Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 20:22)
įsiklausyk ką tuose video kalba, gal suprasi ką Lane turėjo omeny.  cool.gif

Tai aiškiau parašykit, jei mes kažko nesuprantam ax.gif Kodėl tas sunkus charakteris kažkam suteikia teisę engti ir tyčiotis.
Atsakyti
QUOTE(lauksna @ 2007 12 12, 20:35)
Tai aiškiau parašykit, jei mes kažko nesuprantam  ax.gif  Kodėl tas sunkus charakteris kažkam suteikia teisę engti ir tyčiotis.

drinks_cheers.gif

ne ten musasi, ir visi ragina trenk trenk... nieko daugiau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 12, 17:39)
drinks_cheers.gif
ne ten musasi, ir visi ragina trenk trenk... nieko daugiau  unsure.gif  doh.gif

manau Sraunius kalba apie kita video
Atsakyti
Manyčiau, kad kalbama buvo apie video, kur jinai atsiprašinėjo g.gif
Atsakyti
tada įmeskit nuorodą jei nesunku doh.gif unsure.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=6BO4vekkF_c
Srauniau,man idomu koks charakteris butu pas tave,jei su tavim taip elgtusi g.gif sutinku-sventu nera.bet taip gyvenant,jetus,bet kam stogas pavaziuotu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 20:50)
http://www.youtube.c...h?v=6BO4vekkF_c
Srauniau,man idomu koks charakteris butu pas tave,jei su tavim taip elgtusi g.gif sutinku-sventu nera.bet taip gyvenant,jetus,bet kam stogas pavaziuotu doh.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=Wo4VaClH1_Q

Čia man atrodo irgi ta pati mergytė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 19:50)
Srauniau,man idomu koks charakteris butu pas tave,jei su tavim taip elgtusi g.gif sutinku-sventu nera.bet taip gyvenant,jetus,bet kam stogas pavaziuotu doh.gif  verysad.gif

kaip "taip"? unsure.gif Buvo klasės elitas apšmeižęs, buvau 5 metus kitokia, bet nei aš mušiau, nei mane mušė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KARMENA @ 2007 12 12, 01:51)
Neseniai atsitiko toks įvykis. Ėjau pro vaikus(gal 8 ar 9 metų), Jie mėtėsi akmenukais. Sudraudžiau, sakau o jei į akis vienas kitam pataikysit? Nespėjau toli nueiti, kai pro galvą praskrido kumščio didumo akmuo. Pažįstama močiutė subarė išdykaujančius kaimynų vaikus, apmėtė nueinančią akmenimis, o naktį buvo padegtos buto durys. Policija nieko padaryti negali. Tėvai tų berniukų, niekur nedirba, gyvena nežinia iš ko. Vieno berniuko tėvas kalėjime, tai vaikas kieme "erelis", kiti vaikai jo bijo ir daro ką liepia. Užtenka vieno tokio "degradavusio mažamečio autoriteto", kad išvestų kitus vaikus iš kelio.

Toki "egradavusi" taip pamokyciau.jei matyciau gatveje banditaujant,kad bijotu pats iseit i lauka,nes maza vietos kieme jam butu doh.gif

Beje,kaskada vaikysteje eidama is mokyklos pamaciau kaip mano brolis (jis uz mane 5 metais jaunesnis) stramuzina-stumdo tyciojas is kito berniuko doh.gif .Tai taip issiutau,kad priejus taip dejau jam per makufeli ir padariau tokia geda pries ta berniuka ir dar prigrasinau ,kad daugiau nematyciau tokiu "bairiu",nes nuo manes gaus dvigubai..Zinau,kad po tokio yvikio tam berniukui tikriausiai galejo atsirugti unsure.gif ,kadangi jis(mano brolis)apturejo gedos....Bet as asmeniskai broliui da iki daba skiepinu,kad nebutu tuom apgailetinu "ereliu"...aisq jam daba 21 metai,bet da vistiek gana jaunas,kad begtu pagal visas "bandas" unsure.gif
QUOTE(torpeda @ 2007 12 12, 02:14)
Kai buvau maža, aš labai bijojau savo kaimynų debilo (negaliu tokio žmogum pavadinti, jūs man atleiskite), tai kartą ėjau savo sesės pasiimti iš darželio. Man buvo 9 metai, o jam gal kokie 13m. Netikėtai mes susitikome ir jis puolė mane mušti kaip kriaušę (jis visados buvo agresyvus kitų atžvilgiu).  Kadangi augau be tėvo, man nebuvo kam pasiskųsti. Ir įsivaizduojate, pro šalį ėjo toks vyras, kuris pamatė, kad  jis mane muša. Griebė tą mulkį, užtvojo jam ir liepė viešai gatvėje man pabučiuoti ranką ir atsiprašyti. Aš niekada nepamiršiu to geraširdžio vyro, kuris mane išgelbėjo, nes po to karto, mano kaimynų debilas manęs nebepuolė.
Jeigu kada pamatysiu panašu įvykį, pažadu sau, kad pro šalį abejinga nepraeisiu. Turiu gražinti skolą smile.gif

Shaunuole!!!! 4u.gif
Atsakyti
Baisu... verysad.gif galvojau ten tik tos merginos tokios ziaurios buvo, o pasirodo ju ten labai daug ir merginu ir vaikinu... gaila merginos, gaila jos tevu verysad.gif
Atsakyti
Bandos jausmas kažkoks peraugęs persivystęs unsure.gif
Atsakyti