QUOTE(note @ 2008 09 18, 23:15)
Daringa,
gal zinai ar jie visa laika bus kartu su didesniu grupe?sake ,kad i apacia negris.
nes vietos tai mazokai ten.
o ju grupe i lauka kada nors veda?nes mes kiek buvom, tai nevede.
gaila susirinkime nebuvau. visko ten nespeju paklaust pas aukletojas.
Kiek supratau, tavo vaikutis lopšelinukas? Direktorė sakė, kad lopšiukai liks antram aukšte, o pernykščiai mažiai grįš žemyn, į savo grupę. Nelabai suprantu, kodėl taip nuspręsta, bet man atrodo be ryšio, nes tie vaikučiai tiesiog mėtomi iš vienos grupės į kitą...

O dar kai išvis nežinia kada bus baigti tie remontai... Jau pora savaičių, kaip išlupti langai apačioj, grupėj siaubingai šalta, auklėtoja sustirus pati gūžčioja pečiais, nes nežino, kada bus viskas sutvarkyta... Siaubas kažkoks. Šiandien atėjau pasiimti mažiaus po darbo: nors apvilktas dviem megstiniais, pėdkelnėm ir dar ilgom kelnėm, jo rankos kaip ledas.
Jei tik turėčiau galimybę, kol kas nevesčiau vaiko, nes tikrai dviem grupėm vienoj patalpoje ir ankšta, ir dar šalta ten, tad vaikučiams tikrai nekas, nors auklėtojos, bent jau mano vaiko, tikrai labai šaunios.
Dėl vedimo į lauką: veda mažiukus, kai būna tikrai gražus oras, Bent jau pernai gana retai juos vedė... Bet gal ir gerai, nes jei nori, pats gali pabūt su savo vaiku lauke, sužiūrėt, kad neperšiltų belakstydamas ar nesušaltų besėdėdamas.O štai kai juos išveda, tai tikrai visų nesužiūri. bent jau aš saviškį ne vieną kartą radau sėdintį ant tų betoninių bortelių, kai dar šalti orai būdavo. taip kad dėl vedimo į lauką galvos per daug nesuku, o štai tai, kad vis dar nėra langų pirmame aukšte, man tikrai nepatinka.