Įkraunama...
Įkraunama...

Kuskusas (Couscous)

As kuskusa gaminu su brokoliais. Brokolius smulkiai supjaustau panasiai kaip kuskuso didumo. Kuskusa verdant tiesiog iberiu smulkintus brokolius, gaunasi labai grazus zalias kuskusas, musu seimai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2009 09 30, 14:09)
as darau ir saldu kuskusa pusryciams: uzpilu kruopas karstu vandeniu, iberiu siek tiek druskos, ziupsneli cukraus, imetu razinu ir palaikau viska trejeta minuciu, kol isbirinks. per ta laika ant gabalelio sviestuko keptuveje pasitroskinu smulkintu obuoliu, maisytu su ziupsneliu cukraus ir cinamonu. visa sita reikaliuka imaisau i kose. kai uzplaukia noras - pries valgydama dar svieziu medumi pasilaistau. labai gerai  essen.gif

sita siandien isbandziau, aciu thumbup.gif
Atsakyti
Pas norvegus priespieciams teko valgyti kuskusa pagal toki receptuka smile.gif
Kuskusa uzpila karstu vandeniu ir palieka 10 min. I isbrinkusi kuskusa deda siek tiek smulkinto melynojo svoguno, deda fetos kubelius marinuotus aliejuje su prieskoniais, vos vos druskos ir pagardina tuo paciu aliejuku prisodrintu prieskoniais likusiu nuo fetos. Man labai patiko, o paruosimas-paprasciau nebuna wink.gif
Skanaus!
Atsakyti
Kuskusas su faršu ir pomidorais

http://tingiojikiaul...pomidorais.html
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Noriu atgaivinti šią temelę apie kuskusą. Visai neseniai jo paragavau pirmą kartą ir likau sužavėta. Skanavau prie keptos žąsies. Man asmeniškai tai buvo atradimas blush-anim-cl.gif Gal žinote kokių naujų skanių receptukų ir norėtumėte pasidalinti? smile.gif
Laukiu nesulaukiu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(interesante @ 2013 06 18, 21:36)
Pas norvegus priespieciams teko valgyti kuskusa pagal toki receptuka smile.gif
Kuskusa uzpila karstu vandeniu ir palieka 10 min. I isbrinkusi kuskusa deda siek tiek smulkinto melynojo svoguno, deda fetos kubelius marinuotus aliejuje su prieskoniais, vos vos druskos ir pagardina tuo paciu aliejuku prisodrintu prieskoniais likusiu nuo fetos. Man labai patiko, o paruosimas-paprasciau nebuna wink.gif
Skanaus!

Reikės išbandyti kada 4u.gif
Kuskusą kaip garnyrą patiekt mėgstu prie žuvies ar kitų patiekalų ax.gif Užpilu verdančiu vandeniu, uždengiu dangčiu ir palieku iki 10 minučių išbrinkti ax.gif O kartais išverdu ar iškepu daržovių mišinį ir sumaišau su išbrinkintu kuskusu ax.gif
Atsakyti
Vakar ir aš pirmą kartą pati gaminau jį. Super paprasta ir greita. Puikus garnyras prie mėsos buvo, o pats vienas pusryčiams taip pat skaniai "suėjo" biggrin.gif
Receptuką su fetos sūriu reikės ir man išbandyti. Šis sūris vienas mano mėgstamiausių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 06 27, 14:08)

thumbup.gif nuostabus receptas. Ačiū, kad pasidalinot.
Dukart gaminau, abukart su savo modifikacijom.. Pirmąkart pomidorus pakeičiau morkomis (vaikai jas labai mėgsta, tad vyliausi, kad morkos išgelbės situaciją). Buvo taip skanu, kad didžiulę keptuvę visi trys vaikėzai mygom suvalgė, man vos vos liko. Matyt dėl morkų skonis buvo panašus į plovo, tiksliau daug skaniau už plovą biggrin.gif Antrąkart dariau be pomidorų ir be morkų, bet su diiiideliu kiekiu petražolių ir sau čili padažiuku).
Atsakyti
Kur perkate perlini kuskusa? Pati rimi maciau, bet kaina didele, o kiekis labai mazas.
Atsakyti
Man ypač kuskusas patinka su vištiena.

Atsakyti