Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Auksuolė @ 2008 01 10, 22:42)
Sakykite, kuo skiriasi naujieji Essence De Femme by Hugo Boss nuo Hugo Boss femme?  ax.gif

Femme yra parfumuotas vanduo, Essence Femme yra kvapo esencija, jis intensyvesnio kvapo ir ilgiau laikysis nei parfumuotas vanduo.Kvapas tas pats tik intensyvesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Z1V1L3 @ 2008 01 12, 15:42)
Femme yra parfumuotas vanduo, Essence Femme yra kvapo esencija, jis intensyvesnio kvapo ir ilgiau laikysis nei parfumuotas vanduo.Kvapas tas pats tik intensyvesnis  4u.gif

Aišku, bet pats kvapas visiškai toks pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 01 12, 19:33)
Aišku, bet pats kvapas visiškai toks pat  ax.gif

Kvapas šiek tiek skiriasi, bet nelabai žymiai. Essence de Femme man pasirodė saldesnis. O Femme turi daugiau gaivumo, skaidrumo, labiau gėlinis. Šiaip jų ir sudėtinės natos šiek tiek skiriasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2008 01 12, 14:34)
Merginos, gal žinote ar dar kur galima įsigyti Fendi - Teorema kvepalus nu man jie patys pačiausi.... bet jau baigiu buteliuką verysad.gif O ju niekur nerandu.

O koks ju kvapas? g.gif
Atsakyti
Is esmes kvapas nelabai skiriasi, tiesiog galima nueiti i parduotuve, papurksti kiekvienu, kad ir ant rankos ir palyginti smile.gif
Marinulia- jie nei saldus, nei gaivus, lengvi tokie; siek tiek rozes aromato..Labai moteriski smile.gif Man heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Z1V1L3 @ 2008 01 13, 23:02)
Marinulia- jie nei saldus, nei gaivus, lengvi tokie; siek tiek rozes aromato..Labai moteriski smile.gif Man  heart.gif

Man atrodo, kad marinulia klausė apie Fendi - Theorema kvepalus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 13 sausio 2008 - 23:51
QUOTE(ivalda @ 2008 01 12, 13:34)
Merginos, gal žinote ar dar kur galima įsigyti Fendi - Teorema kvepalus nu man jie patys pačiausi.... bet jau baigiu buteliuką verysad.gif O ju niekur nerandu.

Bandyk alioshkos paklaust... Arba klausk tiesiog čia kvepalų pardavykloj, gal kas ką pasiūlys g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 14, 07:54)
Bandyk alioshkos paklaust... Arba klausk tiesiog čia kvepalų pardavykloj, gal kas ką pasiūlys g.gif

hihihi.gif lb fainas naujadaras
Atsakyti
Sveikos,kur galima butu rasti populiariausiu moterisku ir vyrisku kvepalu sarasa gal zinot?Dar klausimėlis,kuris moteriskas kvapas atitinkantis melsvai zalia spalva, su juros aromatu?
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 01 15, 16:34)
Sveikos,kur galima butu rasti populiariausiu moterisku ir vyrisku kvepalu sarasa gal zinot?Dar klausimėlis,kuris moteriskas kvapas atitinkantis melsvai zalia spalva, su juros aromatu?

hermes vidurziemio sodai mirksiukas.gif
user posted image

Un-Jardin-En-Medite situos turejai omeny? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 15 sausio 2008 - 14:43
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 01 15, 14:34)

http://www.douglas.d...n=loadKategorie
http://www.sephora.c...?categoryId=B23
http://www.fragrance...i...&section=wf
sarma.lt
Atsakyti
Dėkui merginos drinks_cheers.gif
Atsakyti