Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 12, 15:52)
Va mano naujausias darbelis  blush2.gif
http://public.fotki....vanos/40-2.html
(ai, net nebandysiu įkelti nuotraukos čia - dar nė karto nepavyko  lotuliukas.gif )

saunu!lLaaabai dailu thumbup.gif thumbup.gif DAR ir del karoliuku isprotejus!?!? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 14, 18:02)
saunu!lLaaabai dailu thumbup.gif  thumbup.gif  DAR ir del karoliuku isprotejus!?!? g.gif  blink.gif

blush2.gif Ir dėl siuvimo, mezgimo, tapybos... blush2.gif O karoliukai - naujausias mano atradimas, dar tik trys dienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 14, 23:15)
blush2.gif Ir dėl siuvimo, mezgimo, tapybos...  blush2.gif O karoliukai - naujausias mano atradimas, dar tik trys dienos  ax.gif

lotuliukas.gif
cia gal visos tokios isprotejusios smile.gif

va dar menteliu kolekcija mano

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 spalio 2008 - 14:36
tai bent saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laaabai grazu ir svarbiausia praktiska! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 14, 22:15)
blush2.gif Ir dėl siuvimo, mezgimo, tapybos...  blush2.gif O karoliukai - naujausias mano atradimas, dar tik trys dienos  ax.gif

trys dienos tai dar mazai lotuliukas.gif as pernai visa ziema veriau is karoliuku visokias geles ir puokstes ir sages doh.gif tada tai tikrai buvau isprotejus doh.gif Aisku cia biski ne i tema doh.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 15, 01:13)
lotuliukas.gif
cia gal visos tokios isprotejusios smile.gif

va dar menteliu kolekcija mano

Na, laaaaaaaaaaabai gražu wub.gif . Šaunuolė! O aš negaliu naujais darbeliais pasigirti - fotoaparatą pas tėvus palikau doh.gif . Na, bet rytoj jie žada mane aplankyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 spalio 2008 - 14:36
va dar dėžutė
čia irgi deginimo technika plius biski paspalvinta wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labai graži dėžutė wub.gif thumbup.gif O su kuo čia spalvinai?
Atsakyti
Kokių čia grožių prisižiurėjau thumbup.gif Norėjau paklausti, o kur gauti tų medinių dėžučių, kurias galima būtų dekoruoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 17, 10:43)
Kokių čia grožių prisižiurėjau  thumbup.gif  Norėjau paklausti, o kur gauti tų medinių dėžučių, kurias galima būtų dekoruoti?  blush2.gif

ziurint kur tu gyveni biggrin.gif uzeik i internetine svetaine Senasnaujas rolleyes.gif ten yra visokiu dydziu ir visokiu kainu wub.gif
Atsakyti
Ačiū isdykelee_ 4u.gif Nepagalvojau parasyti, kad Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
Žiemiški rėmeliai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 18, 18:08)
Žiemiški rėmeliai  smile.gif

gražu... 4u.gif

Na, kad tema labai neliūdėtų, tai įdedu savo senesnį darbelį:

user posted image
Didesnę nuotrauką galite pamatyti ČIA (virš nuotraukos spausti "All sizes")
Atsakyti