Turejom labai patiko, nesigailiu nei vieno lito sumoketo uz si zaisla. Pirkom siek tiek per velai 2,5 m. jau buvo vyrui, bet zaide iki 4
Tas kamuoliuku metimas ir ridenimas tiesiog taip patiko vaikui, kad veliau vazinejo masinytes tais takeliais
Tikrai nesigailiu sumoketu pinigu
Savo maziukams ir vel zadu pirkti si zaisla
Sveikos, turėjom ir mes, bet patiko tik tiek kiek žaisdavau kartu, na o po to pradėjo laipioti takeliais kur ridenti kamuoliukus, vietos užėmė tikrai ne mažai, o žaidė tai trumpai
Sveikutes,
Kas noretu naujos TOMY palapines gerokai pigiau nei parduotuveje LT, prasom jungtis cia:
http://www.supermama...;#entry21892076
Kas noretu naujos TOMY palapines gerokai pigiau nei parduotuveje LT, prasom jungtis cia:
http://www.supermama...;#entry21892076
na mes ir fanes Tomy palapines 
dziaugiames, kad nupirkom, nesigailim isleistu pinigu
Veiklos daug, ir kamuoliukus pametyti, slepyniu pazaisti, saugyklas rakinti, nors mums raktai ir nereikalingi
, ziurejo, kaip as pirstais sukineju, tai mazoji iki siol taip daro
, iki raktu, tai dar nemazai laiko praeis, kol ismoks 
P.S.: pastebejau, kad zaislu planetoj, si palapine lb pabrango, kainavo 229 lt , o dabar 299 lt, negalejau patiketi savo akim, kaip soktelejo kaina
Veiklos daug, ir kamuoliukus pametyti, slepyniu pazaisti, saugyklas rakinti, nors mums raktai ir nereikalingi
P.S.: pastebejau, kad zaislu planetoj, si palapine lb pabrango, kainavo 229 lt , o dabar 299 lt, negalejau patiketi savo akim, kaip soktelejo kaina
QUOTE(loretasb @ 2008 12 03, 14:10)
QUOTE(loretasb @ 2008 12 03, 14:10)
, ziurejo, kaip as pirstais sukineju, tai mazoji iki siol taip daro
, iki raktu, tai dar nemazai laiko praeis, kol ismoks 
O siaube kokia kaina
Jau įsigijome Tomy palapinę
. Na negalėčiau labai pasidžiaugti, kad ji super įpatinga
, o pinigai tai dideli
.
Norėjau jums papasakoti trumpai savo istoriją Tomy palapinės beieškant........... Ieškojau skelbimuose, bet pasirodė 185LT mokėti brangu, radau už 110LT, nusiderėjau iki 80LT, tačiau šioji buvo sulaužyta. Ne taip baisiai, bet pagalvojau ne nepirksiu, juk seneliai davė pinigų, kad vaikui nupirkčiau kokią dovanėlę, o aš lūženą pirksiu, na ne...
Įdėjau skelbimą pati, kad ieškau Tomy palapinės.. tyla, pasiūlimų nėra... Tik gavau žinutę į až, nuo geros mamytės, kuri perspėjo mane, kad yra mama
, kuri už 185LT pardavinėja sulūžusę palapinę, kaip naują. Ir papasakojo situaciją kaip ji įkliuvo.
Nusprendžiau ištrinti skelbimą, galvoju, gal rasiu pati, gal parduotuvėje su nuolaida bus.. Perskambinauį beveik visas Žaislų planetos parduotuves, o ten kaina 299LT
. Tik Klaipėdoje pasakė, kad apie 250LT. Galvoju draugė nupirks, o ši nuėjo sako 299LT, ir jokių nuolaidų
Tą dieną buvau Šiauliuose nuėjau į Žaislų planetos parduotuvę, ten 299LT, ai galvoju gi draugė nupirks už 250LT, o man Šiauliuose žadėjo dar 10proc. nuolaidą padaryti
Ir ką jūs manote gryžusi taip susinervavau...
Taigi sekmadienį važiavom į Šiaulius papramogauti
, ir pirkom palapinę už 299LT tik dar 8 proc.nuolaidos išprašiau, nes dar draugė už 80LT vaikams žaislų pirko
TOKIA MANO ISTORIJA, KAIP MAMYTĖ NORĖJO VAIKUI PIGIAI PALAPINĘ RASTI, O PIRKO DAR BRANGIAU, DAR PLIUS VISI TELEFONO SKAMBUČIAI, IR BEREIKALINGOS PAIEŠKOS
Gyvenime bus pamoka, turi pinigų pirk, nes ta pati proga du kartus nepasikartoja
Norėjau jums papasakoti trumpai savo istoriją Tomy palapinės beieškant........... Ieškojau skelbimuose, bet pasirodė 185LT mokėti brangu, radau už 110LT, nusiderėjau iki 80LT, tačiau šioji buvo sulaužyta. Ne taip baisiai, bet pagalvojau ne nepirksiu, juk seneliai davė pinigų, kad vaikui nupirkčiau kokią dovanėlę, o aš lūženą pirksiu, na ne...
Įdėjau skelbimą pati, kad ieškau Tomy palapinės.. tyla, pasiūlimų nėra... Tik gavau žinutę į až, nuo geros mamytės, kuri perspėjo mane, kad yra mama
Nusprendžiau ištrinti skelbimą, galvoju, gal rasiu pati, gal parduotuvėje su nuolaida bus.. Perskambinauį beveik visas Žaislų planetos parduotuves, o ten kaina 299LT
Tą dieną buvau Šiauliuose nuėjau į Žaislų planetos parduotuvę, ten 299LT, ai galvoju gi draugė nupirks už 250LT, o man Šiauliuose žadėjo dar 10proc. nuolaidą padaryti
Ir ką jūs manote gryžusi taip susinervavau...
Taigi sekmadienį važiavom į Šiaulius papramogauti
TOKIA MANO ISTORIJA, KAIP MAMYTĖ NORĖJO VAIKUI PIGIAI PALAPINĘ RASTI, O PIRKO DAR BRANGIAU, DAR PLIUS VISI TELEFONO SKAMBUČIAI, IR BEREIKALINGOS PAIEŠKOS
Gyvenime bus pamoka, turi pinigų pirk, nes ta pati proga du kartus nepasikartoja
Na, as irgi nustebau cia perskaicius, kad ji jau 299, as pirkau Zaislu planetoje pries metus, dar uz sena kaina, ir tai maniau nepigi. Tik tiek, kad mums ji tikrai pasiteisino, ir buvo verta siu islaidu. Na, gal tik galetu visgi buti stabilesne, nes stogas daznai 'pavaziuoja' is vietos tiesiogine ta zodzio prasme
QUOTE(rencius @ 2008 12 23, 16:06)
Vien už pastangas pradžiuginti savo džeugsmelį mamytei medalis
Lygei tokiom pačiom paieškom buvau pasinėrusi, kai sunutį vienerių metukų progą norėjau nudžiuginti, bet be šansų buvo rasti papigei, o padėvėtos už 170lt
Tad atidėjau iki antrojo gimadienio ir visiškai nesigailiu,nes gimtadienio proga gavom nusipirkti už 200lt
Kokybė jos kaip čia pasakius
O jum dar ji ilgai tarnaus juk dar spalvytes mokinsites skirti veiklos ten begalė