Prieš porą mėnesių pradėjau naudoti Avene kremukus veidui, nes mano oda ganėtinai problematiška, niekaip neišaugu iš smulkių spuogelių
Iš pradžių konsultantė pasiūlė išmėginti kremą
Clean-AC, o kartu davė mėginuka emulsijos
Cleanance. Na, iš pradžių tepiausi tuo kremuku ir galvojau, kad visai nieko, nes poveikis buvo panašus kaip ir kitų prieš tai naudotų kremų, deja, kakta ir toliau blizgėjo, jokio matinio poveikio nepajutau, na nebent pirmoms dviems valandoms po nuprausimo ir patepimo

Paskui nusprendžiau išbandyti tą emulsijos mėginuką ir buvau labai nustebinta! Kadangi odytė iš tiesų pasidarė MATINĖ, kaip kokioj reklamoj

Iki tol maniau, kad jau neturėsiu matinės odos. Na tai sunaudojau mėginuką ir nubėgau nusipirkti normalaus dydžio šito tepaliuko, tai jau antrą mėnesį tepuosi ir esu labai patenkinta. Deja, vien emulsijos nepakanka, nes ji negydo spuogelių, tiesiog labai apmažina riebalavimąsi, tai dienai pats tas. O vakarui man labai patinka
Cleanance K (gavau mėginuką, pirkdama emulsiją) be atspalvio, net jaučiasi, kaip sudėtyje esančios rūgštys kutena problematiškas vieteles. Dienai nelabai gerai man šitas kremukas, nes vėlgi nemenkai blizga oda.
Džiaugiuosi atradusi Avene

Nublanko iki tol naudoti Garnier kremukai riebiai veido odai.