Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų stomotologė

tokia mano istorija:
skaudejo maziukui (ka tik suejo 3 metukai) dantukus, nulekem i Zalgirio klinika. Kadangi buvom be siuntimo, uz apziura ir rentgeno nuotraukyte sumokejom 54 Lt. (Nors ta siuntima galejau gauti per 20 min., tiesiog nezinojau, kad jo reikes).
Po apziuros mums paskyre laika gydymui ir liepe pasiimti siuntima.
Sutartu laiku su siuntimu atejome gydyti dantuku. Mazyli prislopino, viena dantuka uzplombavo, o kita paliko atvira, nes puliavo dantelenes.
Uz tai mes sumokejome 115 Lt. blink.gif
Man tai atrodo labai daug. Juo labiau, kad reikes ateiti uzbaigti gydyma, vel kainuos daug pinigeliu, o as zinau, gal juos sukrapstyti bus labai sunku g.gif
Noreciau, kad kitos mamytes papasakotu, kiek yra palikusios pinigeliu toje klinikoje? Gal kuri zinote, kas gali sutaisyti pigiau? Jei valstybine istaiga sitiek plesia, gal privatininkai "pigesni"? o ka daro tos mamytes, kurios sunkiai verciasi?
Labai lauskiu jusu nuomones bei patarimu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 25 rugpjūčio 2004 - 09:03
QUOTE (rusne @ 2004 08 25, 09:40)
O gavai kokį kvituką, jog sumokėjai tuos pinigėlius? Sumos tai labai gražios huh.gif ir dar su siuntimu... g.gif Įdomu, kokiu tikslu jum reikėjo pasiimti siuntimą. Be jo dar brangiau kainuotų? unsure.gif

Man prieš kokį pusę mėnesio toje poliklinikoje (tiksliau ligoninės dalyje) darė tam tikras procedūras. Pinigėliai palyginti nedideli, bet viskas į rankas ir man jokio parašo dėt nereikėjo, jokio kvituko, jog sumokėjau, negavau... Nesukau dėl to sau galvos, bet... g.gif

sumokejau kasoje, viskas oficialiai. o siuntimo, tiesa sakant, ne neeme, nors sakaiu, kad turriu, sako, ai nereikia. tai va g.gif
Atsakyti
Nezinau, mes einam pas privatu stomatologa - visa seima toj pacioj klinikoj, tai apziuri ir konsultuoja nemokamai, nuotrauka 10 lt, o taisymas nuo 50 iki 150 lt. O vaikai mielu noru eina, nes gydytoja labai maloni thumbup.gif
Atsakyti
Girdejau, kaip "Baltdent" Olandu 9/1 vienai mergaitei dantukus plombavo- labai graziai su ja taresi kokios spalvos plomba det, tai ji issirinko rozine wink.gif As tiesiog laukiau pazistamos ir viska girdejau smile.gif
Atsakyti
Kauleli, iš savo patirties siūlau varyt į Žalgirio ligoninę. Jie dirba thumbup.gif . Žinoma, už pinigėlius ir nemažesnius nei privačiam, bet ten yra vaikų gydytojos, kurios dirba tik su vaikais ir tikrai profesionaliai thumbup.gif . Mano zuikiui reikėjo taisyt dantuką, tai privačiam be šansų, ėjom tris kartus ir grįždavom nieko nepešę, o tik vaiką iškankinę, nusiverkusi, kūkčiojantį sad.gif , baisu prisimint, o Žalgirio ligoninėj susitarė iš kart. Jos iš ties moka. Paskambink į registratūrą ir pasiprašyk pas vaikų gydytoją. Sekmės wink.gif
Atsakyti
Mes irgi vaikstom su vaikais i Zalgirio. Su mazium pradejom 1.6 m. tai kitos klinikos net neapsieme gydyt. O ten be jokiu problemu. Siuntima skirtas tik nemokamai apziurai bei jei reikalinga - nuotrauka, o visa kita mokama ir labai brangiai. Norint taisytis pigiai, tiksliau nemokamai - einat i savo poliklinika ir be problemu. Mano pediatre, kai prasiau siuntimo, klause ar as nenoreciau gydytis poliklinikoj, bet kadangi buvau daug gero apie ten gydancias gydytojas prisiklausius ir kart nuo karto galiu mokamai gydyti vaikus - tai mes ten ir nuejom. Manau poliklinikoj turetu padetis but geresne nei musu laikais (nors mano dantys taisyti arba poliklinikoj arba mokykloj ir visai nieko smile.gif ). Taip, kad pasiklausinet geriau reikia apie savo poliklinikos stomatologus..
Atsakyti
Mes irgi Zalgiriu labai patenkinti, bet ten brangoka. Pirmam kartui pasiimkit ir siuntima, nereiks moket uz apziura.
Drauge sunu gyde siaures miestely stomatologiniam kabinete, ten sake dejo vaikiska plomba (daug pigiau ir tai dedama nenuolatiniams) ir labai graziai apsiejo.
Atsakyti
QUOTE (kaulelis @ 2004 09 10, 23:45)
mamos, prašau jusu patarimo!
Ieskau vaiku stomatologo. Buvau su dukra nuejus i kelis privačius kabinetus, bet niekas nenori su vaikais prasidėti. mergaite pradeda verkti ir tuo viskas pasibaigia. O dantuka jau kartais paskauda. Gyvenam Vilniuje, bet pasirodo net sostinėje nera vaiku stomatologų.
Prasau- pasidalinkite savo patirtimi gydant vaikučiu dantukus!

