Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gimė gražiausia mergytė pasaulyje

nu pasakiska wub.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
labai grazu... wub.gif aukit didutes... 4u.gif
Atsakyti
Kokia shauni istorija smile.gif Bukit laimingos ir toliau grazios smile.gif
Atsakyti
Labai faina istorija smile.gif O kad saviitaiga padeda, tai irgi ne karta girdejau biggrin.gif Bet turbut supanikavus daznai buna viskas pamirstama biggrin.gif
Atsakyti
Iššokau iš lovos ir oba - vandenėlis per kojas pabėgo. Aš naivuolė dar užspaust bandžiau, inkstinktyviai.
Nu cia tai naiviai jau doh.gif bet saunu kad tau taip viskas gan linksmai praejo biggrin.gif
Atsakyti
Visoms ačiū už gražius linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Cia kaip paziurejus...Man teko guleti Pasvalyje ir va ka tik isejau is Panevezio gimdymo namu...Gulejau su gresinciu...Bet pasibaisejau...Niekam neidomu kas tau ir kaip jautiesi...Papuoliau dar ant ilgo savaitgalio:)Manau, kad didziausia problema, kad tiek nestumo patologinis, tiek gimdymo skyriai perpildyti...vis girdejosi kaip skundziasi seseles, kad nespeja...Kaip daktarai laksto sunerime ir pykti, kad visos cia "mirstanciom" vaidina o is tikro joms nieko nera blink.gif
Na zodziu...net pati nebezinau...Manau, kad nors Pasvalys ir mazas miestas, bet ten prieziura kitokia..nes nera tokio konvejerio kaip Pnv doh.gif
Atsakyti
labai sauni istorija,noreciau kad ir man pasisektu lengvai ir netiketai pagimdyt,bet baisu bus todel kad gimdysiu anglijoje,tikiuos daktarai cia geri g.gif nestuke.gif .
Burbuliuk tu kartais ne is utenos? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinimai ir nuo musu... 4u.gif
Atsakyti
Nea, as is Panevezio:)
Atsakyti
labai džiaugiuosi ir linkiu augti sveikiems ir laimingiems 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Bet del Pnvz GN nepritariu nuomenei, kad geriausi schmoll.gif Manau yra geresniu biggrin.gif
Atsakyti