Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Gudrutis

Siaip tai mano mazyte yra labai bendraujanti, gatveje galedavo nueiti su nepazystamais zmonemis,jei tik kas pakalbino, o i mane net neatsisukdavo.
ir vasara kita darzeli lanke dvi savaites, nebuvo jokiu problemu. ir vis svajojo, kad rudeni vel eis.
o cia po dvieju dienu prasidejo isterika, kad nenori i darzeli.
aukletoja sako, kad nenori skirtis su manim.
bet man kazkas atrodo, kad jai ten netiko. gal kad vietos mazai ir vaiku daug (taip viena aukletoja pasake).
nezinau ka daryt ar lauk kol pripras, ar netraumuot vaiko. verysad.gif
nes ji ne tai, kad verkia, bet pamelynavus rekia su asarom "Mama nepalik!". blink.gif
Atsakyti
QUOTE(note @ 2008 09 18, 23:15)
Daringa,
gal zinai ar jie visa laika bus kartu su didesniu grupe?sake ,kad i apacia negris.
nes vietos tai mazokai ten.
o ju grupe i lauka kada nors veda?nes mes kiek buvom, tai nevede.
gaila susirinkime nebuvau. visko ten nespeju paklaust pas aukletojas.

Kiek supratau, tavo vaikutis lopšelinukas? Direktorė sakė, kad lopšiukai liks antram aukšte, o pernykščiai mažiai grįš žemyn, į savo grupę. Nelabai suprantu, kodėl taip nuspręsta, bet man atrodo be ryšio, nes tie vaikučiai tiesiog mėtomi iš vienos grupės į kitą... g.gif O dar kai išvis nežinia kada bus baigti tie remontai... Jau pora savaičių, kaip išlupti langai apačioj, grupėj siaubingai šalta, auklėtoja sustirus pati gūžčioja pečiais, nes nežino, kada bus viskas sutvarkyta... Siaubas kažkoks. Šiandien atėjau pasiimti mažiaus po darbo: nors apvilktas dviem megstiniais, pėdkelnėm ir dar ilgom kelnėm, jo rankos kaip ledas. verysad.gif

Jei tik turėčiau galimybę, kol kas nevesčiau vaiko, nes tikrai dviem grupėm vienoj patalpoje ir ankšta, ir dar šalta ten, tad vaikučiams tikrai nekas, nors auklėtojos, bent jau mano vaiko, tikrai labai šaunios.

Dėl vedimo į lauką: veda mažiukus, kai būna tikrai gražus oras, Bent jau pernai gana retai juos vedė... Bet gal ir gerai, nes jei nori, pats gali pabūt su savo vaiku lauke, sužiūrėt, kad neperšiltų belakstydamas ar nesušaltų besėdėdamas.O štai kai juos išveda, tai tikrai visų nesužiūri. bent jau aš saviškį ne vieną kartą radau sėdintį ant tų betoninių bortelių, kai dar šalti orai būdavo. taip kad dėl vedimo į lauką galvos per daug nesuku, o štai tai, kad vis dar nėra langų pirmame aukšte, man tikrai nepatinka.
Atsakyti
Taip, mano lopselinuke. labai aciu uz informacija.
O as dar ja neprirengiu i darzeli, nes namie silta, nepagalvojau, kad ten taip salta.nekeista, kad po 3 dienu sloga prasidejo.
gal reikes kita savaite dar po trumpiau laikyti ten, kad visai nesusirgtu.
Atsakyti
Labai geras darželis. Mano mažė jau trečius metus lanko. Labai daug visokių įdomių būrelių. O šiaip dabar iš tikro šalta grupėse,tai bent jau mūsų grupėje įjungia elektrinius radiatorius.
Auklytės ir šeimininkutė tikrai nuostabios. Mano tokia jautruolė,o jas visas tris myli. Maistas,bent jau kiek teko matyti,tikrai geras. Ir man dar patinka tos senamieščio namo patalpos: aukštom lubom,dideliais langais: yra erdvės pojūtis. Pati gyvenu senoviniam name,tai standartinės lubos man per žemos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, mamytės kurios vedate vaikučius į Gudrutį,
gal galite pasakyti ar lopšelio grupė yra užpildyta? Mes užsirašėm, skambinau neseniai direktorei, sakė kad vietų kol kas nėra. Bet gal nevisi teveliai suvedė kurie buvo eilėje...?
Atsakyti
Gal kas nors galit paaiskinti kokia situacija yra su aukletojomis Boruzeliu grupeje.
Tiksliau, kurios aukletojos yra vyresniu, kurios lopselinuku? Nes ten, kai nueini, tai neina suprasti kuri kuriai grupei priklauso. Toks ispudi, kad ten bendrai vyresni ir mazesni, o aukletojos keiciasi grupemis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo note: 06 spalio 2008 - 17:51
Kad taip ir yra - nors sakoma, kad grupės atskiros, tačiau ten visos bendrai makaluojasi, nes aš savo vaiką jau ne vieną kartą su lopšelinuką auklėtoja radau. vyresniųjų auklėtojos - Angelika ir Tatjana, o lopšiukų auklėtojos vardo nežinau. Tačiau mano vaikui ji nelabai prie dūšios... Labiausiai visi vaikučiai Angeliką mėgsta, šiltas žmogus ir su mažais žmogučiais labai moka bendrauti.
Atsakyti
Supratau. Mums aukletoja siulo pereiti i vyresniu grupe, nes labai jau skiriames nuo maziuku. ar ten visi jau trimeciai ar yra mazezniu? Mums 2 ir 7men.
Atsakyti
Gal yra "Boruzeliu" mamyciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(note @ 2008 10 15, 19:36)
Gal yra "Boruzeliu" mamyciu?  4u.gif

Mes lankem Boruzeliu grupe, bet dabar jau susipainiojau, kurioje grupeje mano vaikas doh.gif siuo metu laukiam kol uzbaigs remontuoti 1-ame aukste ju grupe. Tai gal ir liko Boruzeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2008 10 16, 20:40)
Mes lankem Boruzeliu grupe, bet dabar jau susipainiojau, kurioje grupeje mano vaikas  doh.gif siuo metu laukiam kol uzbaigs remontuoti 1-ame aukste ju grupe. Tai gal ir liko Boruzeliu  4u.gif

Boruzeliu grupe dabar pirmam aukste, kur tie nepabaigiami remontai.. o paciu maziausiu, lopselinuku, grupe - Drugeliai, II aukste. Mes sita ir lankom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinadi @ 2008 10 16, 13:06)
Boruzeliu grupe dabar pirmam aukste, kur tie nepabaigiami remontai.. o paciu maziausiu, lopselinuku, grupe - Drugeliai, II aukste. Mes sita ir lankom  4u.gif

aaa, tai mes Boruzeliu tikrai, nes mus "paaukstino" biggrin.gif jau ne lopselinukai, o darzelinukai bigsmile.gif tik kad grupe ta pati liko smile.gif
Atsakyti