Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Gudrutis

QUOTE(Lahja @ 2010 07 01, 20:45)
Is kur tokie geri atsiliepimai? g.gif Mums turbut nepasiseke su aukletoja,bet visai nepatinka tas darzelis,bandysim ieskoti kito

O jei ne pasalaptis, su kuria aukletoja susidurete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2010 07 01, 20:45)
Is kur tokie geri atsiliepimai? g.gif Mums turbut nepasiseke su aukletoja,bet visai nepatinka tas darzelis,bandysim ieskoti kito

Tiesiog toks ispudis susidare skaitinejant atsiliepimus internete ir pabendravus su direktore... O kas jums ten nepatinka? Ar i paciu mazuju grupe einat?Sunerimavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilia @ 2010 07 02, 17:42)
Sunerimavau  unsure.gif

Nereikia nerimauti wink.gif Parodykit man nors viena darzeli kur visos aukletojos tobulos ir patinka visiems vaikams, ir turbut visoms mamoms lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif viskas bus aisku tik kai vaikas nueis i darzeli ir pats pasakys ar parodys kaip jam ten. Nemanau kad reikia vadovautis tik viena ar keliomis nuomonemis, visi atvejai skirtingi, o ir poziuriai i ivairius reikalus labai skiriasi.... smile.gif

P.S. Gal kartu galetumem nueiti i sereikiskiu parka, kad jau eisim i viena "DRUGELIU"
grupe, butu gerai kad vaikai butu pazistami, gal lengviau butu darzelyje adaptuotis be mamyciu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liamux @ 2010 04 25, 11:33)
Paprikute, paveluoti sveikinimai susilaukus sunelio Pauliaus.

oi, ačiū biggrin.gif 4u.gif

senai bebuvau čia užsukus smile.gif

mano vyresnėlis lankė šį darželį, dabar mergytė lanko ir mažiukas lankys. Kad kiemo nėra, tai yra aišku minusas, bet šis darželis turi savo ir pliusų. Man patinka, kad auklėtojos su vaikais užsiima, juos ugdo, nepalieka visai dienai prie žaislų ir t.t., vos ne žaiskit, darykit ką norit.

O, kad auklėtojų yra visokių ir tėvų visokių, tai faktas biggrin.gif, vieniems patinka kitiems ne ta pati auklėtoja. Negali gi būt idealų. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galetu parasyt, kokia situacija su vaikucio atvezimu/isvezimu automobiliu i si darzeli. Ryte, kiek zinau, aplink masinu parkavimas iki 8 val. nemokamas. O kaip vakare? Ar galima trumpam palikti masina ivaziavus i broma prie darzelio? Busiu dekinga uz komentarus!!!! ax.gif
Atsakyti
Mes eisime pirma karta i darzeli jau kita savaite. NErimauju kaip viskas seksis. Kokia aukletoja ir pan. Parasysiu jei kazka naujo suzinosiu:)
Atsakyti
QUOTE(dovilia @ 2010 08 28, 12:48)
Gal kas galetu parasyt, kokia situacija su vaikucio atvezimu/isvezimu automobiliu i si darzeli. Ryte, kiek zinau, aplink masinu parkavimas iki 8 val. nemokamas. O kaip vakare? Ar galima trumpam palikti masina ivaziavus i broma prie darzelio? Busiu dekinga uz komentarus!!!!  ax.gif

Masina paliekame trumpam net ir mokamoje aiksteleje-gatveje (zinoma rizikuoji, kad teks susimoketi bauda, na bet nedingsti valandai), pro grupes langa zvilgteri ir vertini situacija smile.gif .
Vyras dazniausiai gryzta namo automobiliu ir po to eina pestute paimti vaiku, visgi tam ir renkiesi darzeli greta namu.
Uz Jusu isradinguma palikti masina bromoje „trumpam“ - komentaru neturiu.
Papildyta:
QUOTE(egluchiukas @ 2010 08 29, 23:47)
Mes eisime pirma karta i darzeli jau kita savaite. NErimauju kaip viskas seksis. Kokia aukletoja ir pan. Parasysiu  jei kazka naujo suzinosiu:)

