Jau įsigijome Tomy palapinę

. Na negalėčiau labai pasidžiaugti, kad ji super įpatinga

, o pinigai tai dideli

.
Norėjau jums papasakoti trumpai savo istoriją Tomy palapinės beieškant........... Ieškojau skelbimuose, bet pasirodė 185LT mokėti brangu, radau už 110LT, nusiderėjau iki 80LT, tačiau šioji buvo sulaužyta. Ne taip baisiai, bet pagalvojau ne nepirksiu, juk seneliai davė pinigų, kad vaikui nupirkčiau kokią dovanėlę, o aš lūženą pirksiu, na ne...
Įdėjau skelbimą pati, kad ieškau Tomy palapinės.. tyla, pasiūlimų nėra... Tik gavau žinutę į až, nuo geros mamytės, kuri perspėjo mane, kad yra mama

, kuri už 185LT pardavinėja sulūžusę palapinę, kaip naują. Ir papasakojo situaciją kaip ji įkliuvo.
Nusprendžiau ištrinti skelbimą, galvoju, gal rasiu pati, gal parduotuvėje su nuolaida bus.. Perskambinauį beveik visas Žaislų planetos parduotuves, o ten kaina 299LT

. Tik Klaipėdoje pasakė, kad apie 250LT. Galvoju draugė nupirks, o ši nuėjo sako 299LT, ir jokių nuolaidų
Tą dieną buvau Šiauliuose nuėjau į Žaislų planetos parduotuvę, ten 299LT, ai galvoju gi draugė nupirks už 250LT, o man Šiauliuose žadėjo dar 10proc. nuolaidą padaryti
Ir ką jūs manote gryžusi taip susinervavau...
Taigi sekmadienį važiavom į Šiaulius papramogauti

, ir pirkom palapinę už 299LT tik dar 8 proc.nuolaidos išprašiau, nes dar draugė už 80LT vaikams žaislų pirko
TOKIA MANO ISTORIJA, KAIP MAMYTĖ NORĖJO VAIKUI PIGIAI PALAPINĘ RASTI, O PIRKO DAR BRANGIAU, DAR PLIUS VISI TELEFONO SKAMBUČIAI, IR BEREIKALINGOS PAIEŠKOS
Gyvenime bus pamoka, turi pinigų pirk, nes ta pati proga du kartus nepasikartoja