As kuskusa gaminu su brokoliais. Brokolius smulkiai supjaustau panasiai kaip kuskuso didumo. Kuskusa verdant tiesiog iberiu smulkintus brokolius, gaunasi labai grazus zalias kuskusas, musu seimai labai patinka

QUOTE(zirza @ 2009 09 30, 14:09)
as darau ir saldu kuskusa pusryciams: uzpilu kruopas karstu vandeniu, iberiu siek tiek druskos, ziupsneli cukraus, imetu razinu ir palaikau viska trejeta minuciu, kol isbirinks. per ta laika ant gabalelio sviestuko keptuveje pasitroskinu smulkintu obuoliu, maisytu su ziupsneliu cukraus ir cinamonu. visa sita reikaliuka imaisau i kose. kai uzplaukia noras - pries valgydama dar svieziu medumi pasilaistau. labai gerai 

sita siandien isbandziau, aciu

Pas norvegus priespieciams teko valgyti kuskusa pagal toki receptuka 
Kuskusa uzpila karstu vandeniu ir palieka 10 min. I isbrinkusi kuskusa deda siek tiek smulkinto melynojo svoguno, deda fetos kubelius marinuotus aliejuje su prieskoniais, vos vos druskos ir pagardina tuo paciu aliejuku prisodrintu prieskoniais likusiu nuo fetos. Man labai patiko, o paruosimas-paprasciau nebuna
Skanaus!

Kuskusa uzpila karstu vandeniu ir palieka 10 min. I isbrinkusi kuskusa deda siek tiek smulkinto melynojo svoguno, deda fetos kubelius marinuotus aliejuje su prieskoniais, vos vos druskos ir pagardina tuo paciu aliejuku prisodrintu prieskoniais likusiu nuo fetos. Man labai patiko, o paruosimas-paprasciau nebuna

Skanaus!
QUOTE(interesante @ 2013 06 18, 21:36)
Pas norvegus priespieciams teko valgyti kuskusa pagal toki receptuka 
Skanaus!

Skanaus!
Reikės išbandyti kada

Kuskusą kaip garnyrą patiekt mėgstu prie žuvies ar kitų patiekalų

QUOTE(due drops @ 2013 06 27, 14:08)

Dukart gaminau, abukart su savo modifikacijom.. Pirmąkart pomidorus pakeičiau morkomis (vaikai jas labai mėgsta, tad vyliausi, kad morkos išgelbės situaciją). Buvo taip skanu, kad didžiulę keptuvę visi trys vaikėzai mygom suvalgė, man vos vos liko. Matyt dėl morkų skonis buvo panašus į plovo, tiksliau daug skaniau už plovą

Kur perkate perlini kuskusa? Pati rimi maciau, bet kaina didele, o kiekis labai mazas.
Man ypač kuskusas patinka su vištiena.