Įkraunama...
Įkraunama...

Geros mokyklos Kaune

QUOTE(Vijula @ 2005 05 18, 23:03)
Mes taip pat nuo rugsėjo lankysim šią mokyklą  thumbup.gif
nors ji ne šalia namų ,bet žinau kad labai gera mokykla

Jei ieskot mokyklos salia namu, tai ir einat salia namu, jei ieskot geros mokyklos, tai ji ne visada buna salia namu. Kas svarbiau? I Panemunes pradine veza vaikus ir is Silainiu, ir is Kalnieciu ir is dar toliau. Mano vaikas eina butent i ta mokykla. Esu labai patenkinta. Ten nera blogu mokytoju. Is siemet audito tikrintu mokyklu Panemunes pradine gavo auksciausia bala. Tik va beda, neaisku, ka reikes daryti po ketvirtos klases.
Atsakyti
QUOTE(rosma @ 2005 05 19, 23:50)
Jei ieskot mokyklos salia namu, tai ir einat salia namu, jei ieskot geros mokyklos, tai ji ne visada buna salia namu. Kas svarbiau? I Panemunes pradine veza vaikus ir is Silainiu, ir is Kalnieciu ir is dar toliau. Mano vaikas eina butent i ta mokykla. Esu labai patenkinta. Ten nera blogu mokytoju. Is siemet audito tikrintu mokyklu Panemunes pradine gavo auksciausia bala. Tik va beda, neaisku, ka reikes daryti po ketvirtos klases.

Musu vaikas irgi eina i saunia pradine mokykla, tik va kur eiti po 4 klases klausimas. kazkaip paskui tik gimanzijos nuo 10 klases, o kur mokytis 5- 9 klasem geroje mokykloje ir neaisku. Gerai, kad ta problema tik po 3 metu bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laura333 @ 2005 05 06, 13:47)
Apie "varpelio" pradine ir "varpo" labai daug blogu dalykeliu zinau.Daug draugu ir pazistamu su ja susidure..... blink.gif Galeciau rekomenduoti kaip gera"Paparcio" pradine ax.gif

Ar galima smulkiau apie tuos blogus dalykėlius? Tsakant pažink priešą savo.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2sm @ 2005 05 03, 22:35)
Sveiki, renkantis pradinę mokyklą jau  blink.gif  ima panika. Gal kas patartų, kur vaiką leisti Šilainiuose? Kokie atsiliepimai apie Ryto pradinę? Kas ką gali pasakyti apie Ąžuolo pradinę? Mes dar neįsigyvenę naujoj vietoj, tikiuosi patarimo. Iš anksto ačiū.

Sveikos! Noreciau pasakyti geru zodziu apie "Ryto" pradine mokykla.Pries astuonis metus teko padirbeti toje mokykloje, paskui grizau i Vilniu.Manau, kad si mokykla ir toliau puikiai dirba, malonus kolektyvas.Aisku, rinktis Jums ir svarbiausia, kad mokytoja patiktu Jusu vaikui, o paskui ir Jums.Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(rosma @ 2005 05 19, 23:50)

У ТЕБЯ В КАКОМ КЛАССЕ СЫН g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Mano patarimas visoms mamoms,jeigu tik patogus susisiekimas,ar gyvenate netoliese-leiskite vaikus i Panemunes pradine mokykla.(is savo patirties sakau)Mano abu "kinderiai" ja lanko.Mokykla,mokytoju kolektyvas-super....
Vaikai i mokykla eina su mielu noru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 06 06, 21:39)
Ar galima smulkiau apie tuos blogus dalykėlius? Tsakant pažink priešą savo.... rolleyes.gif

Daug pazistamu zmoniu veda vaikus i "varpa' ir "varpeli',tiesa,kai kurie jau pakeite mokykla."varpelio " direktore yra"varpo"direktores dukra.Tai jau rodo,kad cia kvepia korupcija biggrin.gif .Bet ne apie tai as..zodziu,abi is to pacio molio drebtos-darosi babkes kaip tik ismanydamos."varpe"vaikai kencia nuo mokytoju kaitos,nespeja prisitaikyti.Kodel???? Ogi mokytojai,kurie sugeba issakyt savo nuomone,kuri nesutampa su mokyklos vadove,ilgai neuzsibuna.Ir aplamai daug tokiu nutikimu,kur tevai pasijuto tiesiogiai reketuojami.Pvz.Ziema mokyklose rinko labdara(zaislus,rubus).Mano dukra "Papartyje"nunese senu savo zaisliuku-visi rankom plojo,dziaugesi,kad isviso atnese..."varpely" neleido atnest senu,sake "nupirkit nors po 1,bet nauja " blink.gif Kitiems draugams "nebuvo vietu",kol nesusimokejo 400 lt.Galeciau test ir test......Bet nezinau Kaune nei vienos mokyklos,kur tiek visokiu nesmoniu butu... doh.gif
Atsakyti
Nu kad "Varpuose" gręžia, tai padėkdie. Gryna teisybė...
Atsakyti
biggrin.gif Kauno Rūtelės pradinė mokykla
Atsakyti
ji yra pati geriausia mokykla. Ir labai jauki, ir nuostabios ir šiltos auklėtojos. Ji šalia politechnikumo.
Atsakyti
Kaune
Atsakyti
g.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif g.gif
Atsakyti