O mes turim superinę stomatologę ir visai nebrangininkę thumbup.gif Su jautriausiais vaikais randa bendrą kalbą, išrodo visus instrumentus, nuramina ir nieko nedaro per prievartą. Pasiteisino visų pažįstamų vaikams smile.gif
Atsakyti
Savo mazuosius vedzioju i Domus dentes stom.klinika Zveryne, Vytauto g. 46/2. Dirba ir su vaikais, ir su tevais. Tel. 2715367 arba 2715368. Pieniniu dantuku plombos - po 30 Lt. Bent tiek buvo pavasari. Saunios gydytojos. Viska parodo, paaiskina, ir TURI kantrybes.. Be to visada paskambina ir primena, kada turim ateit. Aparatura nauja, aplinka tvarkinga, jei tenka palaukti, yra kuo vaikams uzsiimti. Zodziu, thumbup.gif . Ir - kas svarbiausia - vyresnysis man vis sako, kad nori eiti pas stomatologe (berods, ir vel skylute sad.gif ) Tad - rekomenduoju!
Papildyta @ [mergetime]1095166539[/mergetime]
Beje, ten dirba ir ortodontai.
Atsakyti
O aš turiu superinę vaiko stomatologę, pas kurią sūnus tik ir tenori eiti. Labai maloni, gera. Tik kad maniškiui taip genda dantukai, kad pradėjau vedžioti į polikliniką. Sakiau, kad atsiras nuolatiniai, tada vedžiosiu g.gif
Ji dirba Žirmūnuose. Jei norėsi, parašysiu į A.Ž
Moku 20-30 Lt
Atsakyti
Kalvarijų gatvėje 103 - 32 yra "Šatrijos klinika". Daugiabučiame name, prie IKI parduotuvės (atrodo, kad IKI g.gif ) Stomatologė Asta (pavardės neprisimenu). Pas ją dantukus tvarkosi ir mano draugė su savo dvynukėmis (vienai idėjo plombą, tai kita svajojo, kad greičiau ir jai dantukas sugestų blink.gif ). Ir aš savo vyresniąją vedžiau, ir pati pas ją dantis tvarkiausi. Mums patiko.
Atsakyti
Jei pas Raciene patektumet, tai jau garantuotai kita kart eit nebijotumet.Ten sugirdo vaistuku, nuo kuriu vaikas kaip girtas.Tik kaina-vaistai+vieno dantuko plomba mums kainavo 100 lt.Kaip pieniniams tai...Gaila, nezinau pavardziu, bet Zalgiry dirba ir labai saunus du vyrukai-sugebejo musu panele(jai 3.5m.) taip apzavet, kad leidosi raut priekini danti tik su iprastiniu nuskausminimu.Tai buvo savaitgali, jie budejo, dar visai jauni, bet dirba tikrai thumbup.gif .Tik as, ziople, pavardziu nepaklausiau.
Dar gera gydytoja Rasa Matiukiene dirba Jankausko 6, tel.2457459.Netingi su vaikiuku pazaist.
Atsakyti