Įkraunama...
Įkraunama...

Geros mokyklos Kaune

Nu tai va, kadangi man Suzuki siai dienai atrodo geriausia pradine mokykla Kaune 9viena is geriausiu, plius uz priemima papirkineti nieko nereikia), tai ir vezioju per visa Savanoriu prospekta.

O del Kalnieciu ir pradiniu - nieko negaliu pasakyt.

QUOTE(Žuvė @ 2006 03 10, 15:32)
prabegom, stebiuosi, kad turi ir laiko, ir noro taip toli vežioti vaiką. Gyvenu visai šalia ir mintis, kad liks tik Suzuki pakraipos mokymo sistema - visai nežavi. Vydūno ir Mažvydo prašau nesiūlyti. Jos yra pakankamai toli , be to skiria gana judri ir nesaugi gatvė pereiti. Šitam mikrorajone nebelieka nei vienos pradinės mokyklos - anksčiau buvusią prie "Legendos" prieš beveik 2 metus uždarė.
Jei iš visame mieste gyvenančių atsiranda tiek daug norinčių mokytis pagal Suzuki, mielai prašom, minėtoji uždaryta mokykla dabar tuščia stovi. Gal p. Bagdonas pamiršo apie turimas patalpas? Pačius Kalniečius palikti be tradicinės, atsiprašau, iki pilnametystės už dukrą esam atsakingi abu tėvai ir tik mes sprendžiam, kur ji turi mokytis.
Beje, tema yra apie geriausią mokyklą Kaune, o ne apie mokymo sistemą.

Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2006 02 15, 23:13)
O mes is ten besimokanciu vaiku tevu(keletos), esame labai jau vidutiniskos nuomones apie Jezuitus.Kaip patys tevai sako:"Bet mokykla tai prestizine.."
Jei tik del sios priezasties leisti vaika, tai ka as zinau...

sita priezastis, tarp kitko, nebuvo pamineta. Man priimtina tos mokyklos dvasia, kad ir kokia butu kitu nuomone (beje, kievienas turi teise i ja). Ir su dziaugsmu keliausime i sia mokykla, kai ateis laikas. Sekmes renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2006 03 11, 09:22)
Nu tai va, kadangi man Suzuki siai dienai atrodo geriausia pradine mokykla Kaune 9viena is geriausiu, plius uz priemima papirkineti nieko nereikia), tai ir vezioju per visa Savanoriu prospekta.

O del Kalnieciu ir pradiniu - nieko negaliu pasakyt.

Ar dar daug yra tokių vežiojančių iš toli?
Mes irgi gyvenam Žaliakalny, tai kuo toliau, tuo labiau vežiojimo idėja man atrodo nepriimtina..Juolab pakalbėjus su Dėja, paaiškėjo, kad jų ketvirtokai šiemet visi eis į Kalniečių vidurinę, tai tokia perspektyva, kad vaikas visada mokysis kitam miesto gale visai nevilioja..O paskui vieną ją kažkur kitur leist į penktą klasę irgi bus nelabai gerai..
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2006 03 16, 11:24)
Ar dar daug yra tokių vežiojančių iš toli?
Mes irgi gyvenam Žaliakalny, tai kuo toliau, tuo labiau vežiojimo idėja man atrodo nepriimtina..Juolab pakalbėjus su Dėja, paaiškėjo, kad jų ketvirtokai šiemet visi eis į Kalniečių vidurinę, tai tokia perspektyva, kad vaikas visada mokysis kitam miesto gale visai nevilioja..O paskui vieną ją kažkur kitur leist į penktą klasę irgi bus nelabai gerai..

Vezioja musu kaimynai (is gretimo namo), draugai is Karmelavos. Kitu nezinau gyv. vietu. I Kalniecius neleisiu (bent jau kol kas taip manau), o ir dar 4 metai iki 5-os. Nematau problemos leisti i 5 klase vienos, o ne su klase.
Atsakyti
As nuo Kliniku vezioju (kai pradejo lankyti gyvenom Vilijampoleje), zinau vaiku is Silainiu, Raudondvario.
O i 5 saviske galvoju i Purienu leisti, bet jei bus popietine pamaina tai nezinau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif

susidomėjau čia daugelio giriama Suzuki mokykla. Nors mano vakai jau nebe pradinukai, bet pasidarė įdomu. Gal kas galėtų trumpai "apšviesti" kas tai per mokykla?

