Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

o aš virtuvės baldus užsisakiau dar rugsėjį. žadėjo pristatyti iki lapkričio 1 dienos.
iki šiol laukiu unsure.gif

svoločiai, jie kažkur nukišo mano užsakymą (ten buvo tik viršutinė kompleto dalis, nes apačia jau nuo pavasario stovi), nes jis jiems pasirodė per mažas ir per pigus mad.gif

Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2008 01 08, 12:00)
Parodysiu ir aš savo virtuvę. Remontą darėm savo rankom, baldus užsisakėm.

user posted image

Daili virtuvė, šaunuoliai. Mane sudomino spintelė po kriaukle, ten durelės atsidaro pastumus į šoną? Ar patogu? ir dar vienas klausimukas ar patogu kai kriauklė kampe? 4u.gif

Ne tą nuotrauką palikau, bet virtuvės šeimininkė tikiuosi supras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 09 sausio 2008 - 17:47
QUOTE(Katusik @ 2008 01 09, 18:37)
o aš virtuvės baldus užsisakiau dar rugsėjį. žadėjo pristatyti iki lapkričio 1 dienos.
iki šiol laukiu  unsure.gif

svoločiai, jie kažkur nukišo mano užsakymą (ten buvo tik viršutinė kompleto dalis, nes apačia jau nuo pavasario stovi), nes jis jiems pasirodė per mažas ir per pigus mad.gif

tai pasakyk kad kaina tada mazintu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bumce tavo virtuve thumbup.gif
Atsakyti
Pirkom senukuose plyteles į virtuvę. spalba l. graži, forma tinka. Tik kai pralupom vieną dėžę, tai ooo doh.gif , pasirodė brokas...vežėm atgal, bet nepriėmė, pasirodo, 2 rūšies blush2.gif , o jų negalima grąžinti ir nekeičia blink.gif verysad.gif , tai nuliūdom...

Dabar reikia tikėtis, kad kitose keturiose dėžėse nebus daug broko.

PATARIMAS: žiūrėkit, ką perkat blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 01 09, 00:38)
man tai atrodo kaip tik plytelės thumbup.gif labai pagyvina vaizdą. Gražu smile.gif

superinė virtuvikė 4u.gif viskas taip suderinta. O plytelės man atrodo , kad tikrai idealiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 01 09, 19:13)
tai pasakyk kad kaina tada mazintu mirksiukas.gif

sutarty parašyta, kad už kiekvieną uždelstą dieną jie moka kompensaciją.
bet ji tokia mizerinė, kad už 2,5 mėn. vėlavimą nuolaidą gausiu vos 20 lt bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 09, 20:59)
sutarty parašyta, kad už kiekvieną uždelstą dieną jie moka kompensaciją.
bet ji tokia mizerinė, kad už 2,5 mėn. vėlavimą nuolaidą gausiu vos 20 lt bash.gif:

O mes mąstydami, kad visi vis tiek visada vėluoja, viską užsisakėm gana iš anksto, kol butas dar nebaigtas įrengti. Ir nepatikėsit. Visi viską atvežė/ pagamino/ pristatė laiku doh.gif Dabar turim prašyti malonės, kad sandėliuose palaikytų doh.gif bet jei sumoki visą sumą, jie sutinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 01 09, 03:00)
o man kaip tik plyteles laaaabai, net labai tinka ir prie baldu spalvos, ir prie stalvirsio... galbut ta sunkuma suduoda tos virsuj gan dideles (aukstos) spinteles, jei jos butu aukscio trumpesnes na su viena lentyna butu isvis  thumbup.gif  thumbup.gif  bet ir dabar fainai atrodo  bigsmile.gif

QUOTE(mia29 @ 2008 01 09, 21:30)
superinė virtuvikė 4u.gif viskas taip suderinta. O plytelės man atrodo , kad tikrai idealiai tinka thumbup.gif

Plytelės super atrodo ir labai tinka drinks_cheers.gif
dar labai gražios durys wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 01 09, 22:55)
O mes mąstydami, kad visi vis tiek visada vėluoja, viską užsisakėm gana iš anksto, kol butas dar nebaigtas įrengti. Ir nepatikėsit. Visi viską atvežė/ pagamino/ pristatė laiku  doh.gif  Dabar turim prašyti malonės, kad sandėliuose palaikytų  doh.gif bet jei sumoki visą sumą, jie sutinka.  ax.gif

Pas mus lygiai ta pati situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 09 sausio 2008 - 22:22
QUOTE(Uriukas @ 2008 01 09, 21:55)
O mes mąstydami, kad visi vis tiek visada vėluoja, viską užsisakėm gana iš anksto, kol butas dar nebaigtas įrengti. Ir nepatikėsit. Visi viską atvežė/ pagamino/ pristatė laiku  doh.gif  Dabar turim prašyti malonės, kad sandėliuose palaikytų  doh.gif bet jei sumoki visą sumą, jie sutinka.  ax.gif

lotuliukas.gif pas mus ir panašiai... o aš užtęsiau 10 dienų.. tai daba jau nenori važiuot rinkt lotuliukas.gif bet jau sakė kt savaitės pradžioj.. nu žiūrėsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 01 09, 22:55)

O aš labai džiaugiuosi, kad neužsisakėm virtuvės kompekto iš anksto, nes visos spalvos dabar gali pasikeisti, kai sužinojom, jog žvyras iš kurio buvo darytas betonas ir betonuotos grindys buvo su druska ir nebelimpa mūsų nusipirktos plytelės verysad.gif reikės dėt laminatą...ir jis bus kitos spalvos, kad derėtų prie laiptų..taigi ir virtuvės komplekto spalva turės keistis. Tai esu tokia laiminga, kad virtuvės komplekto nepaskubėjom užsisakinėt biggrin.gif
Atsakyti