Visos mes nerimavome pirmomis dienomis 4u.gif
Tik siulau savo nerimo neperduoti vaikams. Jauskites stipri ir drasi, ir Jusu mazylis jaus Jusu zvilgsini visa dienele darzelyje. Sekmes. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilia @ 2010 08 28, 11:48)
Gal kas galetu parasyt, kokia situacija su vaikucio atvezimu/isvezimu automobiliu i si darzeli. Ryte, kiek zinau, aplink masinu parkavimas iki 8 val. nemokamas. O kaip vakare? Ar galima trumpam palikti masina ivaziavus i broma prie darzelio? Busiu dekinga uz komentarus!!!!  ax.gif

lankome šį darželį jau nemažai laiko biggrin.gif Direktorė sakė, kad palikt mašiną įjungus avarinį. Taip sutarta su tais kurie prižiūri tą parkavimą. Nes buvo nesusipratimų, tai taip ir sutarė smile.gif Niekada nekilo jokių nesklandumų smile.gif
Atsakyti
Liuks darzelis thumbup.gif
Dukryte lanko jame anglu ir sokiu burelius ir dar sako: "o kodel jus manes i karate bureli neleidziate?"....
Ir aukletojas labai ji myli.
Mazasis mano irgi ruosiasi lankyti si darzeli, kai sueis jam dveji metai.
Atsakyti
Baltai pavydžiu tiems vaikučiams, kurie pradės lankyti šį darželį rudenį, nes tuomet mano sūnaus grupė pereis į paruošiamukus, o jų auklėtojai vėl teks mažutėlių grupė. Auklėtoja Angelika tikrai superinė, mano sūnus ją myli kaip mamą. Auklytė Stasė taip pat labai puiki, rūpestinga kaip tikra močiutė.
Net gaila, kad maniškis jau užaugo ir iš šios grupės teks išeiti. Na bet dar pasidžiaugsim iki rudens, o tada vaikas pradės ruoštis mokyklai.
Atsakyti
sveikos, mamytes smile.gif

mes irgi turesim eit i si darzeli, zinoma, nuo rugsejo 1d, nors mes kovo gale gime... va is jusu suzinojau apie lopselio grupe wink.gif o su pampersais i ja vaikus ima..? bandytume eit nuo sio rudens, bus apie 1,5-1,6 metuku...

aciu smile.gif
Atsakyti
gaila, kad nieko negaliu atsakyti apie lopšelio grupes, mat turiu prabangą nedirbti ir leisti tik į daržiuką jau. Tai pora žodelių apie jį. Jeigu vaiko priežiūros ir ugdymo įstaigą vertintume pagal tokius kriterijus, kaip grynas oras, erdvė žaidimams, naujausi žaislai ir kita įranga, tai, matyt, aukščiausių balų jam duoti, būkim atviri, negalėtume. Čia senamiestis, visgi. Ir tuo viskas pasakyta. Tačiau, bent jau aš asmeniškai rūpinuosi ne kur, o kaip mano vaikas bus prižiūrimas. Jei dar tiksliau - tiesiog mylimas. Tai čia "Boružėlių" grupės auklėtojoms Astai ir Loretai dedu didžiulį pliusą ir sakau, jog darželis "Gudrutis", remiantis tokiu kriterijumi, yra geriausia, kas galėjo atsitikti mano mažąjam (po mamos, žinoma wink.gif. Galbūt ir jūsiškiui. Jei svarstote apie šį darželį arba jis jums priklauso pagal gyvenamąją vietą ir nerimaujate. Melskitės gerų auklėtojų ir net nepastebėsite tuomet, ar yra kur tą mašiną pasistatyti, ar ne wink.gif
Atsakyti