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2006 03 17, 17:24)
Sveikutės,  4u.gif

susidomėjau čia daugelio giriama Suzuki mokykla. Nors mano vakai jau nebe pradinukai, bet pasidarė įdomu. Gal kas galėtų trumpai "apšviesti" kas tai per mokykla? 

ax.gif

Pagrindine teze, kad vaikas viskam gabus ir nuo mazens tai reikia ugdyti.
O mokykloj privalo ismokti normalu kursa plius yra papildomi dalykai, nu pamoku jiems gaunasi siek tiek daugiau, bet nieko. Privaloma groti fleita (per muzikos pamokas) + kas nori renkasi ateinancius instrumento mokytojus, papildoma kalba (I, II klasej buvo anglu, dabar rusu), vietoj fizinio joga ir t.t. Dalykus derinama su tevais.
O mokykla dar tik gavo teises, todel tikimes kad viskas tik geres.
Gal nelabai aiskiai as cia, yra puslapis: www.talentas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 17 kovo 2006 - 19:34
QUOTE(Crazy @ 2006 01 17, 10:19)
Teko girdėti visokių nuomonių, nes dirbu švietimo srity rolleyes.gif

O ka teko girdeti apie Ryto pradine arba Masioto? g.gif g.gif Kokios ten mokytojos dirba? Gal kas daugiau parasytu apie sias mokyklas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Verba @ 2006 01 17, 18:30)
Mano dukros baigė Mašioto pradinę. Šiemet kaip tik savo laidą išleidžia jaunėlės buvusi mokytoja. Mano vaikams su mokytojom pasisekė. Iš gandų srities: į Ryto mokyklą pakliūti sunkiau.

O gal pavarde gali parasyti mokytojos mirksiukas.gif Mano dukra nelabai domisi mokslais verysad.gif Jeigu yra pasirinkimas ji mieliau eina zaisti doh.gif Bet kartasi mes susitariam ir puikiai pasimokinam blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy @ 2005 11 18, 15:09)
Iš Romainių labai daug veda į Milikonių vidurinę mirksiukas.gif Kitais metais minėtoje mokykloje bus tikrai faina pradinių klasių mokytoja, jei domins, parašyk į až, sužinosiu mokytojos pavardę.
Apie Ažuolo, kaip ir visas kitas yralabai daug nuomonių doh.gif Beje, ji dabar katalikiška mokykla ax.gif

Sveika, gal gali parasyti pradiniu klasiu mokytojos pavarde ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

pakeitėme gyvenamą vietą, todėl vaiką (būsimą penktoką) nuo rugsėjo mėn. norėtume leisti į Šilainiuose esančią mokyklą. Mums prie langų yra Grušo ir Basanavičiaus vidurinės. Dar berods kažkokia yra Vėtrungės g-vėje (nežinau pavadinimo).
Berniukui labiausia sekasi matematika. Sunkiai muzika, darbeliai ir pan.
Kiek girdėjau Basanavičiaus direktorius fool.gif bet iš kitos pusės, juk vaikas ne kiekvieną dieną su direktorium sėdės...

Patarkit... 4u.gif gal kokių atsiliepimų turite... gal kurios nors vaikas mano išvardintose mokyklose mokosi?
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2006 03 22, 09:31)
Sveikos mamos,
Kiek girdėjau Basanavičiaus direktorius  fool.gif bet iš kitos pusės, juk vaikas ne kiekvieną dieną su direktorium sėdės...

Patarkit... 4u.gif  gal kokių atsiliepimų turite... gal kurios nors vaikas mano išvardintose mokyklose mokosi?

Mano pusseseres vaikas lanko Basanaviciaus (tik jis jau 11 kl.), bet labai patenkinti, sake labai stipriai paruosia anglu kalba. O kazkaip direktoriaus neminejo - matyt ypac retai mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2006 03 22, 09:31)
Sveikos mamos,

pakeitėme gyvenamą vietą, todėl vaiką (būsimą penktoką) nuo rugsėjo mėn. norėtume leisti į Šilainiuose esančią mokyklą. Mums prie langų yra Grušo ir Basanavičiaus vidurinės. Dar berods kažkokia yra Vėtrungės g-vėje (nežinau pavadinimo).
Kiek girdėjau Basanavičiaus direktorius  fool.gif bet iš kitos pusės, juk vaikas ne kiekvieną dieną su direktorium sėdės...

Patarkit... 4u.gif  gal kokių atsiliepimų turite... gal kurios nors vaikas mano išvardintose mokyklose mokosi?

Kiek žinau, tai Grušo mokykla irgi nėra bloga, bet čia labaipriklauso nuo to, į kokią klasę vaikas papuls, kokie mokytojai dėstys, o jų visur yra visokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 22, 10:00)
Mano pusseseres vaikas lanko Basanaviciaus (tik jis jau 11 kl.), bet labai patenkinti, sake labai stipriai paruosia anglu kalba. O kazkaip direktoriaus neminejo - matyt ypac retai mato  biggrin.gif

QUOTE(Crazy @ 2006 03 22, 16:10)
Kiek žinau, tai Grušo mokykla irgi nėra bloga, bet čia labaipriklauso nuo to, į kokią klasę vaikas papuls, kokie mokytojai dėstys, o jų visur yra visokių ax.gif

Kiek prisiklausiau nuomonių, tai atseit tie kurie blogai mokosi Grušo mokykloje tai juos perkelia į Basanavičiaus blink.gif Kažkaip nerealiai man tai skamba g.gif

Dar girdėjau, kad Ąžuolo vid,m-kla labai nebloga g.gif nelabai supratau... lyg ir nauja ji bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja: 23 kovo 2006 - 08:47