Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(swimmer @ 2008 01 11, 16:20)
Laba visoms! Skaiciau skaiciau tem kad net galva susisuko. Pameginau susiprojektuoti sau virtuve.
Tik niekaip negaliu rasti kaip ikelti paveiksleli. Parasykite kas .ors kaip pridedate paveikslelius. Malonu butu jusu nuomone apie projekta isgirsti.

pasiskaityk cia kaip ikelti nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
Liniokas - labai grazhi ir jauki virtuve thumbup.gif (tik man ir orkaite kliuna blush2.gif )

Nosferatu labai labai patiko, ir ta siena su gelytem ir baldu spalva - viskas labai grazhiai zhiurisi wub.gif tik plyteles buchiau dejusi kitokias, bet chia tik mano nuomone mirksiukas.gif

ash ir labai norejau virtuvini uzhsukt ties langu, bet deja nebuvo kur radiko det sad.gif
Atsakyti
Nosferatu, man tai grazus tavo sprendimai thumbup.gif spalvos labai grazios thumbup.gif tik tu israitymu visokiu nemegstu... ax.gif
Atsakyti
Meginu ikelti paveiksleli:)
Lauksiu kritikos del virtuves smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swimmer: 11 sausio 2008 - 17:22
swimmer visai neblogai, tik man kaitlente krashte spinteliu nesizhiuri, grazhiau atrodytu patraukus archiau orkaites, taip pat ir gartraukis, bet tuomet turbut labai mazhas tarpas liks tarp kaitlentes ir spinteles su orkaite g.gif

as shaldytuva i kita shona dechiau, jei aishku galima. deja man tokios galimybes nebuvo sad.gif tuomet kai shaldytuvas kaireje puseje viskas butu pagal ergonomika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 04, 20:48)
o as idesiu virtuve, tik ji ne mano, MB pas pazystama dirbo tai nufotkino, sory uz kokybe bet telefonu fotkinta, pati maciau tikrai thumbup.gif  atrodo, gal kazkam ideju kils
user posted image
user posted image
user posted image

O kur šitie baldžiukai buvo užsakyti? gražūs wub.gif
Gazele, jūsų baldžiukai irgi patiko, gal gali atskleist kur užsakinėjot? ieškau panašaus stiliaus baldų, tai skanuoju dabar kur kas ką gamina
Atsakyti
QUOTE(DitaD @ 2008 01 11, 17:48)
O kur šitie baldžiukai buvo užsakyti? gražūs  wub.gif
Gazele, jūsų baldžiukai irgi patiko, gal gali atskleist kur užsakinėjot? ieškau panašaus stiliaus baldų, tai skanuoju dabar kur kas ką gamina

oi nezinau schmoll.gif juk sakiau kad virtuve ne mano rolleyes.gif

o as turiu klausima, virtuve mano greiciausiai bus balinto azuolo, ar kazko panasaus i sia spalva, stalvirsio noriu irgi medzio imitacijos tik tamsesnio(dar neisirinkau doh.gif )tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu noriu deti plokste, ir vat susiduriau su dilema, ar deti tokios pat spalvos kaip stalvirsis ar tarkim truputi sviesesne? gal kas patarsit?
Atsakyti
dute_a,pas mus bus t.p.balitno azuolo dureles mirksiukas.gif rolleyes.gif ,tai mes issirinkome sv. pilka stalvirsti,o plyteles t.p.desim kazka panasaus i tas spalvas rolleyes.gif ,kad neissiskirtu labai..nenorim margumyno ax.gif
Atsakyti
Siaip tai mano virtuves plotas 27m kv. tai cia ieimas i virtuve , prie vadinamu israitymu. Isgriovem duris liko siena, tai ir isratem, o tai is lauko duri iskart matytusi kriaukle, nu nei sis nei tas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Įdomu ar kas matysis ? g.gif blush2.gif
http://picasaweb.goo...vabikau/Virtuve
Papildyta:
Valio !!! Pagaliau pavyko įkelti paveiksliuką.... thumbup.gif
Tai va, kaip jums toks spalvų derinukas ? Tik ten kur baltas tarpas tarp spintelių bus plytelės švelnaus rusvo atspalvio iš senukų
http://picasaweb.goo...311543887038738
ax.gif
Atsakyti
na as cia biski pasidarbavau karsta.gif perbegau per kokias 5 temas ir surinkau dauguma virtuves pavyzdziu,
aisku ne visas schmoll.gif ir sudejau i viena vieta virtuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 12 sausio 2008 - 01:41
QUOTE(dute_a @ 2008 01 12, 01:41)
na as cia biski pasidarbavau  karsta.gif perbegau per kokias 5 temas ir surinkau dauguma virtuves pavyzdziu,
aisku ne visas schmoll.gif  ir sudejau i viena vieta virtuves

Super, balionas Tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liniokas @ 2008 01 11, 10:28)
Mano duoklė  tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar neturim stalo su kėdėm, vis dar ieškom  biggrin.gif

Man grazi, santuri virtuvike, ir ta orkaite visai normali, man kaip tik kliuna balta mikro bangu krosnele virsuje, manau, jei ja paderintumet prie orkaites butu isvis thumbup.gif

Liniokai, as noriu paklaust, o kaitlente ne per arti spinteles, ar neapsitasko labai spinteles sonas, ar lengvai nusivalo (mums gresia toks pat variantas blush2.gif )
Atsakyti