gif  tik arba jis usa nepopuliarus...arba as neuzmaciau dar jo.... biggrin.gif

Chi, jis be proto populiarus pas naująsias ruses... biggrin.gif O tai jau daug ką apie dizainerį pasako... mirksiukas.gif
Atsakyti
susidomejau coach kvepalais......seniai as juos esu nusiziurejus....grazi reklama stovi uz lango...ir kiekviena karta praeidama pro coach parduotuve vis sustoju prie vitrinos... cool.gif ....geda bet nesu uoscius dar blush2.gif o kodel dabar net pati susimasciau... g.gif ..reikes siandien nulekti iki coach parduotuves ir apsiuostineti....bet as jau ju noriu...vien del bonkutes...... ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 07, 19:52)
susidomejau coach kvepalais......seniai as juos esu nusiziurejus....grazi reklama stovi uz lango...ir kiekviena karta praeidama pro coach parduotuve vis sustoju prie vitrinos... cool.gif  ....geda bet nesu uoscius dar  blush2.gif o kodel dabar net pati susimasciau... g.gif ..reikes siandien nulekti iki coach parduotuves ir apsiuostineti....bet as jau ju noriu...vien del bonkutes...... ax.gif

user posted image

Man tai primena labai Avon ... cool.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 07, 17:42)
Del sito kvapo visiskai su tavim sutinku, niekad man nepatiko ir nepatiks, manau smile.gif
O Insollence as net nelyginu su LB schmoll.gif Bet jei nepatinka Insollence, tai juk nereiskia, kad turi patikti Light Blue mirksiukas.gif

tai aisku juk musu skoniai visu skirtingi kitaip ir buti negali...tik man keista pasirode kad apie ligth blue taip prisneketa buvo ir su tokais paliginimais....kad atrodo sneka butu apie pasaulio stebukla... biggrin.gif

todel ir krito man i galva tie light blue kvepalai ir ju 'didingi' apibudinimai..........ir zodis plokscias skystas ir tt...man ir tinka ligth blue apibudinti kvapa....
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2008 01 07, 18:01)
Man tai primena labai Avon ... cool.gif user posted image

nu bet cia ziauru... biggrin.gif avonas nukopino aukstos madu namus.... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 07, 21:08)
tai aisku juk musu skoniai visu skirtingi kitaip ir buti negali...tik man keista pasirode kad apie ligth blue taip prisneketa buvo ir su tokais paliginimais....kad atrodo sneka butu apie pasaulio stebukla... biggrin.gif

todel ir krito man i galva tie light blue kvepalai ir ju 'didingi' apibudinimai..........ir zodis plokscias skystas ir tt...man ir tinka ligth blue apibudinti kvapa....

Va dabar ir susimeciau siek tiek del Insolenc'u unsure.gif Ar skiriasi Insolence ir My Insolence? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 07, 14:37)
su anyta tai tau pasisekė thumbup.gif

tai aš su saviške dar tik per telefoną pažįstamos, jau 4 metai doh.gif biggrin.gif tai pagaliau pamatysiu cool.gif
šiaip,kiek kalbam,tai ji ir maniškį auklėja,kad nezystų,nes moterims reikia puoštis,reikia šmutkių ir visokio kitokio gėrio biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
noreciau isgirst jusu nuomones apie Givenchy Hot Couture... manau jau esate diskutavusios ir pasidalinusios savo nuomonemis apie si aromata, tik tarp tokios gausos jusu zinuciu neatrandu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 07, 18:11)
Va dabar ir susimeciau siek tiek del Insolenc'u unsure.gif Ar skiriasi Insolence ir My Insolence? unsure.gif

skiriasi.... dabar nebeatgaminsiu kuom skiriasi....bet man labaiu patiko insolence...... g.gif my insolence kiek atsimenu buvo saldesni.....ir labaiu geliniai......jei nemaisau...
Atsakyti