Įkraunama...
Įkraunama...

Kambarinis namukas-palapinė

Turejom labai patiko, nesigailiu nei vieno lito sumoketo uz si zaisla. Pirkom siek tiek per velai 2,5 m. jau buvo vyrui, bet zaide iki 4 biggrin.gif Tas kamuoliuku metimas ir ridenimas tiesiog taip patiko vaikui, kad veliau vazinejo masinytes tais takeliais thumbup.gif Tikrai nesigailiu sumoketu pinigu schmoll.gif Savo maziukams ir vel zadu pirkti si zaisla thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 24 lapkričio 2008 - 10:15
Sveikos, turėjom ir mes, bet patiko tik tiek kiek žaisdavau kartu, na o po to pradėjo laipioti takeliais kur ridenti kamuoliukus, vietos užėmė tikrai ne mažai, o žaidė tai trumpai doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kas noretu naujos TOMY palapines gerokai pigiau nei parduotuveje LT, prasom jungtis cia:
http://www.supermama...;#entry21892076
Atsakyti
Atšsiprasau, bet pasirodo apgavau netycia, si palapine nepapuole i akcija. Gaila.
Atsakyti
na mes ir fanes Tomy palapines smile.gif

dziaugiames, kad nupirkom, nesigailim isleistu pinigu smile.gif
Veiklos daug, ir kamuoliukus pametyti, slepyniu pazaisti, saugyklas rakinti, nors mums raktai ir nereikalingi biggrin.gif , ziurejo, kaip as pirstais sukineju, tai mazoji iki siol taip daro lotuliukas.gif , iki raktu, tai dar nemazai laiko praeis, kol ismoks smile.gif

P.S.: pastebejau, kad zaislu planetoj, si palapine lb pabrango, kainavo 229 lt , o dabar 299 lt, negalejau patiketi savo akim, kaip soktelejo kaina bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(loretasb @ 2008 12 03, 14:10)
na mes ir fanes Tomy  palapines smile.gif
P.S.: pastebejau, kad zaislu planetoj, si palapine lb pabrango, kainavo 229 lt , o dabar 299 lt, negalejau patiketi savo akim, kaip soktelejo kaina  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif mačiau ir aš, kad prieš šventes pabrangino. Kalėdų senelis užsakė iš UK, per Agnetą ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kas ieskot palapines, ziurekit cia:

http://www.supermama...?...=386448&hl=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretasb: 12 gruodžio 2008 - 14:29
QUOTE(loretasb @ 2008 12 03, 14:10)
na mes ir fanes Tomy  palapines smile.gif

dziaugiames, kad nupirkom, nesigailim isleistu pinigu smile.gif
Veiklos daug, ir kamuoliukus pametyti, slepyniu pazaisti, saugyklas rakinti, nors mums raktai ir nereikalingi  biggrin.gif , ziurejo, kaip as pirstais sukineju, tai mazoji iki siol taip daro  lotuliukas.gif , iki raktu, tai dar nemazai laiko praeis, kol ismoks smile.gif

P.S.: pastebejau, kad zaislu planetoj, si palapine lb pabrango, kainavo 229 lt , o dabar 299 lt, negalejau patiketi savo akim, kaip soktelejo kaina  bigsmile.gif

