Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(elva @ 2007 12 21, 14:40)
Diax, anksciau, kai dar virtuve galvojau daryti atskirta nuo svetaines, norejau butent salotines virtuves ir sokolado spalvos baldu drinks_cheers.gif Mano akimis ziurint toks derinukas pats paciausias - ir rysku, ir labai jauku... wub.gif

Elva, Smufyte mąstau apie salotines sienas ir šokoladinius baldus su matinio stiklo viršutinėmis spintelėmis (kai kuriomis) bei šviesiu stalviršiu (turbūt). Pas mane virtuvytė labai maža, todėl reikės tamsius baldus "atšviesti" pilkšvai balta spalva (kuri derėtų prie stiklo ir buitinės technikos), kad nesijaustų "užgriozdinimas". Salotinės spalvos liks labai mažai, nes didžioji dalis sienų užsikabins/užsistatys spintelėmis. Mąstau apie tokią salotinę spalva, kokie troleibusai Kaune važinėja lotuliukas.gif - labai labai ryškią wub.gif Prie salotinių sienų parinksiu keletą labai panašios spalvos niekučių, nors likusios detalės turbūt bus juoda&balta (karvytė; pvz. romanetės ir smulkios detalės, kaip pipirinė ir druskinė, juodmargės statulėlė, kt.; žodžiu, jog būtų pasikartojimai tiek salotinės, tiek juoda/balta spalvos).
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Skaitau skaitau vis semiuos patirties rolleyes.gif .Mane kankina toks klausimas,pas mane viena virtuvinė pakabinama spintelė gaunasi 87 cm,ar man ją skelt pusiau ar ne g.gif ,ta prasme ar dvi pakeliamas dureles daryt ar vienas dideles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 12 21, 15:43)
Elva, Smufyte mąstau apie salotines sienas ir šokoladinius baldus su matinio stiklo viršutinėmis spintelėmis (kai kuriomis) bei šviesiu stalviršiu (turbūt). Pas mane virtuvytė labai maža, todėl reikės tamsius baldus "atšviesti" pilkšvai balta spalva (kuri derėtų prie stiklo ir buitinės technikos), kad nesijaustų "užgriozdinimas". Salotinės spalvos liks labai mažai, nes didžioji dalis sienų užsikabins/užsistatys spintelėmis. Mąstau apie tokią salotinę spalva, kokie troleibusai Kaune važinėja  lotuliukas.gif  - labai labai ryškią  wub.gif Prie salotinių sienų parinksiu keletą labai panašios spalvos niekučių, nors likusios detalės turbūt bus juoda&balta (karvytė; pvz. romanetės ir smulkios detalės, kaip pipirinė ir druskinė, juodmargės statulėlė, kt.; žodžiu, jog būtų pasikartojimai tiek salotinės, tiek juoda/balta spalvos).

Nezinau, kokie tie troleibusai vazineja Kaune biggrin.gif , bet as irgi galvojau apie ryskia salotine (as apskritai ryskias spalvas megstu - tik reikia jas labai atsargiai su kitom derinti). O is tavo aprasymo matau labai grazu virtuves vaizdziali thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 12 21, 18:18)
Nezinau, kokie tie troleibusai vazineja Kaune biggrin.gif , bet as irgi galvojau apie ryskia salotine (as apskritai ryskias spalvas megstu - tik reikia jas labai atsargiai su kitom derinti). O is tavo aprasymo matau labai grazu virtuves vaizdziali  thumbup.gif  biggrin.gif

blush-anim-cl.gif dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 12 21, 15:43)
Elva, Smufyte mąstau apie salotines sienas ir šokoladinius baldus su matinio stiklo viršutinėmis spintelėmis (kai kuriomis) bei šviesiu stalviršiu (turbūt). Pas mane virtuvytė labai maža, todėl reikės tamsius baldus "atšviesti" pilkšvai balta spalva (kuri derėtų prie stiklo ir buitinės technikos), kad nesijaustų "užgriozdinimas". Salotinės spalvos liks labai mažai, nes didžioji dalis sienų užsikabins/užsistatys spintelėmis. Mąstau apie tokią salotinę spalva, kokie troleibusai Kaune važinėja  lotuliukas.gif  - labai labai ryškią  wub.gif Prie salotinių sienų parinksiu keletą labai panašios spalvos niekučių, nors likusios detalės turbūt bus juoda&balta (karvytė; pvz. romanetės ir smulkios detalės, kaip pipirinė ir druskinė, juodmargės statulėlė, kt.; žodžiu, jog būtų pasikartojimai tiek salotinės, tiek juoda/balta spalvos).

O ar negeriau būtų šokoladinė siena ir salotinė virtuvė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 12 21, 19:46)

As tai kaip tik manau atvirksciai - kai atsibos salotine spalva, tai sienas bet kokiu momentu gali perdazyt ir taip labai greitai galima visiskai pakeisti virtuves interjera. O va jei jau baldus pasidarysi salotinius, tai praktiskai nelabai ka bepakeisi...
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys, mergaites...
Nors ir uzvertete mane savo uzsakymais, vistiek linkiu Visoms geru Svenciu, gero Kaledu senelio ir geru virtuviu. Jei reikes, kreipkites. Sekmes ir svajoniu issipildymo.

Laukutis.
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 12 21, 17:18)
Nezinau, kokie tie troleibusai vazineja Kaune biggrin.gif , bet as irgi galvojau apie ryskia salotine (as apskritai ryskias spalvas megstu - tik reikia jas labai atsargiai su kitom derinti). O is tavo aprasymo matau labai grazu virtuves vaizdziali  thumbup.gif  biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 12 21, 18:12)
Sveikutės 4u.gif
Skaitau skaitau vis semiuos patirties rolleyes.gif .Mane kankina toks klausimas,pas mane viena virtuvinė pakabinama spintelė gaunasi 87 cm,ar man ją skelt pusiau ar ne g.gif ,ta prasme ar dvi pakeliamas dureles daryt ar vienas dideles g.gif

pas mus opo 89 cm 2 spinteles ir dar dvigubomis durelemis i auksti 4u.gif mes neskelem, man taip visai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2007 12 22, 02:01)

Vau 4u.gif Kaunas yra kaunas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 12 21, 20:46)

Visada norėjau salotinių sienų (ne baldų); tuomet ši spalva net nemadinga buvo.
QUOTE(elva @ 2007 12 21, 21:34)
As tai kaip tik manau atvirksciai - kai atsibos salotine spalva, tai sienas bet kokiu momentu gali perdazyt ir taip labai greitai galima visiskai pakeisti virtuves interjera. O va jei jau baldus pasidarysi salotinius, tai praktiskai nelabai ka bepakeisi...

thumbup.gif teisybė
QUOTE(dute_a @ 2007 12 22, 02:01)

Ačiū aciuks.gif
QUOTE(Nerutė @ 2007 12 22, 10:47)
Vau  4u.gif  Kaunas yra kaunas irnesakyk.gif

Ką tuo norėta pasakyti unsure.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as uzsisakiau baldelius rolleyes.gif Po menesio jau turesiu.Labai smalsu kaip atrodys realybej ax.gif Jau mintyse delioju kas kokiam stalciuj stoves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 12 22, 12:51)
Pagaliau ir as uzsisakiau baldelius rolleyes.gif Po menesio jau turesiu.Labai smalsu kaip atrodys realybej ax.gif  Jau mintyse delioju kas kokiam stalciuj stoves biggrin.gif

Sveikinam mirksiukas.gif o as savaja po nauju uzsakinesiu ir lauksiu, lauksiu biggrin.gif
Atsakyti