Įkraunama...
Įkraunama...

Avene kosmetika

QUOTE(jjuurrggaa @ 2015 02 12, 09:03)
Jolanteleee, nieko pasakyti apie kremuką pasakyti negaliu, tik noriu pasakyti, kad eurovaistinėj avene kremukai labai brangūs. Aš siunčiuosi iš feelunique.com Labai ten paprasta wink.gif Ir kainos visai kitos smile.gif


Dekui, zinau jau kad pas mus nesamone pirkti, kainos vos ne dvigubai uzkeltos doh.gif
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 12, 09:17)
Šio konkrečiai kremuko neturiu. Tik jo pigiau (nei pas mus vaistinėse su akcijom) galima parsisųsti iš Prancūzijos (per 2-5 darbo dienas) http://www.cocooncen...-30ml/7709.html
Surinkus didesnį krepšelį nemokamai siunčia į Lietuvą. Nemokamam siuntimui į Lietuvą kooperuojamės čia: http://www.supermama...?...5875&st=280
Dar konkrečiai šios linijos yra ne tik jūsų minimas kremukas, bet ir emulsija, kurios atsiliepimai lyg geresni:
http://www.cocooncen...-30ml/3946.html
Papildyta:

šiuo atveju feelunique pralaimi cocooncenter smile.gif
cocooncenter Avene kremukas 23.90 Eur, feelunique 29.92Eur. cocooncenter atsiunčia per 2-5 darbo dienas suurinkus krepšiuką, feeluniwque krepšiuko rinkti nereikia, bet keliauja neregistruotu paštu ir kartais laaabai ilgai (2-4savaites)


Dekui, uzsakiau is cocco... Tik visdelto kitos firmos biggrin.gif
QUOTE(isdykusS @ 2015 02 12, 14:46)
Turiu, naudoju, stebuklu nematau :-) skaniai kvepia, gerai susigeria, malonus tepti..

Aciu, gal reiks ir si tada pamegint smile.gif stebuklu ir nereikia, ir taip grazi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
feelunique tikrai ne visi kremai pigiau, nei eurovaistinės puslapyje. Bent jau tie, kuriuos tikrinau, kainavo brangiau. rolleyes.gif Taip, kad reikia žiūrėti.

Į temą. Kam nors teko bandyti Avene SPF50 emulsiją arba kremą, bet ne skirtą probleminei odai (atrodo jie visi taip)? Nėra kokie nors riebūs, lipnūs, bjauraus kvapo?
Labai sunku Lietuvoje rasti kremą su SPF, kad jame nebūtų alkoholio, tad apsidžiaugiau, kad šitie - be jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 13 vasario 2015 - 13:27
QUOTE(zomša @ 2015 02 13, 13:26)
feelunique tikrai ne visi kremai pigiau, nei eurovaistinės puslapyje. Bent jau tie, kuriuos tikrinau, kainavo brangiau.  rolleyes.gif Taip, kad reikia žiūrėti.

Į temą. Kam nors teko bandyti Avene SPF50 emulsiją arba kremą, bet ne skirtą probleminei odai (atrodo jie visi taip)? Nėra kokie nors riebūs, lipnūs, bjauraus kvapo?
Labai sunku Lietuvoje rasti kremą su SPF, kad jame nebūtų alkoholio, tad apsidžiaugiau, kad šitie - be jo.

As esu bandziusi krema, lipnumo kazkiek yra, visi jie su auksta apsauga panasus, tik Avene sakyciau visai maloniai tepasi ax.gif
Atsakyti
O gal kas nors pakomentuotų Avene SPF emulsiją būtent problematiškai odai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simonana: 04 gegužės 2015 - 10:45
Avene Hydrance Optimale Light (pabandyt atsiuntė viena narė).
Patiko. Lengvas, skanus neįkirus kvapas, smagiai tepėsi, svarbiausia nekimšo porų. Mano oda mišri į sausumą, man nepakako drėkinimo. Jo lyg užtenka, bet man norėjosi daugiau. Todėl man jis labiau vasarinis būtų. Kas įstrigo, jog išsitepus, nors ir neilgam, bet lyg plevelė ant odos (nusišypsojus lyg traukė, kaip būna naudojant gelį).
Šiaip iš esmės patiko.
user posted image


Avene Hydrance Optimale UV Light SPF20 drėkinantis kremas normaliai - mišriai odai, 5 ml.
Kvapas, tirštumas kaip Hydrance Optimale Light, tik tiek, kad yra SPF. Žiopla, neįsidemėjau, jog jis su SPF, tepiau dieną ir vakare doh.gif Vakare SPF nereik gi. Bet šiaip kremas smagus, nesunkus, porų nekimšo (nors sudėtyje yra silikono ir to labiausiai bijojau). Plevelės nebepastebėjau.
Visai kartotinas kremas, ypač vasarai, kai reik SPF.

user posted image
Atsakyti
Avene Hydrance Optimale Hydrating serumas, 5 ml.
Lengvas, smagiai tepasi, na nebūtų sudetyje silikono. Dėl eksperimento kelias dienas po jo kremu nesitepiau, bet man ir nesinorėjo teisybės dėlei. Drėkinimo kaip ir užteko. Antrą rytą ant nosies, po nosim lyg būtų negyvos odos atplaišėlių, tai nesupratau, ar čia gera regeneracija ar mažai drėkinimo, nes po kremo taip nebūna. Na, ir trečią ar ketvirtą rytą ryte atsikėliau su keliais mažyčiais spuogeliais, kuriuos paspaudus bėga lyg limfa, lyg lašelis pūlinio. Mečiau naudot, nenoriu dėmelių, nors ir labai mažų.

user posted image
Atsakyti