Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(Linike77 @ 2010 02 01, 09:43)

Labai labai grazus tavo darbeliai thumbup.gif wub.gif
Tik va klausimukas...koki degikli naudoji? nes labai graziai gaunasi, o ne kaip taskiukais isdeginta ax.gif

Atsakyti

Labai labai grazus tavo darbeliai thumbup.gif wub.gif
Tik va klausimukas...koki degikli naudoji? nes labai graziai gaunasi, o ne kaip taskiukais isdeginta ax.gif
[/quote]

Ačiū ax.gif

O deginu standartiniu degikliu, bet ne smailiu antgaliu, o plačiu. Ir visa paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
Oj kokie groziai, o visiems siems groziam piesinukus patis imate, ar gal zinote svetainiu kur piesinuku sablonu galima nukopijuoti smile.gif ?
Cia klausimas visoms smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2010 04 11, 14:55)
Oj kokie groziai, o visiems siems groziam piesinukus patis imate, ar gal zinote svetainiu kur piesinuku sablonu galima nukopijuoti smile.gif ?
Cia klausimas visoms smile.gif ?

Imu iš interneto, per google>vaizdai>pasirenki "Linijos brimas". O toliau maketuoju su programa pagal reikiamą daiktą.
Atsakyti
Oj aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2010 04 11, 15:37)
Oj aciu uz info smile.gif

Tai ką, dabar laukiam pasirodant su naujais degintais darbeliais bigsmile.gif
Atsakyti
As ir sulauziau du antgalius. Tai Kaune Jonavos senukuose galima uzsisakyti reikiamu. Tik uzsakymas kainuoja 20lt ir antgalis vienas apie 10lt. ai gaunasi kad labiau apsimoka nauja degintuva nusipirkti. sad.gif

Mano kurinukai:
http://public.fotki.com/Kurapka1/
Atsakyti
As neturiu tam gabumų, bet draugas mėgsta, tai daviau jam uzduotį smile.gif
Atsakyti
[quote=kurapka,2010 04 12, 11:03]
As ir sulauziau du antgalius. Tai Kaune Jonavos senukuose galima uzsisakyti reikiamu. Tik uzsakymas kainuoja 20lt ir antgalis vienas apie 10lt. ai gaunasi kad labiau apsimoka nauja degintuva nusipirkti. sad.gif

Pigiau tikrai nerasi.
Aš siunčiausi iš lenkų. Tai gerai, kad per pažįstamą Lenkijoje, o taip tai dar būtų tarptautinis pavedimas kiek kainavęs.

Manau, jei kada prireiks, Senukų pasluga naudosiuosi. Užsaknt keletą, visai normali kaina gautųsi.

Beje, peržiūrėjau Tavo darbelius ir pastebėjau, kad lakuoji maistui skirtus daiktus? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės, na jau grožio jūs čia pridarėt wub.gif
Taip užsinorėjau padeginti , vis viliuosi kad ir man gausis taip gražiai kaip jums . Tikiuosi priimsit mane į savo ratelį ir padesit mirksiukas.gif . Vyro jau užsiprašiau kad gimtadieniui padovanotu degiklį.
Bet aš neiškentėjau, vakar pati nusipirkau ji bigsmile.gif ir bandysiu kažka gražaus padaryti. Jei tik gausis ką nors išdegint-įkelsiu jums pažiūrėt.
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif
Būtinai priimsim į mūsų negausų būrelį. O kad yra užsidegimas, tai labi gerai, tik žinok, kad tie šedevrai ne taip lengvai darosi. Reikia turėti labai daaaaaaaug kantrybės.
Sėkmės pirmuose bandymuose ir laukiam pirmųjų darbelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Uiii... kaip seniai čia nesilankiau biggrin.gif

Štai naujausi auskarai smile.gif
user posted image
Atsakyti