O siaube kokia kaina blink.gif Aš ir begalo džiūgauju, kad nepagailėjau pinigėlių ir padovanojau per antrą gimtadienį. Žaidžia vėl vos ne kasdien buvo pabodus paslėpiau ilgam laikui, bet ištraukiau, tai taip nustebo, kad jo palapinė atsirado lotuliukas.gif Jau ir spalvas moka, tai įdomu stebėti, kaip rakčiukus tinkamus pritaiko bigsmile.gif bet vienos dalie nenaudoja kur sukasi tas lietutis, per didelis jau, bet kamuoliukus ridenti niekad neatsibosta. Aš jam jų daug pripirkus kur tik randu ir perku kamuoliukus tokius mažyčius blush2.gif tongue.gif Už tokia suma dabar man ranka irgi sudrebėtų pirkti blush2.gif nes pirkom dar nuolaidą prisitaikę nemažą, tai švytėjau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, ieškau ir aš savo mažiui Tomy palapinės. Jei turėtumėt pasiųlymų rašykite į až. 4u.gif
Atsakyti
Jau įsigijome Tomy palapinę ax.gif . Na negalėčiau labai pasidžiaugti, kad ji super įpatinga blink.gif , o pinigai tai dideli g.gif .
Norėjau jums papasakoti trumpai savo istoriją Tomy palapinės beieškant........... Ieškojau skelbimuose, bet pasirodė 185LT mokėti brangu, radau už 110LT, nusiderėjau iki 80LT, tačiau šioji buvo sulaužyta. Ne taip baisiai, bet pagalvojau ne nepirksiu, juk seneliai davė pinigų, kad vaikui nupirkčiau kokią dovanėlę, o aš lūženą pirksiu, na ne...
Įdėjau skelbimą pati, kad ieškau Tomy palapinės.. tyla, pasiūlimų nėra... Tik gavau žinutę į až, nuo geros mamytės, kuri perspėjo mane, kad yra mama g.gif , kuri už 185LT pardavinėja sulūžusę palapinę, kaip naują. Ir papasakojo situaciją kaip ji įkliuvo. doh.gif
Nusprendžiau ištrinti skelbimą, galvoju, gal rasiu pati, gal parduotuvėje su nuolaida bus.. Perskambinauį beveik visas Žaislų planetos parduotuves, o ten kaina 299LT blink.gif . Tik Klaipėdoje pasakė, kad apie 250LT. Galvoju draugė nupirks, o ši nuėjo sako 299LT, ir jokių nuolaidų schmoll.gif
Tą dieną buvau Šiauliuose nuėjau į Žaislų planetos parduotuvę, ten 299LT, ai galvoju gi draugė nupirks už 250LT, o man Šiauliuose žadėjo dar 10proc. nuolaidą padaryti verysad.gif
Ir ką jūs manote gryžusi taip susinervavau... verysad.gif
Taigi sekmadienį važiavom į Šiaulius papramogauti thumbup.gif , ir pirkom palapinę už 299LT tik dar 8 proc.nuolaidos išprašiau, nes dar draugė už 80LT vaikams žaislų pirko 4u.gif thumbup.gif
TOKIA MANO ISTORIJA, KAIP MAMYTĖ NORĖJO VAIKUI PIGIAI PALAPINĘ RASTI, O PIRKO DAR BRANGIAU, DAR PLIUS VISI TELEFONO SKAMBUČIAI, IR BEREIKALINGOS PAIEŠKOS blush2.gif 4u.gif
Gyvenime bus pamoka, turi pinigų pirk, nes ta pati proga du kartus nepasikartoja clap_1.gif
Atsakyti
Na, as irgi nustebau cia perskaicius, kad ji jau 299, as pirkau Zaislu planetoje pries metus, dar uz sena kaina, ir tai maniau nepigi. Tik tiek, kad mums ji tikrai pasiteisino, ir buvo verta siu islaidu. Na, gal tik galetu visgi buti stabilesne, nes stogas daznai 'pavaziuoja' is vietos tiesiogine ta zodzio prasme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2008 12 23, 16:06)
Gyvenime bus pamoka, turi pinigų pirk, nes ta pati proga du kartus nepasikartoja clap_1.gif

Vien už pastangas pradžiuginti savo džeugsmelį mamytei medalis bigsmile.gif lotuliukas.gif
Lygei tokiom pačiom paieškom buvau pasinėrusi, kai sunutį vienerių metukų progą norėjau nudžiuginti, bet be šansų buvo rasti papigei, o padėvėtos už 170lt blink.gif nenorėjau pirkti schmoll.gif nes nauja kainavo 230lt lotuliukas.gif
Tad atidėjau iki antrojo gimadienio ir visiškai nesigailiu,nes gimtadienio proga gavom nusipirkti už 200lt bigsmile.gif tongue.gif
Kokybė jos kaip čia pasakius g.gif bet maniškisd dar žaidžia thumbup.gif ir dar žais biggrin.gif nes ateina šešemetis tai net tam įdomu į ją isisprausti doh.gif lotuliukas.gif
O jum dar ji ilgai tarnaus juk dar spalvytes mokinsites skirti veiklos ten begalė thumbup.gif
Atsakyti